Sizin yorumlarınızi seviyorumHayırlı olan kendi ayağına sıkmasıdır belki. Ya da adam için hayırlı olan...
Asıl aralarında bir şey olsaydı mesajları silerdi,az aklınızı kullanın. Adamları da bu kadar sık boğaz etmeyin yahu bu ne. Yapmacağı varsa da bu tavır ve baskıdan dolayı yaparlar yeminle. Ayy bak yine sinirlendim...Aileme artik para yollamiyorum. Esimin sozunden de pek cikmiyorum. Sadece bu aralar su tasinma meselesi var aramizda ben tasinmak kendi evimize gitmek istiyorum esimde bu viruslu gunler gecsin oyle diyor. Neyse bu ayri bir konu bosverin onu. Esimle konusmalimiyim bilemiyorum. Madem aralarinda bisey yok neden msjlari silmedi veya engellemedi.
İcim icimi yedi en sonunda da gece msj atmayida bekleyemedim sordum esime, kendisi bana biraz kizdi telefonumu neden karistiriyorsun diye. Neyse durumu anlattim biraz atistik sonra kendisi bana o bayanin 1 ay once msj attigini once ciddiye almadigini sonra da tekrar mesaj atinca evli oldugunu soyledigini zaten numarasinin falan kayitli olmadigini soyledi.
Esim ben o bayani kayda deger bile olmadigi icin engellemedim dahi keza benim whatsap resmim bizim dugun resmimiz ve herkese acik dedi. Bisey yapacak olsam senin ruhun duymazdi emin ol. Ama ben oyle biri degilim dedi ve aklimdaki soru isaretlerini giderdi.
Not: bana trol vs diyenler olmus, kimse kimseye inanmak kimse kimseyi de inandirmak zorunda degil. O troll yazanlara daha fazla sey soylemek istiyorum ama degmez. Destek olan herkese tesekkurler.
Kafama yatti bu fikir bu gece uygulayabilirim dusunmekten catlayacagim cunku
İcim icimi yedi en sonunda da gece msj atmayida bekleyemedim sordum esime, kendisi bana biraz kizdi telefonumu neden karistiriyorsun diye. Neyse durumu anlattim biraz atistik sonra kendisi bana o bayanin 1 ay once msj attigini once ciddiye almadigini sonra da tekrar mesaj atinca evli oldugunu soyledigini zaten numarasinin falan kayitli olmadigini soyledi.
Esim ben o bayani kayda deger bile olmadigi icin engellemedim dahi keza benim whatsap resmim bizim dugun resmimiz ve herkese acik dedi. Bisey yapacak olsam senin ruhun duymazdi emin ol. Ama ben oyle biri degilim dedi ve aklimdaki soru isaretlerini giderdi.
Not: bana trol vs diyenler olmus, kimse kimseye inanmak kimse kimseyi de inandirmak zorunda degil. O troll yazanlara daha fazla sey soylemek istiyorum ama degmez. Destek olan herkese tesekkurler.
Ben ARTIK evliyim diyen insan yeni görüşmüş olabilir mi mantıken?Evi terk ettikten sonra evlenmediniz herhaldeKızlar herkese merhabalar ne diyeceğimi nasıl diyeceğimi bilemiyorum. Daha bi kaç hafta evvel eşimle aramızdaki para konusu adiyla bir konu açmıştım. O günden sonra eşim bana karsi eskisi gibi degildi o konuda da belirtmistim. Dun kandil gecesiydi ve esimin telefonuna eski sevgilisi msj atmis kandil mesaji kadinin numarasi esimin telefonunda kayitli degil. Sadece kadin msj atmis birde bundan bir oncesinde kadin bir iki daha selam naber falan yazmis ama esim cevap vermemis kadin bir iki daha msj yazinca bu defa esim ben artik evliyim haberin olsun diye msj atmis. Bu msjlari da bugun tesaduf gordum. Esim kandil msjina herhangi bir cevap yazmamis ama benim o msjlari gorunce basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Aklimda bir ton soru var. Esim bana bu kadindan daha evvel bahsetmisti. Esimden uc yas buyuk dul bi kadinmis cocugu falan yokmus. Acaba esim evi terk ettigi donemde bununla mi gorustu konustu cok moralim bozuldu bu isi nasil ogrenebilirim. Bana akil verin lutfen.
Direk kadını arar sorardım ..Kızlar herkese merhabalar ne diyeceğimi nasıl diyeceğimi bilemiyorum. Daha bi kaç hafta evvel eşimle aramızdaki para konusu adiyla bir konu açmıştım. O günden sonra eşim bana karsi eskisi gibi degildi o konuda da belirtmistim. Dun kandil gecesiydi ve esimin telefonuna eski sevgilisi msj atmis kandil mesaji kadinin numarasi esimin telefonunda kayitli degil. Sadece kadin msj atmis birde bundan bir oncesinde kadin bir iki daha selam naber falan yazmis ama esim cevap vermemis kadin bir iki daha msj yazinca bu defa esim ben artik evliyim haberin olsun diye msj atmis. Bu msjlari da bugun tesaduf gordum. Esim kandil msjina herhangi bir cevap yazmamis ama benim o msjlari gorunce basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Aklimda bir ton soru var. Esim bana bu kadindan daha evvel bahsetmisti. Esimden uc yas buyuk dul bi kadinmis cocugu falan yokmus. Acaba esim evi terk ettigi donemde bununla mi gorustu konustu cok moralim bozuldu bu isi nasil ogrenebilirim. Bana akil verin lutfen.
Evi terkettiği zaaman görüşmüş olsaydı ben artık evliyim haberin olsun demezdi benceKızlar herkese merhabalar ne diyeceğimi nasıl diyeceğimi bilemiyorum. Daha bi kaç hafta evvel eşimle aramızdaki para konusu adiyla bir konu açmıştım. O günden sonra eşim bana karsi eskisi gibi degildi o konuda da belirtmistim. Dun kandil gecesiydi ve esimin telefonuna eski sevgilisi msj atmis kandil mesaji kadinin numarasi esimin telefonunda kayitli degil. Sadece kadin msj atmis birde bundan bir oncesinde kadin bir iki daha selam naber falan yazmis ama esim cevap vermemis kadin bir iki daha msj yazinca bu defa esim ben artik evliyim haberin olsun diye msj atmis. Bu msjlari da bugun tesaduf gordum. Esim kandil msjina herhangi bir cevap yazmamis ama benim o msjlari gorunce basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Aklimda bir ton soru var. Esim bana bu kadindan daha evvel bahsetmisti. Esimden uc yas buyuk dul bi kadinmis cocugu falan yokmus. Acaba esim evi terk ettigi donemde bununla mi gorustu konustu cok moralim bozuldu bu isi nasil ogrenebilirim. Bana akil verin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?