hamd olsun diğer arkadaşlar gibi büyük sorunum yok ama bu durum çok canım sıkıyor
eşim işten çok geç geliyor hafta sonu çalışıyor günde 1 buçuk 2 saat anca görüyorum.buna rağmen ben geç geliyorum hafta sonu çalışıyorum eşimi daha çok göreyim diye koşarak eve gelmiyor.arkadaşları ile buluşmaya gidiyor kaynanamlara gidiyoruz.onlar geliyo.bazen yarım saat filan geçiyo arıyorum nerdesin arkadaşlarımla çay içiyorum glince kavga ediyoruz diyoki 15-30 dk gecikme için aramak istemedim.ben sürekli rapor veremem.sevmiyorum filan diyo.iyice delleniyorum.
2 akşm öncesinde gene aynı gecikmeyi ve haber vermemeyi yaptı.küstük ertesi gün abimler gelicek anlamasınlar diye barıştım konuşuyoduk.gün içersinde dedimki normalde 9 da geliyo bugun misafirimiz var dükkanı erken kapat gel misafirlerimiz erken kalıcak dedim olur dedi.misafir geldi 9 oldu yok 9,30 oldu yok arıyorum meşgule verdi.kardeşini aradım abin nerde diyo oda yanında çalışıyo dediki annemleri köprüye bırakıcak.iyice dellendim geldi eve 10 çeyrek kala geldi ben surat astım zaten misafirlerimde bozuldu baya.oda bana surat astı küsüz şimdi bu huyuna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum çok sinirli ve hala evli ve sorumluluğunun olduğunun farkında değil bu arada 10 aylık evliyiz.ve en kötüsüde kendini hep haklı görüyor
Çok cansıkıcı bir sorumsuzluk. Neden yaptıklarının normalolduğunu düşünüyor ki. Başka zaman neyse de evde misafir varken yapması büyük saygısızlık. Ama kavga ederek ve küserek çözüm bulamazsınız. Sadece evden uzaklaiması konusunda gerekçe verirsiniz eline.
Siz neden geç geldiğini ve evde az zaman geçirmek sitediğini öğrenmeye çalışın. Dışarıda olmak istiyorsa birlikte çıkın
Onu onun silahı ile vurun.Tam bir hafta bekar bir kız gibi davranın.Eve geç gelin,hesap vermeyin,rutin ev işlerini özellikle onun işlerini yapmayın yapmayı reddedin.Umursamaz olun gülün eğlenin.Sorarsa o zaman dersiniz " aa biz evlenmişmiydik sayende unuttum da!!" Anlasın bakalım nasıl oluyormuş evli birinin eşinin bekar gibi davranması!!!
mesela arabası varken babasını iş çıkışı alır eve bırakırdı sonra bizim eve geliridi.bu olay geç gelme vaktini dahada geciktirirdi.
konuştuk daha önce bunun için çok tatrışmalırımız küskünlüklerimiz oldu.geç gelme sebepleri ona göre hep haklı şeyler.annesine misafir gelir 10 dk onu göreyim der.arkadaşları gelir yarım saat çay içeyim der.dün misafirleri köprüye bıraktı dedi kardeşi.olay neydi bilmiyorum ama arabası yok.yetişkin bekar kardeşleri var oda bırakabilir filan...hep bi olay yani ebrum
Onu onun silahı ile vurun.Tam bir hafta bekar bir kız gibi davranın.Eve geç gelin,hesap vermeyin,rutin ev işlerini özellikle onun işlerini yapmayın yapmayı reddedin.Umursamaz olun gülün eğlenin.Sorarsa o zaman dersiniz " aa biz evlenmişmiydik sayende unuttum da!!" Anlasın bakalım nasıl oluyormuş evli birinin eşinin bekar gibi davranması!!!
maalesef bunların hiçbirisi çözüm değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?