- 30 Ağustos 2017
- 94
- 38
- 3
- Konu Sahibi tebessum91
-
Bencillikte üstüne tanımamBir adam bu kadar bencil olmamalı yaaa
Çok haklısın arkadasım tabi ki herkesin sevgilisi oluyo buna kimse bişey demez sonuçta ben onun hayatında yoktum onlar sevgili olduğunda.Bu tarz yaklaşımı olmasaydı bana karşı asla dillendirmezdim sevgilisini.Üzgünüm ama bana öyle geliyorki eşiniz eski sevgilisiyle hesabını kapatamamış. Yoksa bu konuları evliliğine bu kadar yansıtmazdı.
Yani şöyle düşünelim hepimizin eski sevgilisi oldu. Neler yaşadık aldatıldık yalanlar söylendi vs içerikler çeşitlenebilir. Ama defter kapanır kişi tarihe gömülür.
Evet insanlar yaşadığından ders alır orası ayrı. Ama herkes eski sevgilisinin acısını eşinden çıkarsaydı ohhooo ortalıkta sağlam evlilik kalmazdı.
Canım yanlış anladın. Ben sana hak veriyorum. Eşinin davranışı yanlış diyorum. Kusura bakma anlatamadım galiba.Çok haklısın arkadasım tabi ki herkesin sevgilisi oluyo buna kimse bişey demez sonuçta ben onun hayatında yoktum onlar sevgili olduğunda.Bu tarz yaklaşımı olmasaydı bana karşı asla dillendirmezdim sevgilisini.
Canım ben seni anlsfım da kendimi yanlış ifade ettim.Sen haklısın her kelimende.Benim demek istediğim durup dururken şımarık kadınlar gibi davranıp eski sevgiliyi gündeme getirmek değil niyetim.Evliliğimizin başında öğrendim bu konuyu ve bunu bana eşim söylemişti.Ben ona nişanlıyken eski ilişkilerimiz bugünümüze yansımadığı sürece sorun yok demiştim.Ama işte fazlasıyla yansıyoCanım yanlış anladın. Ben sana hak veriyorum. Eşinin davranışı yanlış diyorum. Kusura bakma anlatamadım galiba.
Ayrıca evliliğe alışamadı eşim beni hiç benimsemedi hep böyle hissettirdi bana.Dualarımın başında yer alırdı geleceği saati iple çekerdim heycanla hazırlanırdım gelirdi ve hiç ummadığın anda tartışırdık.İkimizde sivriyiz ikimizde unutmuyoruz tartışmalarda söylenen ağır sözleri.Küfretmez hakaret etmez canını öyle bi sıkar ki söyledikleri çünkü hep kendi her konuda haklıdır.Ben haklı da olsam haksızım haksızda olsam haksızım onun gözünde.Canım ben seni anlsfım da kendimi yanlış ifade ettim.Sen haklısın her kelimende.Benim demek istediğim durup dururken şımarık kadınlar gibi davranıp eski sevgiliyi gündeme getirmek değil niyetim.Evliliğimizin başında öğrendim bu konuyu ve bunu bana eşim söylemişti.Ben ona nişanlıyken eski ilişkilerimiz bugünümüze yansımadığı sürece sorun yok demiştim.Ama işte fazlasıyla yansıyo
Kaç yaşındasın bilmiyorum. Ama kendine yazık etme. Sana kıymet vermeyen adamın yanında durma. Evet boşan demek kolay evlilik yıkmak zor. Bende evliyim biliyorum nasıl bir şey olduğunu.Canım ben seni anlsfım da kendimi yanlış ifade ettim.Sen haklısın her kelimende.Benim demek istediğim durup dururken şımarık kadınlar gibi davranıp eski sevgiliyi gündeme getirmek değil niyetim.Evliliğimizin başında öğrendim bu konuyu ve bunu bana eşim söylemişti.Ben ona nişanlıyken eski ilişkilerimiz bugünümüze yansımadığı sürece sorun yok demiştim.Ama işte fazlasıyla yansıyo
