Eşimin eve geç gelmesi ve geç kaldığında haber vermemesi

Bence kesinlikle eşini kısıtlama zamanında bende yaptım ki hala yapıyorum bazen ters tepki veriyor...Ne kadar dırdır edersen o kadar inada biner eşin
Gündüzleri eşini ara msj at seni çok özledim akşamı sabırsızlıkla bekliyorum de vs...onu motive et bi şekilde..Adam haftanın 4 günü arkadaşlarıyla görüşüyorsa bu 2 ye iner emin ol...Aile bağlılığına söyleyebileceğim hiç bişi yok cnm yaşamadım bilmiyorum o konuyu...​

eğer anlar gereğini yaparsa olmaz tabi ... Ama ters tepki verirse o da ya da hiç umursamaz sa ne olacak??? Nereye kadar... Bence oturup konuşmak en mantıklısı.

şimdiye dek muhakkak defalarca konuşmuşlardır... adamın huyu...rapor vermek istemiyorum diyor.... niye erkek ters tepki verir diye düşünülüyor ki ? sonuçta geç geleceğini haber vermeyen,telefon etmeyen bir adamın da bu huylarına karşın karısının da ters tepki verme hakkı var... sürekli alttan alan taraf kadın mı olmalı....??

Son düzenleme:
İki tarafta zıtlaşırsa bir evlilik nasıl yürür peki?
Eşinle oturup bu konuyu konuşun ama inatlaşmadan...Ben seni çok özlüyorum vs diyin..Tabiki arkadaşlarınla görüşüceksin ama bunun bi sınırı olmalı diyin...İçinizden geçenleri söyleyinnn anlamıyorsada zaten eşiniz düzelmez...10 ayda geçse 10 senede geçse nato kafa nato mermerdir

evlilikte iki taraf ta fedakarlık yapmalı,iki taraf ta alttan almalı..eğer evlilik sadece bir tarafın alttan alması ,fedakarlığı ile yürüyorsa çok yıpratıcı olur ve birikimler olur ve bu birikimler soğutur.. tabi ben kendi yetiştiriliş tarzıma ve hayat şartlarıma göre söylüyorum bunu...

inşallah arkadaşımız da kafasına yatan çözüm yolunu bulur ve herşey istediği şekilde gelişir....

Son düzenleme:
Tabikide öyle Alminacım ama eşinin kişilik yapısını bilmediğim için tahmin yürütmeye çalışıyoruz işte

bunları evlenmeden önce konuştunuzmu cnm ben hepsini tektek konuştum aklıma takılan tüm soru ve sorunları ve konuştuğum banada yemin ettiği için 1,5 yıllık evliyim ve evliliğimz belli başlı kuralları var bizim koyduğumuz bu kuralalr gereği
eşim sadece 2 haftada 1 gün arkadaşlarıyla çıkıyor hafta sonu gündüz 3 gibi gidiyor gece 12-1de geliyor hiçbirşey demiyorum çünkü 2 haftada birkez ve kimlerle buluştuğunu ne konuştuklarını hangi mekanda olduğnu söylüyor bazen evin karşısındaki parkta oturuyorlar tüm gece görüyorum arkadaşlarıyla arabalarıyla çekip oturuyorlar
ve her saat telefonla konuşuyoruz bazen ben arıyorum bazen o nasılsn canın sıkılıyormu bi sorun varmı die soruyor
ve emin ol telefonu meşgule atsa ben aradığımda ne kadar çok kavga edeceğimizi yanlış anlamasam bile kızacağımı beni umursamadığını düşüneceğimi biliyor bu şekilde alıştrmalıydın

benm eşim aynı şeyleri yapsaydı ve beni ailemin yanında mahçup etseydi gerçekten senin gibi kırılırdım ve oturup çok ciddi bir konuşma yapardım sonuçta onun anneleri eve geldiğinde sen diomusun işim var ben komşuya gidicem sen otur annenlerin yanında ben gece gelirim aynı şey hiçbir fark yok o ev sadece senin değil aynı zamanda onun o eve gelen misafir sadece sana gelmiyor o evin bireylerine geliyor eşinde dahil biz misafir geleceği zaman eşimle tüm gün temizlik yapıyoruz ben birşeyler yapıyorum o market alışverişi falan yapıyr sonra misafr gelince birlkte oturuyoruz

Son düzenleme:
Kendimden örnek vereyim.İlişkimizin ilk başlarında gittiğim yeri hiç söylemezdim,hesap vermek olarak algılardım çünkü.O haber verirdi,benden istese de sıkmazdı.Başkası olsa böyle bir şansı olmaz ayrılırdım ama sana alıştım sorun etmiyorum derdi.Sonra baktım bu adam bana hep haber veriyor ve bunu hesap vermek olarak değil sadece saygısından yapıyor.Ben bunu anladığım günden beri haber veririm.Ulaşamazsa merak etmesin vs.diye.Diyeceğim o ki;zamana bıraksanız.Siz haber verseniz ama hesap vermediğinizi bir şekilde belli etseniz.Benim gibi anlar sonradan belki.​

