Bence sen müdahele etmemeliydin ama olmuş bi kere ve O da seni daha da kışkırtacak şekilde cevap yazmış. Hiç uyma bence, sen cevap yazarsan O yine bişey yazıcak...öyle öyle uzayıp gidecek.
Eşinden eminsen boşver bence
Kadının yazdıkları beni de çıldırttı ki sizi düşünemiyorum...
Açıkçası bende sizin yaptığınız gibi cevap yazardım herhalde ama artık birşey yazmayın muhattap dahi olmayın böyle biri ile...
eşin acaba yeni bir adres aldı mı bilmem ama bu tarz insanlar ruh hastası diyorum ben onlara istenmeyip sülük gibi yapışırlar ya herşey beklenir bunlardan aman muhattap olma iftira bile atarlar insana eşini de azıcık takip et ne olur ne olmaz ama belli
etme
hiç bişiy yokkende sıkma canını boşuna
eşimden sonuna kadar eminim şimdi tekrararadım şu mail meselesi varmı doğrumu diye eşimde derin bi nefes aldı ve dediki vardiyim diyo hayır dedim doğruyu duymak isyiroum dedim bak imdi dedi yazdığı maili okudum gayet mahhalle ağzıyla cavp atmış çirkef bi şekilde sonunada ona mail attığımı sölemiş.ama deseydiki ya kusura bakma rahatsız olduysanız bi daha atmam faln deseydi ve sonundada peki ethem neden bana başka bi mail adresinden doğum günümü kutlamak için mail attı diye sırsaydı tamam o zaman haklıydı ama bu şekilde konuşup sonunda öle demesi seni sinr etmek amaç lı sölemiş dedi
kız haklı... Kusura bakma da 3,5 yıl beraber olmuşlar.. şimdi ayrılmışlar siz evlenmişsiniz...
Sadece bi doğum gününü kutladı diye bu kadar yaygara koparmanın ne alemi var ki....
Eşin önemsememiş silmiş geçmiş... Sen niye bu kadar üstüne düşüp o kıza mail atıyorsun. Böyle yaparak kendini çok kötü bir konuma sokmuşsun.... Sanki evliliğin bir maille bitecek yada tehlikeye girecekmiş kadar pamuk ipliğine bağlıymış gibi bir imaj çizmişsin..
O da bunu çok güzel kullanıp senin sinirlenrini zıplatacak cümleleri yazmış da yazmış...
O maili yazarken böyle bir cevap geleceğini tahmin etmeliydin..
Bir cevap daha yazıp sakın daha fazla muhattap olma...
Kadın çirkeftir,terbiyesizdir bilemem..
Ama sizin ağırlığınızı korumanız gerektiğine inanıyorum..
Gerçi kadın istediğini elde etmiş,sizi iyice sinirlendirmiş.. Daha fazlasına müsade etmeyin derim.Hem sizin de psikolojiniz bozulur..:bbo:
Uzun süreli ilişkilerden sonra farklı biriyle evlenenlerin başındaki olağan durum sanırım.. Yaşadım biliyorum anlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?