Rabbime çok şükür ki kızım var ablası2 hafta sonra 2 yaşına gircek.Tek mutluluğum tek sevincim kızım.Yoksa mahvolurdum.Evliliğin kötü niye çocuk yaptın diyeceksin ama çocuğuma çok ihtiyacım olan bi dönemde (ki hala kızımsız asla diyorum) hamile kaldım.Asla kızımdan yana pişmanlığım yok.İyiki yavrum var diyorum.Ama işte babası annesini sevmiyo.Eşime dedim ki beni eş yerine koymak istemiyosan arkadas yerine koy,arkadas yerine koyamıyosan eşim arkadasım deme ama hiç olmasa çocuğunun annesi yerine koy dedim ama cevap yokEski sevgiliyle evliliği birbirine karıştırısan olacagı bu geçmiş geçmişte kalmalı ona yaptım ayrıldım buna yapmayım belki ayrılmam hesabı yapan biri nasıl saglıklı düşünebilir ki çocuk yoksa yazık etmeyin kendinize derim 3 yıldır sevememiş adam bundan sonra da değişmez sanmıyorum
26 yaşındayım hissettiğim çoğu şeyi yazmak istemiyorum biri çıkıp dalga geçer diye ama evet o kadar zor ki başkalarının mutluluğunu seyretmek.Herkes çok mutlu olsun inşAllah.Mutlu çift gördüğümde maşAllah diyorum.kıskanmıyorum ama özeniyorum.gıpta ediyorum.Çok iyi niyetle yaklaştım ama artık vazgeçtim daha dün seninle mutlu olmadığımı çok iyi biliyosun dedimKaç yaşındasın bilmiyorum. Ama kendine yazık etme. Sana kıymet vermeyen adamın yanında durma. Evet boşan demek kolay evlilik yıkmak zor. Bende evliyim biliyorum nasıl bir şey olduğunu.
Ama ömür geçer mi böyle? Yazık değil mi sanada? İnsan sevmek sevilmek değer görmek istiyor. Zor valla bacım. Allah tez zamanda doğru yolu buldursun size.
Beynim o kadar yorgun ki.Sorunların hepsi havada hepsi beynimi kemiriyo ben ne istiyorum biliyo musun beni inandırsın bu evliliğe her anlamda yanında olayım ama yok inandırmıyosa ki hiç bi çabası yok ben de o yokmuş gibi davranıcam.Daha dün bir sürü şey saydım içim çok dolu say say bitmiyo adam bugun afedersiniz popomu mıncıklıyo.Tersledim ben mutlu değilim istemiyorum bişey dedim.26 yaşındayım hissettiğim çoğu şeyi yazmak istemiyorum biri çıkıp dalga geçer diye ama evet o kadar zor ki başkalarının mutluluğunu seyretmek.Herkes çok mutlu olsun inşAllah.Mutlu çift gördüğümde maşAllah diyorum.kıskanmıyorum ama özeniyorum.gıpta ediyorum.Çok iyi niyetle yaklaştım ama artık vazgeçtim daha dün seninle mutlu olmadığımı çok iyi biliyosun dedim
Evlattan pişman olunur mu Rabbim tüm evlatları annelerine bağışlasın.Sizin yapabileceginiz bir şey yok su durumda çünkü konusyorsunuz anlatıyorsunuz aslında eşiniz de farkında ama iç dünyaşını görmek lazım bir terapiste gitseniz belki faydası olur.Size sevgisi varsa gerisi hallolur insallah.Rabbime çok şükür ki kızım var ablası2 hafta sonra 2 yaşına gircek.Tek mutluluğum tek sevincim kızım.Yoksa mahvolurdum.Evliliğin kötü niye çocuk yaptın diyeceksin ama çocuğuma çok ihtiyacım olan bi dönemde (ki hala kızımsız asla diyorum) hamile kaldım.Asla kızımdan yana pişmanlığım yok.İyiki yavrum var diyorum.Ama işte babası annesini sevmiyo.Eşime dedim ki beni eş yerine koymak istemiyosan arkadas yerine koy,arkadas yerine koyamıyosan eşim arkadasım deme ama hiç olmasa çocuğunun annesi yerine koy dedim ama cevap yok
Amin Rabbim hiç bi kadının kucağını boş bırakmasın.Çocuğun olmaz dediler.O kadar dua ve gözyaşından sonra oldu.Olduran Rabbim olduruyo çok şükür.Terapisti önerdim ama bana ihtiyacı olmadığını söylüyo.Güzelce konuşuyorum dalga geçer gibi yüz ifadesiyle yüzüme bakıyo.Öyle olunca ağlıyorum önünde bu da beni güçsüz kılıyo.Evlattan pişman olunur mu Rabbim tüm evlatları annelerine bağışlasın.Sizin yapabileceginiz bir şey yok su durumda çünkü konusyorsunuz anlatıyorsunuz aslında eşiniz de farkında ama iç dünyaşını görmek lazım bir terapiste gitseniz belki faydası olur.Size sevgisi varsa gerisi hallolur insallah.
