- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
yok şunu anlamaya çalışıyotum.bu neden boşanmak istemiyor.ve hani acaba ders almış mıdır dedim,koruma kararı çıktı hakaretlerinden ötürü, bir dosya savcılıkta soruşturma aşamasındaYa adamdan önce sen hala bi bosanmak istemiyor gibi tavır icersindesin. Adam bosanmak istemiyorken bile alttan almiyor kufredip bagiriyor utanmasa dövecek. Sen ev düzgündü diyorsun ? Sen kesin barisirsin.
ailem g.menkulleri var.ama bir gelir öyle getirmiyor öyle şahım şahım.ama g.menkuller satılsa o zaman geçekten zenginler.ama biz de orta gelirliyiz esasında.babam mallarımı ona yedirmicem diyo da başka bişşi demiyorBu adam size iyi gelmiyor bahane aramayin barismak icin.Hem aileniz zenginse zengin niye nafaka istemiyorsunuz cocugu tabi verecek.
iki hafta önce falan yine bir pazar günü, ışığı yanmıyordu.oğlumla girdik içeri.akşam saat 18.30 da evde değildi.normalde hep evdedir.sonra h.sonlarrı birkaç kere daha akşam üzeri eve gelmediğini evin ışıklarından anladım.ışıklar yanmıyordu ama Allah yukarda ya hiç böyle bir şeye ihtimal vermemiştim.Muhakkak sadece arama yapmistir. Hatta aramayi da arkadasi yapmistir. Inanmayin.
Koruma kararına karşı sizin o eve gitmeniz sizin hatanız .orda adam size birşey yapsa nolcak,yada gidip mahkemede koruma kararına karşı beni kışkırtmak için yanıma geliyor dese?yok şunu anlamaya çalışıyotum.bu neden boşanmak istemiyor.ve hani acaba ders almış mıdır dedim,koruma kararı çıktı hakaretlerinden ötürü, bir dosya savcılıkta soruşturma aşamasında
ama hiçbişi değişmemiş
bakın koruma kararı ocak 3 te doldu.olayların üzeerinden 2,5 ay geçti.kışkırtmaya gitmedim.oraya gittim.onu merak ettim.telefonuna onun yanında baktım...Koruma kararına karşı sizin o eve gitmeniz sizin hatanız .orda adam size birşey yapsa nolcak,yada gidip mahkemede koruma kararına karşı beni kışkırtmak için yanıma geliyor dese?
yok be...Siz barisirsiniz bence. Buraya yazayim.
Hayirlisi olsun,ev duzgun olsa nolur adam yamuk.
Degismez cunku 7 sinde ne ise 70 inde de o malesef,degismesini beklemen cok buyuk hata olur..bide sanki ailenin zengin olmasinin da payi var gibi bu iste,vazgecme bence sen bosan gitsin ilerde ne kadar dogru bir karar verdigini goreceksin.yok şunu anlamaya çalışıyotum.bu neden boşanmak istemiyor.ve hani acaba ders almış mıdır dedim,koruma kararı çıktı hakaretlerinden ötürü, bir dosya savcılıkta soruşturma aşamasında
ama hiçbişi değişmemiş
.onu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?