Kız haklı..
Öncelikle doğum günü kutlama işini eşiniz başlatmış.
Bu kısmını görmediniz galiba..?
Eşiniz yeni bir mail adresi alıp kıza doğumgünü mesajı atmış.
Sonra da kız eşinizn doğumgününü kutlamış vakti gelince..
Kıza tepki gösterene kadar ki bu sizi küçük düşürmüş oldukça eşinize niye hesap sormadınız..?
Aynı şey başıma gelse önce eşime döner bakarım kıza sarmak sadece sizin korkunuzu gösteriyor karşı tarafa.
Kızı nereden tanıyorsunuz da böyle ithamlarda bulunuyorsunuz....
Bi doğum gün mesajı attı diye ne sülük gibisi kaldı ne yapışmadığı kaldı ne yapmadığı şey kalmazı kaldı herşey beklenirmiş iftira atarmış, malıngözüymüş aranızı açmaya çalşıyormuş vayyy bee..
bi doğu günü kutladı diye sanki adamı karısından boşattı kendi nikahına aldı....
Abartmayın yaa... Burada konu açan birine destek olmak için başkalarına iftira hakaret etmenize gerekyok ki....
Evet kötü ayrıldılars doğumgününü kutlaması saçma olmuş.. Ama hiçbir bayan kötü laflar işiterek ayrıldığı birinin doğumgününü kutlamaz... Eşin senin kıskaçığını bildiği için eski secgilisini bu şekilde kötülemiş olabilirmi acaba?? Aaaan zaten şöyleydi böyleydi falan diye....
Yoksa kız neden kendisini yalancılıkla suçlayıp kötü laflar eden birinin doğugününü kutlasın ki....
Ben sevgililerimden hep seviyeli biçimlerde ayrıldım..Bazılarıyla da hala gerekli ortamlarda biraraya geliriz hal hatır sorarız... O yüzden bu kadar kıskançlık bana abartılı geliyor, anlayamıyorum.Eski segiliden arkadaş olmaz lafı bana çok yabancı geliyor o yüzden yorum yapamıycam...
Ama bi doğumgününü kutladı diye de bu kadar uzatıp mailler atmanın bir anlamı yok, bana da böyle mail atılsa bende hemen hemen aynı yanıtı verir ve demekki eşine güvenmiyor demekki evlilikleri güvensizlik dolu diye düşünürdüm....
BUrada yorum yapan arkadaşlara da naçizane tavsiyen birine destek verirken birilerini yerin dibine sokmaktan vazgeçin....
sizin gibi olayan bakan bir insaneski sevgilisin eşine kendini geliştir ya da bana mail attı diye msj atmaz. Durumu güzel bir dille açıklar...Böyle olursa da bu tatsızlık olmaz...Ama belliki maili atan bayan eski sevgilisinin eşine ve ona içten içe tepkili ve niyetini farklı...Onun içindir ki yorumlar da farklı..Yoksa eski sevgiliden arkadaş olurrr....Ama eski sevgilisinin yeni hayatına ve seçtiği eşine saygılı olursa tabiiii....
eşimin ünv. zamanında bi birlikteliği olmuş 3.5 sene kadar.sonra ayrılmışlar eşime yalan sölediği için.30 mayısta eşimin doğum günüydü salı günü eşimin mailine baktın bu kız eşime d.günü maili atmış eşim maili gmailine göndermiş okumadan zaten anlamıştım ne yazdığını diyo çünkü mutu yollar başlığı adı altında mail atmış dediçgamiline yollamış ordan okumuş ve silmiş cevapta atmamış ama gönderilen mailinden silmemiş maili bende gördüm.
kız seviyen tartışılır demiş
kendine eşine güveni yok demiş
benimle yarışamazsın ksiklerini tamamla demiş
oh valla elin kızı laf saysın..ne ala bu kız sizin eksileriniz olduğunuz nerden biliyor veya ona kim dediki lucy88 senle yarışamaz da sana bunu hatırlatıyor.biri ona fazlasıyl kendine güven vermiş ve sağlamış..bir de siz cevap vermektesuçlusunuz deniyor...tamamı ile haklısınız inann benolsam o kızı çoktan parçalamıştım
Ya eğer eşiniz mail attıysa ona kızın şu hali gayet normal.
Ukala,umursamaz ve saygısız olması.
Yani eşindne gizli mail atmış bir erkeğin karısına niye saygı duysun ki..?
