Eşimin Eski Sevgilisi

Konunuza farklı bir açıdan baktım elimde olmayarak, yazacaklarım kesinlikle sizin için değil önce bunu belirteyim : biraz önce geçmişinden kurtulamayan bir hanım arkadaşımız paylaşmış derdini ve sevgilisinin öğrenmesinden aralarının bozulmasından korkmuş ki bir çok kadın bunu yaşamıştır erkekler hep geçmişimizi irdeler ve burada ki durumun tersi olduğunu düşünürsek yani kadının peşini bırakmayan bir erkek olsaydı o zaman da evlenilen kişi ya da nişanlı vs her neyse burda ki hanımın yaptığı gibi eşinin arkasında olabilecek miydi ya da kaç erkek bunu yapar ???? illa ki kadın her durumda sıkıntıya girer..... ne kadar eşitiz desekte hiçbir zaman eşit olamayacağız sanırım... bunlar şuan nedense aklıma geldi bilmem haksız mıyım :)

Kitap-detgi okurum, takip ettiğim yabancı dizler var, düzenli film izlerim, yani zamanım da dolu dolu geçiyor
Bunlar senin zamanının dolu dolu geçitiğini göstermez.Sanırım çalışmıyorsun.Hayatta yapacak şeylerin olmalı.Çevren aktivitelerin filan filan.
Bu konuda eşin %100 hatalı.Kimse kimseyle zorla görüşmez.Net ve sert bir dille uyarıda bulunsa veya harekette bulunsa bu kadın bu kadar yüz bulmaz.Telefonunu engelleyip değiştirdikten sonra nasıl ulaşabiliyor.Eşin bütün sert tepkileri verdi diyelim ve kadın devam etti.Bu onun ruh sağlığının bozuk olduğunu gösterir ve olay tacize girer.Gerçekten rahatsız edilen bir durum söz konusuysa savcılığa bir dilekçe vermeye bakar iş.Senin kadınla muhatap olman da çok yanlış.

Eşim en başından beri, tamamen irtibatı kesmiş durumda, ben kadınla bi ara iletişime geçtiğimde bile araya girmedi eşim, hiçbir zaman iletişime geçmedi karşı tarafla, onca yaptığına rağmen..

Çok güzel...
Sizinle ugrassaydi şikayet edin kesinlikle derdim ama bırakmış.
Iradenize hakim olun hesaplarına kesinlikle bakmayın takip etmeyin(çok zor değil,kararlı olduktan sonra)
Eşiniz sizi tercih etti ve sizinle evlendi.
Eşinizin tavrı çok güzel örnek almalısınız.

Çok asap bozucu ...
Deliyle deli olma diyebilirim sana ancak ..
Ama empati kurduğumda da çok haklısın Allah sabır versin ..
İnşallah kadın sizi rahat bırakır da siz de bu psikolojiden kurtulursunuz .

engelle olsun bitsin senin yaptığında saçma ne diye takip ediyorsun ki,

bir daha rahatsız ederse şikayet edin.

siz çalışıyormusunuz merak ettim

Ben esimle 2007 de tanistim ve biz 2011martta ayrildik bi yaz boyunca gormedim esimi.gerci o benim ne zaman ne yaptigimi nereye gottigimi ve ne zaman yattigimi biliyormus benim kapimda yattigi icin.ee neden ayrildiniz derseniz de babam vermedi araya sogukluk girdi falan filan daha sonrada 2011 ekimdede kactik biz.kacarak evlendim yani.neyse dicegim evlendikten 1 ay sonra esime yazin ben yokken tebellles olan bi kadinla esimin tlfnundan konustum.resmen canim askim ozledim seni falan diye msj cekiyodu kocama.benim okuzde cvp vermiyodu biliyordum.sonra aldim tlfnu elime ben .... karisiyim evlendi pesini birak istersen dedim.oda benle dalga gecti.hihi tabi cocunuzda vardir sizin falan diye.yok ama dusunuyoruz dedim.delimidir nedir.bi aradi 2 aradi baktiki esimden ses yok kesti aramayi pislik.oluyo yani oyle.sen kurulu duzenine bak derim ben kocana inan guven.boyleleri o kadar cok ki.ama bi yandan da ara sira kontrolunu et.nolur nolmaz.cok uzattim kusura bakmayin hatunlar.

