Eşimin Eski Sevgilisinden Gelen Mesaj

Aaaa dulmuşş kadııınnnn büyük tehlike.Sen pamuklara sarılı bir prenses o kadınsa dul hay allah! Halbu ki bekar olsa hiç bir tehlike arz etmeyecekti.

Reis dul deyip dikkat çekmen olmamış. Nihayetinde insan evlenip boşanabilir.
Dul olmak tü pis kaka değil.

Belki sende geleceğin DULUSUN.
Ne garip bi adlandırma
Dul ..

Dulduldul (bilal goregen her an şarkı yapacak sanki bahsettiğim şarkının da linkini bırakayım arada bi kocana laf çakma mahiyetinde aç dinlet)

Bu "dul" ablamız mesaj atıyor da senin kocan bunu seninle paylaşmıyorsa yahut engellemiyorsa az biraz enişteyi de sıkıstırmakta fayda var...

ay yeter bu erkekler ya..nefret ettim hepsinden yeminlen. anasimiyiz bunlarin dadisi mi? yok pesinden kos kontrol et basini yesin pislikler

Güvenmiyorsunuz eşinize belli, adam düzgünce evliyim mesaj atma demis ve birdaha cevap vermemiş daha ne yapsin. Ama bende 'dul' demenize takıldım. Dul olunca önüne gelen bütün erkeklerle görüşmesimi lazim?

İcim icimi yedi en sonunda da gece msj atmayida bekleyemedim sordum esime, kendisi bana biraz kizdi telefonumu neden karistiriyorsun diye. Neyse durumu anlattim biraz atistik sonra kendisi bana o bayanin 1 ay once msj attigini once ciddiye almadigini sonra da tekrar mesaj atinca evli oldugunu soyledigini zaten numarasinin falan kayitli olmadigini soyledi.
Esim ben o bayani kayda deger bile olmadigi icin engellemedim dahi keza benim whatsap resmim bizim dugun resmimiz ve herkese acik dedi. Bisey yapacak olsam senin ruhun duymazdi emin ol. Ama ben oyle biri degilim dedi ve aklimdaki soru isaretlerini giderdi.
Not: bana trol vs diyenler olmus, kimse kimseye inanmak kimse kimseyi de inandirmak zorunda degil. O troll yazanlara daha fazla sey soylemek istiyorum ama degmez. Destek olan herkese tesekkurler.

Asıl aralarında bir şey olsaydı mesajları silerdi,az aklınızı kullanın. Adamları da bu kadar sık boğaz etmeyin yahu bu ne. Yapmacağı varsa da bu tavır ve baskıdan dolayı yaparlar yeminle. Ayy bak yine sinirlendim...

Cidden burda hamile halimle bana kriz gecirttirdiniz yahu saygısızlık etmek istemiyorum ama allah akil fikir versin size birinciisi para konusunda ailenize yardm etceginize etrafinzda yardima muhtac insanlara etseydnz keske boyle bi imkanim olsa muhtac olmayan aileme vercegime cocuklara yardm ederdm ayrica kendinizle celisiyorsunuz faizden haramdan bahsederken diger yandanda makyaj malzemeleri bile esim alir demişsiniz ? Bu bana cok celiskili geldi cok tuaf insansınız esinize ciddi anlamda sabir diliyrm adam sizi gercekten seviyor olmasa size ve o para icin yuva yikmaya calisan ailenize katlanmazdi bu kdr sevap gunahi düşünurken bunlarida biliyor olmalıydınız yuva yikmaya calismanin dinimizce gunah oldugunu evet konu kapanmis olabilir ama icimde kalmamali okdr yaz.okudum gece gece yazik valla

Kadına mesaj atmanızdansa bu daha iyi olmuş. Hem o kadın kendini birşey zannederdi ve aranızdaki güven problemini kendi lehine kullanarak eşinizi mesajlarla dolduruşa getirebilirdi. Hemde böylelikle eşinizi onunla da muhattap olmak zorunda bırakabilirdiniz inanın bu daha kötü olurdu. Baksanıza profil resminde siz olduğunuz halde eşinize mesaj atmaktan çekinmeyen arsız bir kadın olduğu belli. Eşinizin cevabı doğru gibi yani anlattıklarınızdan ben şüpheye düşmedim açıkçası. Bundan sonra biraz mahçup olduğunuzu halinizden vs falan belli edin. Eğer yine eşiniz size birşey derse seviyorum kıskandım napim dersiniz. Öyle öyle yumuşar biraz size karşı belki. Ama sizin adınıza sevindim zira artık burda aldatma olayları duymaktan için şişmişti. Neyseki bu olayda iyi bitti.

Valla güzel arkadaşım otur kalk şu kkya dua et geçen konuda o kadar saydırdık da sayemizde yuvan kurtuldu,şu konuda da aynı şekilde yine sakinleştirmiş millet seni. Cidden akla zarar bi muhakeme tarzın var insanı delirtirsin ,kendini o kadar bilmez bi tavırda davranıyorsun ki ben de ara ara trolmüsün diyorum. Bu kafayla bu evliliği nasıl devam ettireceksin bilmiyorum,ya o kadar kişi neler yazmış onlara cevap yok bi kamil mesaj at gizli gizli yemle demiş aklıma yattı demişsin,valla nolacak bu halin bilmiyorum

Ben ARTIK evliyim diyen insan yeni görüşmüş olabilir mi mantıken?Evi terk ettikten sonra evlenmediniz herhalde

Direk kadını arar sorardım ..

Evi terkettiği zaaman görüşmüş olsaydı ben artık evliyim haberin olsun demezdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…