Eşinizin çok kızması lazımdı bu muhabbetlere size ve yalan söylüyorsa o kıza.
gereğini yapmadı mı eşiniz..?
Ya eğer eşiniz mail attıysa ona kızın şu hali gayet normal.
Ukala,umursamaz ve saygısız olması.
Yani eşindne gizli mail atmış bir erkeğin karısına niye saygı duysun ki..?
Eşinizin çok kızması lazımdı bu muhabbetlere size ve yalan söylüyorsa o kıza.
gereğini yapmadı mı eşiniz..?
ben bu görüşe inanmıyoum,saçma... eğer eşiniz başka mailden yazışsaydı, kız da ordan cevap verir yazışırlardı ki sizin de ruhunuz bile duymazdı. yani eşiniz kötü niyetli olsaydı, durumlar bu şekilde olmazdı. gaza gelip yanlış şeyler yapmayın derim ben...
kız zaten maili eşimin hotmailine atmış mail aynen şu şekilde
merhaha:
nasılsın umarım herşey yolundadır.doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yıllara C. aynen böle yazmış. eşim zaten maili gmailine yollamış okuyamadım dedi gmaile yolladım okudum sonra gmaşden sildim dedi ama hotmailden gönderielnlerden silemyi unutmuş.yoksa neden iz bıraksınki?
kız seviyen tartışılır demiş
kendine eşine güveni yok demiş
benimle yarışamazsın ksiklerini tamamla demiş
oh valla elin kızı laf saysın..ne ala bu kız sizin eksileriniz olduğunuz nerden biliyor veya ona kim dediki lucy88 senle yarışamaz da sana bunu hatırlatıyor.biri ona fazlasıyl kendine güven vermiş ve sağlamış..bir de siz cevap vermektesuçlusunuz deniyor...tamamı ile haklısınız inann benolsam o kızı çoktan parçalamıştım
çok doğru sölediniz.eşimin hala ünv. görüştüğü kız arkadaşları var ebli bekar hepsini biliyorum ve hiç bi zamanda tep göstermedim yanlı bişi sezmediğim sürece.benimde eski sevgililerim var ama asla arkadaş olmadım olmamda bana ters bunlar.zaten düzgün bi insanolsa kalkıp eşime mail atmazdı.beni mrahztsız olduğumu anladığındada üslubu bu şekilde olmaz daha düzgün cevap atabilirdi.
Ben sizin yerinizde olsam bu konuyu daha fazla uzatıp kendimi ve eşimi üzmezdim...Belli ki bayan önceden çok üzülmüş ve şimdi üzmeye çalışıyor..Bence onun bu tepkisi için ona üzülüp olayı kapatmak gerek...Kendini yeterli bulan ve kendine güvenen, kendisiyle barışık olan hiçbir insanın başkasına kendini geliştir, güvenin eksik gibi laflar etmez diye düşünüyorum.... Kendi kendine en ağır cevabı gizli olarak vermiş zaten...Sizli evlisiniz,yeni bir hayat kurmuşsunuz...Bırakın o düşünsün ne yapacağını, kendinin ne konuma düştüğünü...Eşinize de güveniniz sarsılmasın derim.........
eşime zaten çok güveniyorum orda bi sorun yok bu kızla eşimin bi ortak arkadaşları var ortak arakaşıda eşimin hem ünv. hemde lisenen arkadşı kız evli geçenlerde bu durumdan bahsettim kızı tanıyoda hiç bulaşma dedi eğer cevap verrisen daha kötü olur. söz gümüşse sükut altındır dedi. hatta o kız hırsları uğruna herşeyden vazgeçer dedi öle bi kızmış yani.
Bence burada devreye girecek olan arkadaşın eşidir!!!
Kendisine mail atılmamasını istediğini,söylediği yalanın hesabını(doğumgünü maili),eşine ettiği hakaretler için cevabını adam vermeli..
Çünkü benim başıma bu durum gelse,benim geçmişimdir,benim sevgilimdi,benim yüzümden eşimin canı sıkılıyor diye düşünüp karşı tarafın derdi neymiş diye konuşurum..
düşünceniz çok doğru herkes siz gii mantıklı düşünüp olayı sorun haline gelmeden kpatamıyor ama arkadaşın eşi bunu yapmamış ve mail atman çok yanlış demiş eşine benim anlamadığım eski sevgili mail atıyor normal eş kıskanınca mı anormal?
eşim zaten bu durumu normal karşılamıyo ama cevap atmaya değmez diyo ne hali varsa görün diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?