Eşimin Eski Sevgilisi

pink_punk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
143
53
43
34
Öncelikle merhabalar... Aranızda yeniyim ve ilk konum, ilk konu olarak böyle kötü bi başlamgıç yapmak istemezdim ama... Ve şunu da belirtmek isterim ki, sizlerden yardım almak, 'akıl akıldan üstündür' misali, görüşlerinizden faydalanmak için derdimi anlatacağım, lütfen şimdiden uyarıyorum, dalga geçen, küçük gören, kalp kırıcı, olumsuz şeyler yazanlar olmasın, lütfen. Her ne kadar benimsemeseniz de,siz bu sıkıntıları yalamasınız da önce saygı... Teşekkür ederim...

Yeni evliyim, ancak eşimle bir buçuk yıllık bir flört-nişan dönemi oldu. Eşimle arkadaş ortamı falan derken tanıştık ve sevgili olduk. İlk 1 ay eşimin telefonu hiç susmuyordu, sürekli aramalar,mesajlar falan filan... Henüz yeni sevgili olduğumuz için 'seni arayan kim, neden telefonun hiç susmuyor?' Gibi sorular sorup da ilk başlarda ortamı germek istemiyordum, hem bi sokıntı varsa da sevgilim bana söyler diye düşündüm,bekledim biraz,aradan birkaç gün de geçince telefonlar susmayınca aldı beni karşısına ve anlattı her şeyi.. 4 yıllık bir sevgilisi varmış, ayrılalı 1 yıl olmasına rağmen (ki bu 4 yılda da sürekli ayrılıp ayrılıp birleşiyorlarmış, ölü bi ilişki yaşıyorlarmış yani) kadın hala arayıp rahatsız ediyormuş..

Anlayacağınız eşimin eski sevgilisi takıntılı bir kadın.. Kendi isteği ile eşimden ayrılmasına rağmen hala ısrarla arayıp arayıp yeniden sevgili olmak istiyormuş. Eşim sosyal medya hesaplarını kapamasına, telefon numarasını birkaç kez değişmesine rağmen fayda etmemiş, hatta kadının annesi ile bile görüşmüş, yine de fayda etmemiş. Kadını tanımıyorum ama gördüğüm kadarı ile takıntılı, ciddi psikolojik sorunları olan biri. Sağlıklı biri bunu yapmaz yani...

Baktım, olacak gibi değil, eşimin de iznini alarak kadının numarasını aldım ve whatsapptan yazdım, bizi bir daha rahatsız etmemesini istedim, kadın büyük bir pişkinçikle "o benim arkadaşım, ikimizin arasına giremezsin" demesin mi? Dayanamadım birkaç ağır cümle kullandım. Sonra bu kadın benim mesajlarımın capsini , fotoğrafını almış ve face'den eşimin uzaktan,yakından bütüünnn arkadaşlarına göndermiş, "bakıınnn bu adam böyle bi kadınla evlenecek " diye... Kendi çapında beni küçük düşürmeye çalışmış ama maalesef kendi küçük düşmüş. Hayır,insan bi düşünür, brn durup dururken sana neden küfür edeyim ki? Eşimi , beni rahatsız ettin, seni güzel bi dille uyarınca pişkinliğe devam ettin ve ne yazık ki hak ettin... Fotoğrafı paylaşarak olay falan çıkartarak, ön plana çıkmak istedi ama yine istediğine ulaşamadı...

Bu anlattığım birkaç olay. 1 yıl içinde çoğu kez bulaşmak istedi bize, tabi bizden cevap alamayınca her defasında geri çekildi.. Evlendik, yine birkaç kez daha bulaşmak istedi mesaj-arama vs. Bu kadın bu kadar takıntı yapınca, ister istemez bende de takıntı oldu arkadaşlar Bir baktım ki , kendimi her gün o kadının sosyal medya hesaplarına bakarken buldum Böyle değildim, bu şekilde takıntılarım yoktu. Ve ciddi anlamda kadını kendimden üstün de görmüyorum, kadından 8 yaş daha gencim, kendimi övmek de istemiyorum ama .. Güzel olduğumu düşünüyorum, yani demek istediğim şu, kadını görsellik bakımından da kıskanmıyorum.. Eşim de yanımda, eşimin de beni sevdiğine eminim.. Ama yine de o kadının hesaplarına bakmadan durduramıyorum kendimi

Kitap-detgi okurum, takip ettiğim yabancı dizler var, düzenli film izlerim, yani zamanım da dolu dolu geçiyor ama ben yine de birboşlukta o kadının hesaplarına bakıveriyorum Lütfen bu 'takıntımı, alışkanlığımı' yenmekte bana yardım edin Ne yapabilirim bu konuda?

