Eşimin eski sevgilisi!!

uzatme bence de canım
sen şimdi o kızı havalara sokmuş oldun belki de hiçbir art niyeti yoktu ki mesajıda normal bir mesajmış eşin de silmiş zaten cevap vermemiş bile sen niye üstünde duruyorsun ki
boşver canım hiç muhatap olma bileboshayallersmile

bencede :)

Asla katılmıyorum. Eski arkadaşlarımızın doğum günlerini elbetteki kutlayabiliriz ama eski sevgili başkadır. Ne işimiz olur artık eski sevgiliyle, doğum günü de kalsın, başka şeyide.

Kızın yazdığı mesaj ne kadar aşağılık. Kışkırtmış, resmen nifak sokmaya çalışmış hatta eşler arasına. Neymiş efendim benim doğum günümü kutlamak için neden başka bir mail adresi aldığı belli olmuşmuş. Yok ya. Kız asla haklı değil. Olamazda. 3.5 sene yaşanmışlık var evet, ama bitmiş gitmiş artık. Ona ne eski sevgilisinin doğum gününden. Ne müsasebet, niye kutlayacak ki.:umursamaz: gitsin şimdiki sevgilisinin kutlasın.

Konu sahibi arkadaş biraz celallenmiş mail yazarken ama sonuna kadar haklı.
Eski sevgili çok çirkefmiş herşey beklenir.

Bu arada kocanın eski sevgilinin doğum gününü kutlamak için başka bir mail adresi alması da ilginç eğerki gerçekse tabi(sadece ilk sayfayı okudum, eğerki açıklık kazandıysa durum affola bu sorum için)

Son düzenleme:
bende kızın sözlerine bakarak eşinizin ona mail attığına inanmadım pek...
sizi kışkırtıp birbirinize düşürmeye çalışmış...
dediği gibi ortada başka bir mail olsaydı ondan haberleşirdi eşiniz... o da o bahsettiği adrese yazardı msjını... resmen sizi kışkırtmak için yazılmış yani aşikar bu...
takmayın bile...
böyle küçük beyinli insanlar uğraşır böyle basit oyunlarla da...
sizin kızmanız da gayet doğal... cvp vermeseniz belki daha iyi olurdu ama artık vermişsiniz çok önemli de değil...

yaww biz bebek beklemiyozki kaydirigubbakcemile3 Allah söyletti galibaa

diyorumya en başından normal arkadaş olmuş olsalar asl bişi demem ki eşime normal kzı arkadaşalrıda d.günü maili atmış demedimki bu niye mail attı diye.ona neki eşimin d. günnden yada iyi olup olmadığından baksana sen kendi işine herkes tercihini yapmış sen yoluna o yoluna irdelemenin bi anlamı yokkk

valla Mihriban, art niyetli olmayan biri durduk yerde, kocan bana başka adresten mail attı demez.

Kız çirkef belli.

Konu sahibesi, konuyu fazla uzatma bence. daha da muhatap olma o cazgır kızla.

En iyisi esin kendine yeni mail adresi alsin, eskilerini silsin.

Sende canim bosver ona tekrar yazmaya, bu is uzadikca moralin daha cok bozulur...

Kimse icin, heleki gecmiste kalan bir sevgili icin moralini bozmaya degmez

eşim diyoki eğer sana cevap aolarak kusura bakma özür dilese sonundada peki ethem neden benim doğum günümü kutlamak için başka bi mailden mail attı dese tamam o zaman kafanın karışması normal diyo

eşim diyoki eğer sana cevap aolarak kusura bakma özür dilese sonundada peki ethem neden benim doğum günümü kutlamak için başka bi mailden mail attı dese tamam o zaman kafanın karışması normal diyo

hiç inanma bencede...
zaten çirkefçe ve saldırganlaşmış şekilde yazdığı belli bu mesajı...
belli ki tercih edilmemiş olmanın verdiği hırçınlığı atamamış üstünden...
fazla cvp verip te kendi sinirlerini yıpratma yinede...
sen eşinin kimin yanında olduğuna bak yeterli bayanssulusmile

bence kesınlıkle sen haklısın ben olsam aynısını yapardım.Ama esının yazıdıgnı soyledıgı maılı sana gondermesını ıste bence cunku aklında suphe kalmasın

kızın poposu hafiften havalanmış böyle yaptığınızdan dolayı,direk eşinize kesin kararınızı belirtin bir daha atmamasını söyleyin,oldu canım o zaman bizde görüşelim eski sevgililerimizle,ben karşıyım bitmiş bi ilişkiden arkadaşlık doğmaz doğamaz....hele de evliyken...

Eski sevgili mevzu olduğundan ve eski sevgiliden gelen mail olduğu için, hassas olmanızı , tepki göstermenizi, duygularınızı anlayabiliyorum. Pek insanın hoşuna gidecek bir durum değil.

