Eşimin eski sevgilisi!!

eşin acaba yeni bir adres aldı mı bilmem ama bu tarz insanlar ruh hastası diyorum ben onlara istenmeyip sülük gibi yapışırlar ya herşey beklenir bunlardan aman muhattap olma iftira bile atarlar insana eşini de azıcık takip et ne olur ne olmaz ama belli
etme

hiç bişiy yokkende sıkma canını boşuna

Kadının yazdıkları beni de çıldırttı ki sizi düşünemiyorum...
Açıkçası bende sizin yaptığınız gibi cevap yazardım herhalde ama artık birşey yazmayın muhattap dahi olmayın böyle biri ile...

bence eşinin mail adresi alıp almadığını araştırki
eşin böyle bişey yaptıysa bu daha can sıkıcı bir olay bence

eşimden sonuna kadar eminim şimdi tekrararadım şu mail meselesi varmı doğrumu diye eşimde derin bi nefes aldı ve dediki vardiyim diyo hayır dedim doğruyu duymak isyiroum dedim bak imdi dedi yazdığı maili okudum gayet mahhalle ağzıyla cavp atmış çirkef bi şekilde sonunada ona mail attığımı sölemiş.ama deseydiki ya kusura bakma rahatsız olduysanız bi daha atmam faln deseydi ve sonundada peki ethem neden bana başka bi mail adresinden doğum günümü kutlamak için mail attı diye sırsaydı tamam o zaman haklıydı ama bu şekilde konuşup sonunda öle demesi seni sinr etmek amaç lı sölemiş dedi

Kadın çirkeftir,terbiyesizdir bilemem..
Ama sizin ağırlığınızı korumanız gerektiğine inanıyorum..
Gerçi kadın istediğini elde etmiş,sizi iyice sinirlendirmiş.. Daha fazlasına müsade etmeyin derim.Hem sizin de psikolojiniz bozulur..:bbo:
Uzun süreli ilişkilerden sonra farklı biriyle evlenenlerin başındaki olağan durum sanırım.. Yaşadım biliyorum anlıyorum..

herşeyden önce senin mailine karşılık vermesi onun çok arsız olduğunu gösterir. ısterse iyi niyetli olsun ister kötüüü... ıyi niyetli olsaydı yanlış anlaşıldığını düşünüp utanır ya cevap vermezdi ya da yanlış anlaşıldığını yumuşak bir dille ifade ederdi... Biraz değil çok çok arsızına çatmışsınız.... Bence daha cevap vermeyen bu tarz insanlarda arsızlığın çirkefliğin sınırı yoktur... Seni ve aileni gerer...boş yere tatsızlık....Eşin mail attıysa bile şimdiden sonra kızın tutumunu görüp bir daha atacağı varsa da atamaz....Bir nevi iyi olmuşşşş...

ben size çok hak veriyorum
demekki hala eşinizi unutamamış ama eşinizin yaptığı daha da ayıp eğer başka bi e-mail alıp onun dğum gününü kutladıysa

eşimede söledim cevap atmıcam diye heh işte dedi en doğrusu bu dedi.yoksa uzayıp gider canını sıkmaktan başka bişi yapmaz dedi.

sordum eşime ama yok öle bişi dedi güveniyorum ona.akannehir

Kız haklı..
Öncelikle doğum günü kutlama işini eşiniz başlatmış.
Bu kısmını görmediniz galiba..?
Eşiniz yeni bir mail adresi alıp kıza doğumgünü mesajı atmış.
Sonra da kız eşinizn doğumgününü kutlamış vakti gelince..
Kıza tepki gösterene kadar ki bu sizi küçük düşürmüş oldukça eşinize niye hesap sormadınız..?
Aynı şey başıma gelse önce eşime döner bakarım kıza sarmak sadece sizin korkunuzu gösteriyor karşı tarafa.

bence o kıza cep yazarak onu önemsediğini göstermiş oldun oda haliyle kendini birşey sandıı ve ismimi büyük harfle yaz sonra öyle birş konuşmuşki yok "Not" yazacağı yerde "P.S" yazmış bu onun ne oldugunu gösteriyo zaten konuşma üslubu filan..

sonuna evet kızdırma için yazmış belli amaa doğru olmayacagındanda asla emin olma.. belki eşin atmıştır mail ki oda yüz bulduda attı..

