- 9 Ağustos 2021
- 6
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi herseyyalann
-
Yazması çok saçma olmuş yaEşim evlendikten kısa bir süre sonra eski sevgilisine mesaj atmış. Engelleme tarihinden dolayi sordum once soylemedi mesaj attigini. Ben üstüne gidince söyledi. ben evlendim yazmak istersen yazma demiş. Ve engellemiş. Kadın cevap yazmamış. Ben inanamadım o zamanlar hala da bazen aklima gelince üzülüyorum. Çünkü biz evlenmeden çok önce bitmiş dediğine göre. Ama konuşmalarının en son bitişi neden bizim evliliğimize kadar geldi onu anlamıyorum
OlabilirResmen bana yaz demiş ne gerek var haber vermeye direk engel yapsa olmuyor muydu? İyi niyetli düşünürsek de yapışık biriyse belki engeli basınca başka numaradan rahatsız eder diye mi acaba
Bana da oyle geldi. Intikam gibiEvlendigini bildirme amaci ne... Eger rahatsizlik verir yazar filan falan olsa ... Bunu sozlu nisanli ikende yapabilirdi.... biraz bak ne kacirdin haberin olsun gibi olmus..
Inanmıştım ona. Madem neden evlenir ki insan başkası aklındaykenKadını tahrik edip yazması için yapmış çok belli.
"Beni kaçırdın elinden bak ben senden önce evlendim. aklımda sende değil" diye karşı tarafı sinir etmek için mesaj atmış. Birini umursarsa insan sinir olur yani eski sevgilisini unutamamış malesefEşim evlendikten kısa bir süre sonra eski sevgilisine mesaj atmış. Engelleme tarihinden dolayi sordum once soylemedi mesaj attigini. Ben üstüne gidince söyledi. ben evlendim yazmak istersen yazma demiş. Ve engellemiş. Kadın cevap yazmamış. Ben inanamadım o zamanlar hala da bazen aklima gelince üzülüyorum. Çünkü biz evlenmeden çok önce bitmiş dediğine göre. Ama konuşmalarının en son bitişi neden bizim evliliğimize kadar geldi onu anlamıyorum
eski sevgilisinin numarası hala neden duruyormuş eşinizde acabaEşim evlendikten kısa bir süre sonra eski sevgilisine mesaj atmış. Engelleme tarihinden dolayi sordum once soylemedi mesaj attigini. Ben üstüne gidince söyledi. ben evlendim yazmak istersen yazma demiş. Ve engellemiş. Kadın cevap yazmamış. Ben inanamadım o zamanlar hala da bazen aklima gelince üzülüyorum. Çünkü biz evlenmeden çok önce bitmiş dediğine göre. Ama konuşmalarının en son bitişi neden bizim evliliğimize kadar geldi onu anlamıyorum
Eski sevgilisine bir nevi nispet, beni kaybettin vs içeriyor eğer yazdığı gerçekten buysa. Ama böyle mesajların tek alt metni oluyor. Senden ayrılmayı hazmedemiyorum, unutamadım, bak evlendim ama Işık yansa yine sana dönerim.Eşim evlendikten kısa bir süre sonra eski sevgilisine mesaj atmış. Engelleme tarihinden dolayi sordum once soylemedi mesaj attigini. Ben üstüne gidince söyledi. ben evlendim yazmak istersen yazma demiş. Ve engellemiş. Kadın cevap yazmamış. Ben inanamadım o zamanlar hala da bazen aklima gelince üzülüyorum. Çünkü biz evlenmeden çok önce bitmiş dediğine göre. Ama konuşmalarının en son bitişi neden bizim evliliğimize kadar geldi onu anlamıyorum
Bende oyle düsündümBence eski sevgili hep cepte kalmis yani yedek olarak bir kenarda bekletilmis seninle evlilik oluncaya kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?