Ben bazen soruyorum bile koca ariyomu seni o piskopat diye o da aramiyo cok sukur ki arasa kac yazar ben seni sevdikten sonra der.ben kararimi verdim seni sectim yakisikli bide oglumuz var.benim derdim ogluma ve sana iyi bi gelecek hazirlamak der.sagolsun

Kadın avukat demişsiniz özel mesajlarınızı alıp dağıtmanın suç olduğunu bilmiyor mu ? Ayrıca hiç bir erkeğin 'eski sevgilimdi naptıysam kurtulamadım takıntılı bana' bahanelerine inanmıyorum isteseler çok rahat kurtulurlar hani devirde yaşıyoruz ya. Kadın size siz ona takıntılısınız takıntılar silsilesi beni o şekilde arkadaşlarıma rezil eden kadını bırakın takip etmeyi ne kadar hakkım varsa kullanır şikayet ederim

Canım aynı sorun bendede var esımın eskı sevgılısı cok ayırmak ıstedı bızı evlenecegım gune kadar rahatsız ettı hala edıyomu bılmıyorm esım aramıyor haber yollamıyor dıyor ama bılemıyorm bıde ben esımle 6 yıl cıktm 1.5yıldrda evlıyz dusun kadının ne kadar eskı oldugunu sureklı onun hesaplarına bakıyorm bısey yazsa acaba esımemı yazdı dıyorum esimede cok guvenıyorm ama benı hasta ettı acıkcası fake hesap bıle acıp takıp ettım kadını dusun halımı (

Yaşadıklarımız aynı. "Empati" bi yere kadar, bu durumu en çok yaşayan bilir her konuda olduğa gibi. Özel mesaj attım, okursan sevinirim

bende erkek arkadaşımın eski sevgilisini aynen bu şekilde takip ediyordum.
instagram, facebook nerden yakalarsam .. sonra artık yavaş yavaş dedim ki ben napıyorum yaa
sonra bir bıraktım bakmayı .. şimdi umrum bile değil :)

Adınıza sevindim..

Peki zamanla mı geçti bu? Nasıl başardınız bunu?

Adınıza sevindim..

Peki zamanla mı geçti bu? Nasıl başardınız bunu?
zamanla geçti .. tabi bende zorladım kendimi başta bakmamak için.
ama kötü bir durum her şeyini sürekli takip ediyordum.
zorla kendini bakmamak için.

Her şey sizin elinizde aslında siz bakmadan duramıyorum diye kendinizi koşullarsanız elbette ki bakmadan duramazsınız. Kendinize güvenin, bakmayacağım deyin ve bakmayın. Sonunda siz de göreceksiniz ki bakmadan da oluyormuş.

Ugrassizliktan olabilir .obsesif kompulsif olduğunuzu sanmıyorum. Hayatınızı zorlastiracak seviyede olsaydı uzmandan yardım almanız gerekebilirdi. Gerçi bu hastalık 10 yıl civarı kendini saklayabiliyor. Zamanla artışına bakın.
Eğer ciddi olarak sizi rahatsız etmeye başlarsa o zaman daha profesyonel çözümler düşünebilirsiniz.

Ben bunun temelinde biraz da tercih edilmenin yattığını düşünüyorum.
kime tercih edildiginizi bilmek istiyorsunuz

Icten içe hepimiz haz duyarız seçilmiş olmaktan

Ben bunun çok takıntı olduğunu sansanmıyorum çocukla beraber azalacaktir

Yine de kendi kendinize söyle bir şey yapabilirsiniz;
önce 1 gün bakmamaya çalışın
daha sonra 2 gün
sonra 1 hafta
süre uzadikca daha rahat edeceginizi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…