Savcılığa verin direk hiç uğraşmayın

Neden şikayet etmiyosunuzda. Elin delisini cekip huzursuz oluyosunuz. yada takıntılı oluyosunuzki

Kadın avukat. Şikayet etsem de en az birkaç dava yüzyüze gelmiş olacağız ister istemez, yüzyüze dahi gelmek istemiyorum. Ayrıca çok şükür artık bulaşmıyor, ulaşmıyor. Dediğim gibi şu anki en büyük sorunum onun hesaplarını kontrol-takip etmeyi bırakmak

sikayet edebilirisiniz engelleyin kadını bakıp bakıp durmayın amac sizi huzursuz etmek zaten izin vermeyin

Eşinize güveniniz ne durumda? Arkadaşça da olsa görüşmesin kesinlikle
Böyle takıntılı insanlardan hele ki kadınlardan çok korkarım. Evlendiniz artık,yavaş yavaş kabullenecektir inş. Siz de kafaya takıp evliliğinizi,hayatınızı mahfetmeyin

zamanla bırakırsın takibi merak etme sende de bu olaylardan sonra takıntı olusmus kendini bakmıycam diye sartlama sonra aklına bile gelmez bakmak

kadına neden watsaaptan yazdınız kı ?
arasaydınız adam akıllı soyleseydınız ıcınızdekılerı
ergenler gıbı olmus bıraz msj atmak fılan bılemedım

canım bir psikologtan yardım al bence durumunu paylaş,hem rahatlarsın hem o sana daha doğru yol gösterir.

Nsıl kurtulunur bu takıntıdan o dha iyi bilir sanırım

benim nacizane tavsiyem kendi yetenekelerini,güzelliğini vs düşün

eşinle kaliteli zamaan geçir

adam senin adamın bunu düşün ve rahatla :)

yani demem o ki ; kendine olan güvenini tazele o kadın aşağı ve bayağı bir kadınmış ki hala rahatsız ediyor sizi.

kadına neden watsaaptan yazdınız kı ?
arasaydınız adam akıllı soyleseydınız ıcınızdekılerı
ergenler gıbı olmus bıraz msj atmak fılan bılemedım

Kimisi arayarak iletisini iletmek ister, kimisi mesaj atarak. İnsanların iletilerini gönderme şeklin bile karışıp, üstelik 'ergen' diye de nitelendirmek ne kadar doğru?

Bir daha rahatsız ederse eşinin telefonundan arayıp söv.
Ciddiyim bu kadar huzursuzluğuna değmez bu tipler.

yani piskolojik olarak etkilenmişsiniz tabii çok doğal bir yardım alın derim yoksa biz burdan size nasıl yardım edelim.Çok şükür kurtulmuşsunuz diyebiliriz.Umarım bunuda en kısa zamanda atlatırsınız.

Kimisi arayarak iletisini iletmek ister, kimisi mesaj atarak. İnsanların iletilerini gönderme şeklin bile karışıp, üstelik 'ergen' diye de nitelendirmek ne kadar doğru?
bu bnm dusuncem , msj atarak bu sekılde sızın yazdıklarınızı kullanabılme hakkı dogmus o kısıye ama arasaydınız daha cıddı olarak algılardı karsınızdakı kısı daha cok etkılenırdı yanı soyledıklerınızden bu bnm dusuncem tabıkı sız msjı uygun gormussnz

Eşinizin tavrı nasıl, tamamen irtibatı kesti mi?
Eşim en başından beri, tamamen irtibatı kesmiş durumda, ben kadınla bi ara iletişime geçtiğimde bile araya girmedi eşim, hiçbir zaman iletişime geçmedi karşı tarafla, onca yaptığına rağmen..

Seni huzursuz etmek icin elinden geleni yapmış
Senide takintili hale getirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…