- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
Aynen öyle. Zaten ilk yorumda da dedim, adam belli sabrediyor bayağı. Hanımefendi şansını zorlayacakzaten zıt fikirlere pek cevap vermiyor gibi. o nedenle kendi kendimize konuşmuş oluyoruz. valla bana göre hayatının hatası olur. kendisine saygısı olan insan affetmez zaten böyle bişeyi.
Aynen öyle. Zaten ilk yorumda da dedim, adam belli sabrediyor bayağı. Hanımefendi şansını zorlayacak
bence cok sacma ben esinin yerinde olsam oyle bisey yaptigini ogrensem o gun bosardim!!Kafama yatti bu fikir bu gece uygulayabilirim dusunmekten catlayacagim cunku
Dünya üzerindeki bir çok insan için büyük hakaret zaten bu. Muhtemelen konu sahibinin kocası da öyle düşünecek.
Hayırlı olan kendi ayağına sıkmasıdır belki. Ya da adam için hayırlı olan...demin de yazdım, bu tamamen kendi ayağına sıkmak. hakkında hayırlısı.
Bu ayrinti onemli.Diğer konunuzda bir şey dikkatimi ççekmişti "eşim hakkında birşeyler duydum artık başka yerde kalmasını istemiyorum " yazmıştınız, duyduklarınız neydi?
Hayırlı olan kendi ayağına sıkmasıdır belki. Ya da adam için hayırlı olan...
Ya Hakkaten nedir bizim bu çektiğimiz ya. Özellikle belirtilen dul ifadesi. Dulsa tehlike çanları çalar bacım. Bütün boşanmış kadınlar evli adam avcısı sanki. Töbe ya..Kızlar herkese merhabalar ne diyeceğimi nasıl diyeceğimi bilemiyorum. Daha bi kaç hafta evvel eşimle aramızdaki para konusu adiyla bir konu açmıştım. O günden sonra eşim bana karsi eskisi gibi degildi o konuda da belirtmistim. Dun kandil gecesiydi ve esimin telefonuna eski sevgilisi msj atmis kandil mesaji kadinin numarasi esimin telefonunda kayitli degil. Sadece kadin msj atmis birde bundan bir oncesinde kadin bir iki daha selam naber falan yazmis ama esim cevap vermemis kadin bir iki daha msj yazinca bu defa esim ben artik evliyim haberin olsun diye msj atmis. Bu msjlari da bugun tesaduf gordum. Esim kandil msjina herhangi bir cevap yazmamis ama benim o msjlari gorunce basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Aklimda bir ton soru var. Esim bana bu kadindan daha evvel bahsetmisti. Esimden uc yas buyuk dul bi kadinmis cocugu falan yokmus. Acaba esim evi terk ettigi donemde bununla mi gorustu konustu cok moralim bozuldu bu isi nasil ogrenebilirim. Bana akil verin lutfen.
eheh:) sonuna kadar katıldığım mesaj. Ya hu adam aşna fişne yapacak olsa "ben evliyim" der mi ? azicik izan ya hu.Bu adamın sizden çektiği ne Allah aşkına . Diğer konunuzda yeteri kadar şişmiştik forumca bi salın artık adami. Ablalariniza da aman diyim bu konuyu açmayın
Konu sahibi çıldırdın mı kuzum sen ?Kafama yatti bu fikir bu gece uygulayabilirim dusunmekten catlayacagim cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?