- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi mavusbebek
-
selam kızlar bişey sormak istiyorum facebooka gelen mesajları sildim kopyası falanda kalmıyormuş o mesajları geri bulamam mı bilgisi olan var mı eşimin eski sevgilisi mesaj attı eşime eşimin yerine ben cevap verdim eşim sil gitsin falan dedi bende sildim onları geri bulamam mı acaba biligisi olan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
selam kızlar bişey sormak istiyorum facebooka gelen mesajları sildim kopyası falanda kalmıyormuş o mesajları geri bulamam mı bilgisi olan var mı eşimin eski sevgilisi mesaj attı eşime eşimin yerine ben cevap verdim eşim sil gitsin falan dedi bende sildim onları geri bulamam mı acaba biligisi olan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
ben bulunmuyor diye biliyorum canım.boşver görüp de sinirini bozmana bence hiiiç gerek yok.ne kadar terbiyesiz bir kadınmış hala eşine mesaj atıyor var böyleleri maalesef.
bulduktan sonra ne yapacaksın okudukların karsısında tavrın ne olacak....ayrıca cok özür dilerim ama eşinden yüz bulmasa mesaj atmaz bana göre
arkadaş mesajları okuyup cevap vermiş eşine de demiş, eşi de sil gitsin demiş, içeriği zaten biliyor
benim de anlamadığım neden geri getirmeye çalıştığı
arkadaş mesajları okuyup cevap vermiş eşine de demiş, eşi de sil gitsin demiş, içeriği zaten biliyor
benim de anlamadığım neden geri getirmeye çalıştığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?