Eşimin Eski Sevgilisinden Gelen Mesaj

dün erkek arkadaşım "karantinada bana teyzeler asılıyo" diye bi mesaj attı. aha dedim olay var, anlat. bi kadın eklemiş, sonra mesaj atmış nasılsın diye. benimki de kadın, akrabalarından birini takip ettiği için (epey kalabalıklar) tanımadığı akrabalardan sanmış. bakmış kadının profiline, inceledim profilinizi ve bir şey dikkatimi çekti - tanışmıyoruz biz demiş. kadın da "ben aslında şu kişinin listesinden (o akrabayı kasediyor) bilmemkimi eklicektim, yanlışlıkla sizi ekledim, ama içimden bir ses mesaj atmalısın" dedi diyip ergen smileları falan koymuş.

teyze dediği de 40lı yaşlarda, kimse alınmasın, mübalağa sanatıyla teyze dedi kendisi. kadın da o akrabanın taaa bilmem ne zaman biri vasıtasıyla tanıştığı bir tip çıktı. herhalde takipçi arttırmak için eklemiş onu zamanında kadın.

neyse ekran görüntülerini falan attı, baya geyiğini yaptık bunun. kadını stalkladık beraber. güldük kapandı konu.

demem o ki, önce insan kendine güvenecek sonra da karşısındakine. yapmak isterse ruhum duymaz. bu herkes için geçerli. ama bi de ilişkilerde böyle bir level var, güven üzerine kurulu arkadaşlık.

3 yıldır beraberiz, bana da mesaj atanlar oldu cevabımı verdim. ona da asılanlar oldu cevabını verdi. hiçbirini gözümüze sokmadık ama birbirimizden birşey saklamamıza gerek olmadığı için paylaştık. ama biz böyle arkadaş olamasak, o kadına gene aynı cevabı verirdi de ben tesadüfen görürdüm mesajları ve "bu neeeee" diye kıyamet kopardı.

konu sahibi siz de eşinizle arkadaşlık kurun bence. çünkü bugün bu yarın başka kadınlar çıkar, çıkabilir ve bu normaldir. önemli olan eşinizin tutumu. ama böyle telefon karıştırmalara devam ederseniz, bir süre sonra en basit şeyleri bile sizden saklar.

bu yazıya bir cevap vermeyeceğinizi de biliyorum aslında, sadece eşinize karşı atak yapabileceğiniz uyarıları dikkate alıyorsunuz genelde. belki aklınızın bir köşesinde durur diye yazdım. çünkü iki konudur adamın sabrını inanılmaz zorluyorsunuz.

Konu sahibi birkaç konu daha açsa tüm psikoloji tahlilini çıkarıcaz gercekten anca bu kadar güzel anlatılırdı. Hayır kardeş adam görüşmüş olsa , ben evliyim mesajı atar mı hiç? Hani çok zeki olmaya gerek yok biraz düşününce anlıyorsun:)
Ecem alınma lütfen ama gercekten bu kafayla eşini çok yıpratırsın. Ayrıca böyle her şeye takan eşim olsa bende anlatmazdım hatta anlatamazdım. Sanırım neden benimle paylaşmadı kafasındasın da adam delirmedi sana böyle biseyi nasıl anlatsın ki? kim bilir neler çıkarırsın.
Bir relaks ol yav...

Adam gerekeni yapmış ama siz hâlâ üstüne gidiyorsunuz. Eski konunuzu da biliyorum, ne sabır varmış adamda sizin gibi birine hâlâ tahammül edebiliyor. Bu gidişle adamı iyice kendinizden soğutacaksınız. Biraz akıllı olun offf sizin gibi birisi arkadaş olarak bile çekilmez.

Birincisi ben eşinizin yerinde olsam sizi çekmez boşardım böyle kafa sahibi bir karakterle katiyen evli kalmam.. ikincisi kk arkadaşlar bu bayana ne parmaklarınızı nede kafanızı yorun keza boş beleş sorunlarıyla herkesi içine sürüklüyor... şahsen gereksiz açılmış bir sürü konu... BU TOPİĞİ HANGİ PSİKOLOJİYLE AÇTI ODA TARTIŞMA KONUSU sanki bana eşi mesaja karşı cevap verdide DUL diye hitap ettiği bayanla (ki çok saygısız bir cümle ) aldattı da burada yana yakıla konu açıyor..

hiç evlenmemiş olmama rağmen dul yada boşanmış şeklinde ifadelere kılım. sanki adam yiyorlar.

Mesajda evliyim yazma bana artık kaka kadın deyip , üstüne arayıp selam bebek demiş olma ihtimali mi sizi düşündürdü? Mesajlar hala orda duruyormuş bir şey olsa suçluluk psikolojisi ile tüm delilleri yok ederdi diye düşünüyorum.

Eşin ben evliyim yazmış daha ne istiyorsun ki.. eşin bu zamanda bulunmaz bir insan zaten bir önceki konunda da belliydi.. bosuan huzursuzluk cikarma

Adamın suçu yok boş yere kuruntu yapma
Eşine ğüvenmiyormusun?
Sana güven vermicek birşeyler yaptımı bi hareketimi oldu bişeyini mi yakaladın ?
Yapcak olan adam cevap verirdi konuşurdu eski sevgiliyle boş yere kuruntu yapmışsınız

Eski konunuzu da biliyorum.Orada da size son durum nedir diye sorular soruldu,lütfedip cevap vermediniz.İşinize gelen sorulara yanıt veriyorsunuz.Aslında forumca karar alınıp sizin konularınıza tek bir yorum bile yapılmamalı,bunu hak ediyorsunuz.Kocanıza gelirsek Allah adama sabır,size akıl versin.Ben buradan bile katlanamıyorum saçma tavırlarınıza.

Bazı arkadaşlar da yazmış konu sahibinin eşinde Eyyub Peygamber sabrı var.
Bakalım ne zaman taşacak?
Konu sahibinde o kapasite var ama
ben umutluyum, eninde, sonunda kocası, yumruğu vuracak masaya ve 'yeter!' Diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…