Yalnız, kimden geldiği önemli olduğu kadar ne niyetle ve içeriğinin ne olduğu da önemli. Sadece bir doğum günü mesajıymış. Eşinizde gözü olduğu için attığı bir mail olduğunu sanmıyorum. Evli olduğumuzu bile bile neden atıyorda diyebilirsinizde, doğum günü bu, evliliğinizle ve eşinizle ilgili birşey yazmamış ki. Ayrıca sizin okuyacağınızı da düşünmemiştir, ben eşiyim beni de düşünmek zorunda derseniz, kendinizce haklı olabilirsiniz, ama içinde en ufak artniyet bulunmayan bir doğum günü mesajı için, sizi düşünmemiş olabilir, doğaldır.

3.5 senelik bir geçmiş,az uz bir geçmiş değildir ve adı üstünde geçmiştir. Benimde böyle 3.5 sene görüştüğüm ve ciddi boyutlara uşaşmış bir beraberliğim olmuştu, bazen evli midir değil midir şimdi bilemiyorum ama, kötü ayrılmamıza rağmen, acaba nasıl diye mail atıp sorasım geliyor. Ama en ufak aklım geride kaldığı için, en ufak sevgi kırıntısı kaldığı için değil. Bazı yerlerde de yazmıştım, o insanla olmadığına binlerce kez şükür ediyorum, ama acaba nasıl diye mail de atabilirim. En ufak bir beklentim olmadan.

Herşeye rağmen o eski sevgili bence, siz mail attğınızda, uslubunu çok ta bozmamış.
En son yazdığı '' eşinin başka mail adresi aldığını oradan cevap yazdığını şimdi daha iyi anlyorum '' cümlesinden ben sizin çıkardığınız, bak benim için mail adresi aldı, eşin benle ilgileniyor anlamı çıkarmadım. Sen bu kadar mail adresinlerini okuyup, kıskanıp, cevap yazdığına göre, eşin de başka mail adresi almıştır, şimdi daha iyi anladım, anlamı çıkardım. Kıskançlığınızı garipseyen bir cümle etmiş yani, eşinizin kendinde gözü olduğunu ima etmemiş.

Eşinizinde sizinde, bu kişiye çirkef yakıştırması yapmanızı çok uygun görmedim, çünkü mail atmakla yanlış yapmış olsa bile, mailin içeriği sadece doğum günü, çirkeflik belirtecek, eşinizde gözü olduğunu belirtecek hiçbirşey yok. Ayrıca eşinz bu kişiyle 3.5 sene görüşmüş, anca mı anlayabilmiş, bu kadar çirkef olduğunu, insan kendini 3.5 sene çok kolay saklayamaz. Ama ayrlınca nedense onca sene silinip, olmadık etiketler yapıştrılyor.

Sizin şurada yanlışınız olmuş bence. Eski sevgiliden arkadaş olmaz mantığınıza saygı duyuyorum, kimseninde pek hoşuna gitmez bu, ama böyle birşey karşılaştğınızda, bunun hesabını sadece doğum günü mesajı atan, içeriği kötü olmayan, eski sevgiliye değil, bu eski sevgiliden arkadaş olmaz ve kesinlikle iletişim içinde bulunmanızı istemiyorum diye, o sınrları eşinizle çizmeliydiniz bence. Karşı tarafa hesap sormanız için, cidden o mailde en ufak artniyet belirten bir kelime yakalamanız lazımdı, ama bence yok. Eşinizle konuşup, asla muhatap olmaması gerektiğini eşinzle halletmelisiniz.

çok güsel yazmışsınız öncelikle tşk ederim.evet herkesn bi geçmişi var ve hepimiz bişileri merak edip haberdar olmak istiyoruz benimde 4 senelik bi ilişkim oldu ama olmadı ayrıldık ama hiçte merak etmiyorum çünkü evliyim ve benim için düşünmem gereken önemsemem gereken tek bi insan var o da kocam.evet eski sevgiliden asla arkadaş olmaz dediğiniz gibi bunu kimsede istemez.madem eşim ona maşl atmış o zaman neden unu söleme gereği duydu madem benden habersizdi neyi ıspatlamaya çalışıyo.eğer bizim düşündüğümüzün tam tersni düşünüyosa Sen bu kadar mail adresinlerini okuyup, kıskanıp, cevap yazdığına göre, eşin de başka mail adresi almıştır, şimdi daha iyi anladım, anlamı çıkardım.demişsiniz niye böle bişi yazdı demekki hala bi yarası var gocunuyo sırf ben okumiyim diye eşim mail adresi açmışsa bunu böle b bi ortamda sölemeside garip

Aynen katılıyorum.....

Bu saatten sonra senin hiç cevapla falan uğraşmana gerek yok....
Madem eşin farklı bir mail adresi alıp o kıza doğumgünü mesajı attığını kabul etmiyor.. Kız iftira atmış demektir..
İftira atılan da senin eşin olduğuna göre bu sorunu eşin halletmeli....
Ben sana başka adresten d.günü mesajı falan atmadım, bunu nereden çıkardın, niye iftira atıyorsun ve eşimi üzüyorsun diye eşin seni savunmalı.....
Tabii eşin doğruyu söylüyorsa....

luky cim hiiiç mail falan atma muhatap alma o kızı eşinede söyle sana çok güveniyorm de ve güvendiğini de belli et ne demişler " it ürür kervan yürür":hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…