- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Siz tedavi olun ya lütfen.Kızlar ağlıyorum şu an yeminle.hem suçlu hem güçlü..benimle resmi bağı varken webte böyle aramalar yapamaz.ben bunu soramaz mıyım, madem sevmiyor boşansın onu da yapmıyor.
Kızlar ağlıyorum şu an yeminle.hem suçlu hem güçlü..benimle resmi bağı varken webte böyle aramalar yapamaz.ben bunu soramaz mıyım, madem sevmiyor boşansın onu da yapmıyor.
Siz barışırsınız sonra da gelip burda tekrar konu açarsınız zira hala kendinizce bahaneleriniz var .mesela evin toplu olması çok güzel bir kriter.bakın koruma kararı ocak 3 te doldu.olayların üzeerinden 2,5 ay geçti.kışkırtmaya gitmedim.oraya gittim.onu merak ettim.telefonuna onun yanında baktım...
koruma kararı zaten sürekli değil, en fazla yılda altı ay çıkartılabiliyor.koruma kararım şu an yok...üstelik girerim oraya.eşyalarım da var.hepsini getirmedim.iftira atmayacağına emindim.ama üzerime yürüdü yine hakaret etti.
Kızlar ağlıyorum şu an yeminle.hem suçlu hem güçlü..benimle resmi bağı varken webte böyle aramalar yapamaz.ben bunu soramaz mıyım, madem sevmiyor boşansın onu da yapmıyor.
boşanma davasını ben açtım avukata 5000 ben vericem.evde düzenli hayat yok.ben çocukla annemlerdeyim.o şu an yalnız yaşıyor.bu kafamı karıştırıyor.neden boşanmıyor.ee sen boşan.
adam dövüyor aldatıyor evde de düzenli hayatı devam etsin istiyor.
ben olsam bende boşanmak istemem.
Ay kesin seviyordur (!)boşanma davasını ben açtım avukata 5000 ben vericem.evde düzenli hayat yok.ben çocukla annemlerdeyim.o şu an yalnız yaşıyor.bu kafamı karıştırıyor.neden boşanmıyor.
beni zamanında onu aldatmakla itham etmişti, çocuk başkasından demişti.ben zaten kendi halimdeyim, ne aldatmasu?dün bana dedi, senin yüzünden çevrem yok dedi.ben eve misafir kabul etmiyordum ya da kimseye gitmiyrdum.Ay kesin seviyordur.
Ne için bosasin ?
Ailem zengin diyorsun.
Adam seni de tanıyor.
Bosanirsa ne ala ama bosanmazsa da kaldigimiz yerden devam ederiz nasılsa alışkın diye dusunuyor.
boşanma davasını ben açtım avukata 5000 ben vericem.evde düzenli hayat yok.ben çocukla annemlerdeyim.o şu an yalnız yaşıyor.bu kafamı karıştırıyor.neden boşanmıyor.
Eee bunca şeyden sonra hala değişmiş mı acaba diye neyini merak edip de gittin ?beni zamanında onu aldatmakla itham etmişti, çocuk başkasından demişti.ben zaten kendi halimdeyim, ne aldatmasu?dün bana dedi, senin yüzünden çevrem yok dedi.ben eve misafir kabul etmiyordum ya da kimseye gitmiyrdum.
şimdi bana itham ettiği namussuzluğu kendisi yapıyor.
ben kendi halimdeyim.
beni zamanında onu aldatmakla itham etmişti, çocuk başkasından demişti.ben zaten kendi halimdeyim, ne aldatmasu?dün bana dedi, senin yüzünden çevrem yok dedi.ben eve misafir kabul etmiyordum ya da kimseye gitmiyrdum.
şimdi bana itham ettiği namussuzluğu kendisi yapıyor.
ben kendi halimdeyim.
Yahu bu vasıfsız erkeklerin çoğu boşanmak istemiyor,direniyor.boşanma davasını ben açtım avukata 5000 ben vericem.evde düzenli hayat yok.ben çocukla annemlerdeyim.o şu an yalnız yaşıyor.bu kafamı karıştırıyor.neden boşanmıyor.
barışma yok, evde yemek yapan, ev temizleyen mükemmel bir ev hanımı dedğilim.çalışıyorum.bazen yemek yapamadığım oluyordu.ev temizlemeyi de ikimiz yapıyorduk.Yahu bu vasıfsız erkeklerin çoğu boşanmak istemiyor,direniyor.
Neden mi?
Çünkü evde yemeğini yapan var,temizleyen var,stresini atmak için döveceği bir karısı var,e karısı da zengin.
Neden bıraksın?
Senin boşanma davasını açıp onu dinlememen gerekiyor.
Gerçi ben boşanacağını düşünmüyorum.
Bir konuda çocuğum iyiki var,kocamdan kalan hatıram kocamı seviyorum falan demiştin.
Neyse barışın siz, eğer 2. Çocuğunuz olursa onda da karnınızın üzerinde tepinince belki anlarsınız bu adamı sevmemeniz gerektiğini.
boşanma davasını ben açtım avukata 5000 ben vericem.evde düzenli hayat yok.ben çocukla annemlerdeyim.o şu an yalnız yaşıyor.bu kafamı karıştırıyor.neden boşanmıyor.
barışma yok, evde yemek yapan, ev temizleyen mükemmel bir ev hanımı dedğilim.çalışıyorum.bazen yemek yapamadığım oluyordu.ev temizlemeyi de ikimiz yapıyorduk.
Bunları yazarken neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ben gerçekten anlamadim, şuan ki tek sorununuz esinizin sizden niye ayrılmak istemediği mı? Gerçekten ne önemi var bunun. Evet sizi çok seviyor o yüzden ayrılmak istemiyor diyelim de rahatlayın...barışma yok, evde yemek yapan, ev temizleyen mükemmel bir ev hanımı dedğilim.çalışıyorum.bazen yemek yapamadığım oluyordu.ev temizlemeyi de ikimiz yapıyorduk.
iyide boşanmazsan eve dönücen.
yani kafanın karıştran şey bu mu cidden?
seni sevdiğini falan mı sanıyorsun?
birde çocuk benden değil demiş yuhh daha o zaman boşamalıydın.
neden bu kadar değerli bu adam? kendine bile saygın yok.
sebep bu deil beni semiyor o biliyorum.ama ayrılmıcam diyoBunları yazarken neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ben gerçekten anlamadim, şuan ki tek sorununuz esinizin sizden niye ayrılmak istemediği mı? Gerçekten ne önemi var bunun. Evet sizi çok seviyor o yüzden ayrılmak istemiyor diyelim de rahatlayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?