Evliliğin 6.ayında tesadüfen ultrasonda rahmimde sıvı olduğunu bundan dolayı olmayacağını söylediler ama veren Rabbim veriyo çok şükür kızıma 8.ayda hamile kaldım ve çocuk yapmakta acele etmedim hiç bi zaman kızım olmasa boşanırdım demedim.Rabbim kimseye evladının yokluğunu göstermesin.Çocukla boşanan yok mu ama ben de eş denen şahsı üzmek için devam ediyorum ben çok üzüldüm şimdi sıra onda çooooktan ona karşı sevgim bitti zaten.Zaten 3 yillik evliymissiniz. 2 yasinda da cocugunuz var. Kim dedi cocugunuz olmaz diye? Bu durumda evlenip kisa bir sure sonra hamile kalmis olmalisiniz. Evlenir evlenmez cocuk sahibi olmaya calismayi anlamamiyorum. Eger ki cocuk sahibi olma yasiniz gecmiyorsa. Ki siz daha 26 yasindasiniz. Ne bu acele diyecegim kusura bakmayin. Belki cocugunuz olmasaydi simdi bosanmayi daha kolay dusunebilirdiniz. Ama ortada cocuk varken bosanmak cok cok daha zor oluyor.
Neyse olan olmus. Bosanmayacaksaniz, artik ona beklentilerinizi siralamaktan vazgecin cunku bu adam asla siz istiyorsunuz diye bunlari yapmayacak belli. Kizinizla esiniz yokmus gibi hayatinizi surdurmeye calisin. Yiyin iciin gezin bu gamsiz adamin parasini yiyin. Belki bir nebze iciniz sogur. Ama tabi bosanip bu adama tekmeyi basabilseydiniz daha iyi olurdu. Hakkinizda hayirlisii olsun.
Ben de onu sevmiyorum ve bunu ona defalarca söyledim.Çok seviyodum ama sevgi bitebilen bişeymiş onu öğrendimHerkes karısına kocasına eski sevgilisinin davranışlarına göre mi değer verecek? Kocan sevmiyor bahane bulmasına gerek yok
Canım ben onun bana yaptıklarından fazlası yapıp burnundan getirmeyi o kadar istiyorum ki bazen ona üzülüyorum böyle gaddarca düşündüğüm içinBende aynı sorunları yaşıyorum, benim eşim de ilgisiz ve ailesine karşı vs beni hiç savunmaz ama ben çözümü aynı onun gibi davranmakta buldum..
Ne bir eksik ne bir fazla aynı onun bana yaptıklarını yapıyorum gerçi bu durum ne kadar uzun soluklu bir çözüm olursa.,
Evliliğin 6.ayında tesadüfen ultrasonda rahmimde sıvı olduğunu bundan dolayı olmayacağını söylediler ama veren Rabbim veriyo çok şükür kızıma 8.ayda hamile kaldım ve çocuk yapmakta acele etmedim hiç bi zaman kızım olmasa boşanırdım demedim.Rabbim kimseye evladının yokluğunu göstermesin.Çocukla boşanan yok mu ama ben de eş denen şahsı üzmek için devam ediyorum ben çok üzüldüm şimdi sıra onda çooooktan ona karşı sevgim bitti zaten.
Sevginiz bitseydi bugun bu durumu dert edip de konu açmazdiniz. Lutfen oncelikle gercekci olun kendinizi kandirmayin. Kocanizdan nefret etmek istiyor olabilirsinz bunu anlarim. Ama nefret edemediginiz ortada. Madem cocuk bosanmaniza engel degil, bence boşanin. Bu adami cekmeye degmez. Siz sitem ederken o alaay eder gibi bakiyormus. Oyle diyorsunuz. Bu kadar da pişkinlik olmaz yahu. En azindan edebindan utansa bari biraz veremedigi sevgi icin. Ama adamda edep de yok. Bosanmasaniz bile mutlaka ona bosanma korkusuunu verin. Gisiin ailenizin yanina. Kendini duzeltirse dönün duzeltmezse de bosanmaniz hayriniza olur diye dusunuyorum.Ben de onu sevmiyorum ve bunu ona defalarca söyledim.Çok seviyodum ama sevgi bitebilen bişeymiş onu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?