- 30 Ağustos 2017
- 94
- 38
- 3
- Konu Sahibi tebessum91
-
Tamamiyle bilmiyorum aklı onda diye bende düşündüm ama klasik erkek cevabı işte"öyle olsa senle evlenmezdim"bu arada yaklaşımınız ne kadar güzel cevap verme tarzı insanın kendini yansıtıyor.Aklı hala eski sevgilisinde bariz belli, yazık ediyor size. Hiç şüphelendiğiniz bir şey oldu mu ihanet tarzı bu zamana kadar? Hala görüşüyor ya da iletişimde olmasınlar?
Bir de ne kadar sürelik bir ilişkiydi biliyor musunuz? Siz tanıştıktan ne kadar süre önce bitmişti?
Kim yazmış benim konumun aynısını da ben hortlatayım.Farkındaysan eski konu değil ben yeni üyeyim ve sırf bundan dolayı üye olup konu açtım.Bu mevzu yine mi hortladı ya
Kaybetme korkusu şart haklısın arkadasım ama seven korkar kaybetmekten.Sevmiyosun dediğim zaman inkar ediyo,böyle olmuyo dediğim zaman kaçıyo sorunlardan.Hep halının altına süpürdük sorunları ama zamanlı zamansız çıkıyo ortayaBence eşine hiç bir konuda şikayet götürme, kişisel ve sosyal sorunlarını, bir de böyle dene. Biraz da mesafeli ol, al kitabını oku, peşinde dolaşma bir şeyler anlatmak için. Kaybetme korkusu şart bu erkeklere.
Yapılacak şey boşanmak ama çok çabaladım şimdi çabalarımı kenara bırakıp gitmek ağır geliyoKendi degerini hic bilmiyorsun gercekten. Yapilacak sey belli, zorla guzellik olmaz.
Kim yazmış benim konumun aynısını da ben hortlatayım.Farkındaysan eski konu değil ben yeni üyeyim ve sırf bundan dolayı üye olup konu açtım.
Tamamiyle bilmiyorum aklı onda diye bende düşündüm ama klasik erkek cevabı işte"öyle olsa senle evlenmezdim"bu arada yaklaşımınız ne kadar güzel cevap verme tarzı insanın kendini yansıtıyor.
Benim bi çok şey burnumda kaldı başkasının faturasını bana kestiCanım ya yeni okudum konunu.Geçmişe sünger çekmenin vakti geçiyor bile eski sevgilisi değer bilmedi diye eşine saygısızlık yapıyor. Madem içinde birşeyleri bitiremedi niye evlendi sizinle.
Keşke başka kimse de böyle şeyler yaşamasa.Evlilik çoook zormuş ve bence hiçmiş.Dejavu oldum galiba, bu metni önceden iki kere daha okumuş gibi hissettim.O halde pardon efenim.
benim eşime karsı bi yanlışım olmadı onun adını söylerken burnum sızlardı farklı sehirlerdeydik.Sana kurban olurum diye diye severdim.Ve bendeki şu son durum ne biliyo musun yüzünü görmek istemiyorumTeşekkür ederim çok, keşke bir yardımım da dokunabilse cevaptan ziyade.
Siz bence bir süre eşinizin hareketlerini tamamen gözlemleyin. Eğer gizli gizli konuşma durumu varsa mutlaka bir yerde açık verecektir. Şöyle bir durum da olabilir, eski sevgilisine değer vermiş sürpriz yapmış ancak terk edilmiş olduğu için sizi de kaybetmekten korkuyor ters psikoloji yapıyor da olabilir. Değer vereni sevmezler inancı hepimizde var ne yazık ki. Travma yaratan bir ayrılık yaşamışsa illaki sevgi olması gerekmiyor. Mesela ben önceki ilişkimde aldatıldım. Kendisine zerre aşk-sevgi beslemiyorum. Ancak nişanlıma tam manası ile güvenemiyorum eskiden aldığım bir darbe yüzünden. Sevgi ile alakasız, geçmişte derin üzüntü bırakan insanlar yüzünden insan hayatındaki insana tedbirli yaklaşıyor.
Evet bence de saçma.Beni tatmin etmiyo dedikleri.Aklın ondaysa ben yolunuzdan çekilirim o da boşanır seni istiyorsa herkes yoluna bakar dedim ama beyefendiyle konuşulmuyo ki sesini yükseltip benim sesimi bastırıyo kabullenmiyo.Başkasının hatası yada değil terketmiş diye eski sevgilisini suçlamak istemiyorum terk nedeni ne bilmiyorum ama evet bi başkasının faturasını 3 yıldır ödüyorumAklı hala onda olsaydı sizinle evlenmezdi öyle mi?
Hadi öyle diyelim..
Peki neden eski sevgilisinden değer görmediği için sizi cezalandırıyor?
Saçma.
Böylesiyle ömür geçirmek zor olsa gerek. Maddi manevi olanaklarınızı ölçün tartın bir karar verin ve mümkünse kendi yolunuza bakın.
Ama işte bi gün beni alsa karsına ellerimi avuçlarının arasında tutup bak tebessüm ben seni seviyorum seni hayatıma katıp yol arkadası ettim,kafanda farklı şeyler olmasın geçmişte böyle şeylerin konuşması geçti yapmadığım şeyler için özür dilerim bundan sonrası güzel olcak bizim için dese ve bunları kalpten söylediğine inansam ses tonundan yüz ifadesinden gözlerinden herşeye sünger çeker devam ederim.Kimseye kolay kolay bosan gitsin diyemem bi yuva kolay kurulmuyor. Fakat ortada güvensizlik, ilgisizlik hat safada. Kararı sizden daha iyi verebilecek biri yoktur.
Üzgünüm ama bana öyle geliyorki eşiniz eski sevgilisiyle hesabını kapatamamış. Yoksa bu konuları evliliğine bu kadar yansıtmazdı.Evet bence de saçma.Beni tatmin etmiyo dedikleri.Aklın ondaysa ben yolunuzdan çekilirim o da boşanır seni istiyorsa herkes yoluna bakar dedim ama beyefendiyle konuşulmuyo ki sesini yükseltip benim sesimi bastırıyo kabullenmiyo.Başkasının hatası yada değil terketmiş diye eski sevgilisini suçlamak istemiyorum terk nedeni ne bilmiyorum ama evet bi başkasının faturasını 3 yıldır ödüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?