KONU SAHİBİ ARKADAŞIN YAŞADIKLARINI BİREBİR Kız kardeşim ve eşi yaşıyorlar 3.5 yıllık evliler çocukları yok ve adam sürekli iş çıkışı bi yerlere uğrayıp öyle geliyor. ya bi arkadaşını görür onun işini halleder ya biraz kahvede takılır ya da başka bi yerde. bu başlığı belki kız kardeşime de derman olur bakış açısı ile okudum. bence bazen erkeklerle zıtlaşmak gerekiyor. hep fedakarlık hep fedakarlık sonrasında yapmak zorundasın oluyor olay fedakarlıkmış gibi gelmiyor karşı tarafa. kız kardeşim de çok kavga etti ama sonuca ulaşmıyor. tartışıyorlar söz veriyor. 2 gün sonra eski hamam eski tas. yine kavga. ben burada yazılanlardan 2 ders çıkardım
1. güzellikle artık evli olduğu ve bu sorumluluğu taşıması gerektiği tatlı dille açıklanmalı( eminim konu sahibi de dahıl bu durumdaki herkes konuşmuştur)
2. kısasa kısas yapacaksın. o geç geliyorsa sen de geç geleceksin. onun için yaptığın sorumluluklarını yerine getirmeyeceksin ve pardon ya diyeceksin:)
bazı erkeklere dank eder ama hepsinde işe yarar mı bilmiyorum. ben genelde problemlerimizi empati kurararak ve kurmasını isteyerek çözüyorum. bu kısas olayı da empatinin gelişmiş boyutu herhalde.

geç gelin hesap vermeyin biraz sinirlensin bakalım. elbet anlayacak....

kavga etmeyinn inadınaa yapcaktırrr ilğilenme hiçç bi kaç zamnda misafir kabul etmee evinizee umursama sonra mutlaka anlaıcaktır hatasını !

Babasını işten alıp eve bırakmaya zaman ayırmış.
Ailesini bir yere bırakmaya zaman ayırıyor.
Arkadaşlarına zaman ayırıyor.
Senin için bir yarım saat ayırıp erken gelemiyor.
Ben de olsam sinirlenirdim.

Bir daha misafirin olduğunda,uyarını önceden kesin bir dille yap.
Gerekirse tehditkar konuş : Vaktinde gelmezsen bir daha ne misafir çağırırım,ne de misafirliğe giderim,senin ailen dahil !
Diğer zamanlar için,eve geliş saati belirlemesini isteyebilirsin.Saatini bileyim,ona göre yemek,hazırlık ya da misafirlik programı yapayım dersin.
Mesela hafta içi 9,hafta sonu (iş yoğun oluyorsa) 10 diyelim...Ve o saate mutlaka uymasını istersin.

Yerinde olsam,iş çıkışı arkadaşlarıyla takılmasına engel olurdum.
Çalışıyorsun sanırım,o zaman sen de iş çıkışı arkadaşlarımla çay içeceğim diyebilirsin.
Nasılsa sen geç geliyorsun,ben de evde sıkılıyorum,artık ben de arkadaşlarımla zaman geçireyim:)

demi yaa...bence de gerekirse zıtlaşılacak..değilse 1,2 gün iyi,3.gün herşey eski tas eski hamam olur sonra.... empati yapamayana en etkili anlatış biçimi kısasa kısas tır...

arkadaşlarım öncelikle sıkıntıma ortak olduğunuz için hepinize birer birer teşekkür ediyorum.Bekar olan arkadaşlarım eğerki sevgiliniz esnafsa ilişkinizi tekrar gözden geçirin ve kesin katı kurallar koyun.banada sevgiliyken 7,30 da - 8 de koşarak sana gelirrim diyodu fırtt yani.söylediklerinizde haklısınız.
daha önce çok kez bu konu yüzünden konuştuk ama gene aynı.şuan konuşmuyoruz zaten.konuşsak da daha büyük kavga edeceğiz.çünkü hep kendini haklı görür bana ne kadar çok değer verdiğini anlatır sonrada barışmazsam kabalaşır sert şeyler söyler.bende dediğiniz gibi arkadaşlarımla çay içicem akşm.onun gibi az sorumsuz olucam.ben hep bi yerlerden kısarım paramız ay sonuna yetsin diye.o kendine her ay birşey alıyor.umrumda değil artık yarın alışverişe çıkıyorum bakışa göre olur nakış demişler....arkadaşlar allah razı olsun hepinizden kandiliniz mubarek olsun.aile huzursuzluğu büyük bir imtihan birbirimize dua edelim

selam sukut. cnm konunu gördüm benzer olayları bende yaşıyorum merak ettim çözüm yolu buldunmu diye.

konun baya eski daha tecrübelisin bu konuda ben daha 5 aylık evliyim.

benimkide geçenlerde iş çıkışı arkadaşlarına uğramış ben bekle Allah bekle telefonuda meşgule verir geride aramadı,başına bişey geldş sandım. meğersem arkadaşlarının yanındaymış.bi haber verseydin dedi merak ettim. yemekte hazırlayıp beklemiştim üstelik.

birde bizim arkadaş sorunumuz var arkadaşları çok düşüncesiz.hepsini tanıyorum iyiler ama düşüncesizler.

geçenlerde saat 10:30 arıyorlar benimkini haydi 10 dk çay içelim. la havle. ha bu adam evli nie arıonuz bu saatte hemde. birde ısrarla arıyorlarki sorma.sinir oluyorm bu sorunuda nasıl çözcem bilmiyorum.

misafir sorunumuz yok biizm çok şükür.misafirler geldiğinde evdedir eşim. ama arkadaşlarından gına geldi.

bu erkeklerin hepsi aynı. biz köleleriyiz onların. her şeyi yapma haklarına sahipler. her şey onlara serbest .

hayatım değiştiremezsin. başta neylerse sonrada öyle devam ediyorlar. birde arkadaşları sizi ancak şöyle rahat bırakır evlendikleri zaman. yoksa unut. bu kocalar iş icin geçkalırlar, aileleri için geçkalırlar , cart için geç kalırlar, curt için geç kalırlalr. biz geç kalalım hanımlar olarak burnumuzdan getirirler. sonra birde tüm bunlara rağmen utanmadan çocuk yapalım derler. ee çocuk yapayım sen yoksun nasıl tek başına büyüteceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…