Neden şikayet etmiyosunuzda. Elin delisini cekip huzursuz oluyosunuz. yada takıntılı oluyosunuzki
kadına neden watsaaptan yazdınız kı ?
arasaydınız adam akıllı soyleseydınız ıcınızdekılerı
ergenler gıbı olmus bıraz msj atmak fılan bılemedım
Kadın avukat. Şikayet etsem de en az birkaç dava yüzyüze gelmiş olacağız ister istemez, yüzyüze dahi gelmek istemiyorum. Ayrıca çok şükür artık bulaşmıyor, ulaşmıyor. Dediğim gibi şu anki en büyük sorunum onun hesaplarını kontrol-takip etmeyi bırakmak
Hayır.Eşinde avukat mı ?
bu bnm dusuncem , msj atarak bu sekılde sızın yazdıklarınızı kullanabılme hakkı dogmus o kısıye ama arasaydınız daha cıddı olarak algılardı karsınızdakı kısı daha cok etkılenırdı yanı soyledıklerınızden bu bnm dusuncem tabıkı sız msjı uygun gormussnzKimisi arayarak iletisini iletmek ister, kimisi mesaj atarak. İnsanların iletilerini gönderme şeklin bile karışıp, üstelik 'ergen' diye de nitelendirmek ne kadar doğru?
Eşim en başından beri, tamamen irtibatı kesmiş durumda, ben kadınla bi ara iletişime geçtiğimde bile araya girmedi eşim, hiçbir zaman iletişime geçmedi karşı tarafla, onca yaptığına rağmen..Eşinizin tavrı nasıl, tamamen irtibatı kesti mi?
Hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?