Eşimin Eski Sevgilisi Yüzünden Bana Yaptıkları

Ayrıl. Net. Çocuk yapma. Net.
İnsan mutlu olmak için evlenir ne bu ya içinden gelmiyormuşmuşmuş. İçine ettiricek töbe yaaa insan evladısın herşeyi ve en iyisini hakediyorsun.

Ayrıl. Net. Çocuk yapma. Net.
İnsan mutlu olmak için evlenir ne bu ya içinden gelmiyormuşmuşmuş. İçine ettiricek töbe yaaa insan evladısın herşeyi ve en iyisini hakediyorsun.
İlk evlendiğimiz yıllardı ben tek uyurken karanlıkta uyumazdım korkardım.Tartıştığımızda kendimi yatak odasına kilitlerdim o ne yapardı biliyo musun şartelleri kapatırdı ben karanlıkta kalayım diye.Peki şimdi noldu evde yanlız ve karanlıkta uyuyabiliyorum.Vicdan vicdan diyorum ya vicdansız insandan korkarım bu nette benden gelsin

İnsanın insana yaptığı zulmü kimseye yapmaz kendini seviyorsan kaç kurtar. Dünuaua birkere geliyorsun dışarıda pırlanta gibi insanlar var sevilirsn değer görürsün . Zaman kaybetme

Yapıcı olmak lazım elbet ama neresinden yapılır ki bu konu? Sizi sevmiyor sanırım çok üzgünüm, böyle bir kanıya tabii biz varamayız en iyisini siz bilirsiniz ama evlenmeden önce nasıldı ki? Hiç mi hissetmediniz şu duygusuzluğu? O değil, o nasıl yapabildi madem aklın başkasında çocuk oyuncağı mı bu? Aptallık resmen

Sevgi bitmese
İnsanın insana yaptığı zulmü kimseye yapmaz kendini seviyorsan kaç kurtar. Dünuaua birkere geliyorsun dışarıda pırlanta gibi insanlar var sevilirsn değer görürsün . Zaman kaybetme
O kadar çok seviyo-muş gibi yaptı ki inan ayakkabımın bağcığı açılsa eğilip bağlardı.Böyle bişeyi bilsem onla devam eder miydim hiç ben bi kere ufak bi sitemde bulundum ilk evlendiğim zaman üzerime düşerdi fikirlerimi sorardı vs.sonra o konuşmayı yaptığını benim haklı olduğumu ama istediği şeyleri yapamadığını yüzüme söyledi.Bunları öğrenmeseydim ona karşı içim böyle nefretle dolmıcaktı ben de onu huzursuz etmicaktim işte hepsi birbirine bağlı

Demekki kendine de anca itiraf ediyor, psikolojik sorunları vardır içten muhtemelen. Bilemiyorum tamamen siz de biten bir olay, vicdanen kaldırabilecek ve hakikaten yoğun sevgi hissiyatı içerisindeyseniz birlikte psikolojik destek alın. Sevgi bu, kimi zaman biter kimi zaman perçinlenir. En beteri merhamet ile sevgiyi karıştırmak olur, onu kazanmak isterseniz deneyin çünkü bir yerde de üzüldüm onun için ama en çok size...

Ben de zaman zaman ona da üzülüyorum evde huzursuzluk çok zor.Ama o kadar büyüktü ki sevgim çok başkaydı benim için yani öyle sanmışım

Geçmişte esinizin kalbi kirilmis üzülmüş ve tekrardan bunlari yapmak icinden gelmiyor olabilir ama sonucta geçmişte birine sevgisini göstermiş onla ilgilenmis bence esinizin harekete gecmek icin bir kivilcima ihtiyaci var ona karsi ilginizi sevecenliginizi artirin hediye alin yatak odanizda farkli seyler deneyimleyin belki de bu sayede size karsi acilicak sevgiyle yaklasicak denemekten birsey olmaz. Bu kocadan da birsey olmaz demeyin erkekler once kutuktur sonra sevgiyle yontula yontula bir sekle gelirr iyi gunler sevgiyle kalin

Kendinden başka birşey düşünmeyen bu adamın huyu değişmeyecek..ömürboyu katlanırım derseniz, onu umursamadan kendi hayatınızı yaşayın..

Çok güzel konuşuyosun çabaladım canım ama hep sonu kötü bitti.Bi gün basit bişeydi aramız açıkken meyva tabağı hazırladım heycanla neyse bi iki yedi sonra üzümden kurt çıktı beni haşladı resmen bende sinir oldum.Ev içinde makyaj yapardım takıp takıştırırdım ki hala öyleyim bi yere mi gitcen evde niye böyle duruyon falan derdi senin için derdim gecelik giyerdim niye giyiyosun derdi senin için derdim gecenin finalinde zaten çıkcak giyme diyodu.Ne yaptıysam önümü kesiyodu ve artık benim de içimden gelmiyo ama başkası yüzünden değil kendi yüzünden

O zaman bir ayar cekmen gerek ben senin icin neler yapiyorum gormuyor musun yeter artik bana boyle davranma li ortalığı auaga kaldirman getek sevgiyle anlamiyorsa döve döve

Allah yavrunuzu size bagislasin.
Yalnız ben bu mesajiniza oldukca uzuldum.
Yani su caresizliginiz, hosgorunuz, sevilmek icin cirpinislariniz sanki ayan beyan kirilmis kalbinizi gordum.
Icime oturdu.

Siz durumun sacmaliginin farkindasiniz.
Hakkinizda hayirlisini dilerim.

Amin tüm yavruları Rabbim annesine babasına bağışlasın inşAllah Amin.Çaresizlik çok zor ben bunu açık açık yazmak istemedim ama şimdi yazıyorum.Kendime sert bi kabuk yaptım eşimden koruyo beni bu kabuk kendi aklımca işte.Samimi sıcak mesajın beni çok mutlu etti.Ben artık yalnız değilim bu site sayesinde.Ama üzülme benim durumuma hayatta pembe renklerde var gri ve siyah renkte.Kader diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…