Eşimin eski sevgilisi!!

ortada net bişi yok ama eşime gvendiğim için şuan mail atma gibi bi durum yok ama kesin konuşmuyorum.bu sadece kzıın ortaya attığı bişi bi yem attı oltaya gelrisek tabi.bunu gibi insan her türlü iftirayı atar.

sizin gibi olayan bakan bir insaneski sevgilisin eşine kendini geliştir ya da bana mail attı diye msj atmaz. Durumu güzel bir dille açıklar...Böyle olursa da bu tatsızlık olmaz...Ama belliki maili atan bayan eski sevgilisinin eşine ve ona içten içe tepkili ve niyetini farklı...Onun içindir ki yorumlar da farklı..Yoksa eski sevgiliden arkadaş olurrr....Ama eski sevgilisinin yeni hayatına ve seçtiği eşine saygılı olursa tabiiii....

1-ben de kıskanç bir kişiliğim vardır yalnız yanıt vermenizi yanlış buldum eğer ki eşinize gelen mail normal boyutta ise samimi kelimeler içermiyorsa cevap atıp içi bulandırmicaktınız ki ben de bu derece ağır olmasa da kızın yaptığı gibi dönüş yapardım.Sonuçta haketmediğim bi laf yiyorum.( eski sevgiliyle arkadaşlığa karşıyımdır yalnız anlaşılmasın)

2-Kız eşinizin mail durumunda bariz yalan söylemiş çünkü madem başka yeni mail adresi var ve buradan mail almış eşiniz tarafından neden kendisi de o mail adresini mesajını atmamış yerimseniben

Son düzenleme:
Ya eğer eşiniz mail attıysa ona kızın şu hali gayet normal.
Ukala,umursamaz ve saygısız olması.
Yani eşindne gizli mail atmış bir erkeğin karısına niye saygı duysun ki..?
Eşinizin çok kızması lazımdı bu muhabbetlere size ve yalan söylüyorsa o kıza.
gereğini yapmadı mı eşiniz..?

kız seviyen tartışılır demiş
kendine eşine güveni yok demiş
benimle yarışamazsın ksiklerini tamamla demiş
oh valla elin kızı laf saysın..ne ala bu kız sizin eksileriniz olduğunuz nerden biliyor veya ona kim dediki lucy88 senle yarışamaz da sana bunu hatırlatıyor.biri ona fazlasıyl kendine güven vermiş ve sağlamış..bir de siz cevap vermektesuçlusunuz deniyor...tamamı ile haklısınız inann benolsam o kızı çoktan parçalamıştım

çok doğru sölediniz.eşimin hala ünv. görüştüğü kız arkadaşları var ebli bekar hepsini biliyorum ve hiç bi zamanda tep göstermedim yanlı bişi sezmediğim sürece.benimde eski sevgililerim var ama asla arkadaş olmadım olmamda bana ters bunlar.zaten düzgün bi insanolsa kalkıp eşime mail atmazdı.beni mrahztsız olduğumu anladığındada üslubu bu şekilde olmaz daha düzgün cevap atabilirdi.

Şimdi eşiniz niye maili başka bir maile atıyor.
Okusun silsin anında..??
Kız tam olarak ne yazmış siz maili okudunuz mu..?
İçinde özel kelimeler var mı klasik forward mailler mi..?

bencede eşin başka bir mail alıp ona göndermiş ola kız neden bu adrese yollasın ve eşin neden gmaile atsın yeni aldığı maline atardı. bence kız kafanı karıştırmak istemiş ama dikkate alarak kızı havaya skmuşsun. cevap yaz veya yazma diyemem ama yazacaksan tek cümlelik cevap veremeyeceği birsey yazabilirsin ama yazmaman daha iyi olabilir.

kız zaten maili eşimin hotmailine atmış mail aynen şu şekilde
merhaha:
nasılsın umarım herşey yolundadır.doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yıllara C.
aynen böle yazmış. eşim zaten maili gmailine yollamış okuyamadım dedi gmaile yolladım okudum sonra gmaşden sildim dedi ama hotmailden gönderielnlerden silemyi unutmuş.yoksa neden iz bıraksınki?

ben bu görüşe inanmıyoum,saçma... eğer eşiniz başka mailden yazışsaydı, kız da ordan cevap verir yazışırlardı ki sizin de ruhunuz bile duymazdı. yani eşiniz kötü niyetli olsaydı, durumlar bu şekilde olmazdı. gaza gelip yanlış şeyler yapmayın derim ben...

eşim çok tepki gösterdi niye cevap atıyosunki dedi ben cevap attımmı bakdedi deymez yani muhattap olduğuna değmez boşver dedi.

yoo asla gaza gelmem gelseydim şuanda onunla aynıseviyede bi mail atardım.size danışmamın sebebide sevili insanlardan seviyeli görüşler almak...

cnm zaten eşinin yaptığı bir şey yok ki canını sıkmamk için söylememiş bile bu kadar önemsiz yani onun için bu mail..zaten bir amacı olan insan gizlemek istese çok daha temkinli olur..burda tek hatalı o kız..

Bence burada devreye girecek olan arkadaşın eşidir!!!

Kendisine mail atılmamasını istediğini,söylediği yalanın hesabını(doğumgünü maili),eşine ettiği hakaretler için cevabını adam vermeli..
Çünkü benim başıma bu durum gelse,benim geçmişimdir,benim sevgilimdi,benim yüzümden eşimin canı sıkılıyor diye düşünüp karşı tarafın derdi neymiş diye konuşurum..

Son düzenleme:

Ben sizin yerinizde olsam bu konuyu daha fazla uzatıp kendimi ve eşimi üzmezdim...Belli ki bayan önceden çok üzülmüş ve şimdi üzmeye çalışıyor..Bence onun bu tepkisi için ona üzülüp olayı kapatmak gerek...Kendini yeterli bulan ve kendine güvenen, kendisiyle barışık olan hiçbir insanın başkasına kendini geliştir, güvenin eksik gibi laflar etmez diye düşünüyorum.... Kendi kendine en ağır cevabı gizli olarak vermiş zaten...Sizli evlisiniz,yeni bir hayat kurmuşsunuz...Bırakın o düşünsün ne yapacağını, kendinin ne konuma düştüğünü...Eşinize de güveniniz sarsılmasın derim.........

eşime zaten çok güveniyorum orda bi sorun yok bu kızla eşimin bi ortak arkadaşları var ortak arakaşıda eşimin hem ünv. hemde lisenen arkadşı kız evli geçenlerde bu durumdan bahsettim kızı tanıyoda hiç bulaşma dedi eğer cevap verrisen daha kötü olur. söz gümüşse sükut altındır dedi. hatta o kız hırsları uğruna herşeyden vazgeçer dedi öle bi kızmış yani.

eeee..doğru söylemiş işte...Bakın o hatunu tanıyan biri bunu diyen..Dinleyin derim.

düşünceniz çok doğru herkes siz gii mantıklı düşünüp olayı sorun haline gelmeden kpatamıyor ama arkadaşın eşi bunu yapmamış ve mail atman çok yanlış demiş eşine benim anlamadığım eski sevgili mail atıyor normal eş kıskanınca mı anormal?

eşim zaten bu durumu normal karşılamıyo ama cevap atmaya değmez diyo ne hali varsa görün diyo

turkbayragi
eşim zaten bu durumu normal karşılamıyo ama cevap atmaya değmez diyo ne hali varsa görün diyo

sende öyle yap o zaman cevap atmaya değmeyen insan can sıkmaya değmez..zaten herkesin yeri ve konumu belli sen onun eşisin o geçmişten biri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…