Haa senin yerinde olsam hiçbirşey yapmam cvp ta vermem ona en büyük cvp odur zaten seni kale almıyorum yaniii.. haa ama tek bir cvp vermek istersemde "başka kapıya.." diye yazar dahada hiçbirşeyine cvp yazmazdım..

Ben olsam kızın mail adresini hacklerdim
Ama ugrasmayada degmez kalitesiz ınsan neticede yuz goz olmamak lazım.

Eşinin ona attığı doğum günü mailini forwardlasın sana..???
Ben kızın niyetinin düzgün olduğunu düşünmüyorum ama eşinizin de melake olduğunu düşünmüyorum.

sze katılıyorum
bencede çok basit bir davranış olmuş ve de gereksiz.

dediğinizi yapıcam ve sakinliğimi ve sükutluğumu korucam çünkü buradaki herkesin yorumları benim için çok değerli..

Kızı nereden tanıyorsunuz da böyle ithamlarda bulunuyorsunuz....
Bi doğum gün mesajı attı diye ne sülük gibisi kaldı ne yapışmadığı kaldı ne yapmadığı şey kalmazı kaldı herşey beklenirmiş iftira atarmış, malıngözüymüş aranızı açmaya çalşıyormuş vayyy bee..
bi doğu günü kutladı diye sanki adamı karısından boşattı kendi nikahına aldı....

Abartmayın yaa... Burada konu açan birine destek olmak için başkalarına iftira hakaret etmenize gerekyok ki....

Evet kötü ayrıldılars doğumgününü kutlaması saçma olmuş.. Ama hiçbir bayan kötü laflar işiterek ayrıldığı birinin doğumgününü kutlamaz... Eşin senin kıskaçığını bildiği için eski secgilisini bu şekilde kötülemiş olabilirmi acaba?? Aaaan zaten şöyleydi böyleydi falan diye....

Yoksa kız neden kendisini yalancılıkla suçlayıp kötü laflar eden birinin doğugününü kutlasın ki....

Ben sevgililerimden hep seviyeli biçimlerde ayrıldım..Bazılarıyla da hala gerekli ortamlarda biraraya geliriz hal hatır sorarız... O yüzden bu kadar kıskançlık bana abartılı geliyor, anlayamıyorum.Eski segiliden arkadaş olmaz lafı bana çok yabancı geliyor o yüzden yorum yapamıycam...

Ama bi doğumgününü kutladı diye de bu kadar uzatıp mailler atmanın bir anlamı yok, bana da böyle mail atılsa bende hemen hemen aynı yanıtı verir ve demekki eşine güvenmiyor demekki evlilikleri güvensizlik dolu diye düşünürdüm....

BUrada yorum yapan arkadaşlara da naçizane tavsiyen birine destek verirken birilerini yerin dibine sokmaktan vazgeçin....

bence ona de ki sen benim için bir tehlke değil sadece can sıkıntısı olursun ayrıca ben eşime ve kendme sonsuz güveniyorum.bu güvenim olmasaydı bugün evli ve bebek bekleyen bir çift olamazdık..özgüven problemim olsaydı bugün senin yerine evli eski sevgiliye ben mail atıyor olurdum sen benim için kıskançlık konusu deği sadece hayatımda ki parazit olursun de..

çünki ben olsam maile cevap vermek değil o arsız kıza fazlasını yapardım bu ne yüzsüzlük ada evlenmi seni istememiş yanii bide hala mail atıyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…