Esimin eski sevgilisi?

:) Tövbeler tövbesi.Kadın iyice sarmaşık olsun diye mi boşanıyor haberi yollayacaksınız ya.Daha mantıklı çözüm yolu bulmalısınız:)))

Ya bu seferde esinizle evleneyim diye kafaya takarsa?

acıdim kiza. Sana ne diye laf tasiyorlar. Bazen kadinlik gruruna yenilen kadinlara cok aciyorum. uzuluyorum. kizamiyorum da. Ama olurda kocanla etkilesime gecerse pencelerini goster :)

Siz gerçekten ulaşmasını istemıyorsanız önüne gecersınız ortak arkadaslarla gorusmeyı kesın evlılıgınızden onemlı degıl size bu haberi getıren kısileride ıyı. Niyetlı bulmuyorum şizofren teshısı varsa yolunu kesıp herseyı yapar sana ceza bile almaz sosyal medyayı bır surelıgıne dondurun bıkac ay hesabınız olmazsa da yasarsanız gözden ırak olan gonuldende ırak olur

Boşanıyor haberi yollamak nedir ya , size haber getiren arkadaşlarınızı bence hayatınızdan çıkarın demek ki iyi arkadaş değiller ki size haber uçuruyorlar.
Kızı takip etmeyi de bırakın hesaplarınızı gizleyin rahatsız ediyorsa.

Eşiniz şizofreni diyorsa "anlatırsa sana bişeler inanma" demek istiyor. Eşinin korktuğu şeyler var gbi geldi.
Fazla irdeleme ciddiye almayın kızı haber yollamak fln.. bide evde ne kadar bu kız hakkında konuşursanız o kadar hayatınızın içine almış olursunz. Sahte hesaptan ekledğnde fln eşinize söylemeden silin . Birinden haber aldığnzda eşinize söylemeyin. Bi şekilde çıkarın hayatınızdan. Muhatap olmayın.

Boşanıyoruz deyin de iyice musallat olsun adama.

Benim esiminde eski sevgilisi hastaneye kurtaj a gelmisti tabi biz sevgiliyiz o esnada elime verdi dosyalari hemen aradim esimi senin bu eskisinin adi soyadi X.Y miydi diye. Evt diyince dedim kurtja geldi aman banane dedi kapattik telefonu. Elbetteki esinden degil bebek ama insan yinede tuhaf karsiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…