EŞİMİN EVİNE GİTTİM VE YAŞADIKLARIM(BOŞANMA SÜRECİ)

sebep bu deil beni semiyor o biliyorum.ama ayrılmıcam diyo
Yahu şuan esinizin ne düşündüğünün ne önemi var, çünkü siz ayrılmak istemiyorsunuz. Ben eminim ki eşiniz eve gittiğinizde size cok iyi davranıp bir iki dil dökseydi, siz onu affedecektiniz. Ama yine olmadı adam size yine küfretti, adam aynı adam ama siz gerçekleri kabul edemiyorsunuz.

Huylar değişmiyor. Boşversene ya bırak kendi hayatına bak çocuğunla 3 ayda eskort arayan adamdan ne hayır gelir birde haklı olduğunda neredeyse siddete başvuracak sevgi aşk herşey geçiyor zaten kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama mutsuz bir evlilik yürümüyor zaten

eee sen ne istiyorsun?
seni sevmeyen adamın oyuncağı olmak mı?
neden ayrılmak istemiyorsa istemiyor. sanane.
adamın bunca pisliğinin üstüne bunu mu merak ediyorsun?
sanane. o onun sorunu.
ben hayatımı çizmek istiyorum ben buradan gitmek istiyorum ama bu dava yüzünden gidemiyorum...ik ardaa bir derede kaldım.

Oh ne güzel diyor.
Boşanma aşamasında bile alttan almayan bu adam siz barışırsanız sihirli değnek değmiş gibi değişecek mi sanıyorsunuz?

5 yıl üç gün sonra dolacaktı.

ben hayatımı çizmek istiyorum ben buradan gitmek istiyorum ama bu dava yüzünden gidemiyorum...ik ardaa bir derede kaldım.

yahu ne iki arası.
dava bitince istediğini yaparsın.
normal bir süreç bu.
daha önce açsaydın davayı mesela çocuk benden değil dediğini yutmasaydın şimdiye hayatını çizmiştin.

bizde yuttuk. sadece aramis cok mahsunca bagzu insanlar iyi niyetten anlamiyor soyle gercekten pisman ise. elinden geleni yapar dyzelmiyorsa kendine baksin sende kendi yoluna bak degmez boylelerine

yahu ne iki arası.
dava bitince istediğini yaparsın.
normal bir süreç bu.
daha önce açsaydın davayı mesela çocuk benden değil dediğini yutmasaydın şimdiye hayatını çizmiştin.
o zaman da değişeceğine inanmıştım ama değişmedi.aramızdaki anlaşmazlık hep farklı konularda devam etti.çünkü ben bu adamı tanımadan evlendim.süreç içinde tanışırız demiştim.derkeen hemen çocuk oldu adamda agresiflik başladı ama şüpheleri varmış benle ilgili nereden bileyim.bu adam neden sevinmedi çocuğumuz oluyor diye derdi varmış bilemedim.zamanla bana güvendi ama anlaşmazlık bitmedi.kavga çıkarıyor bir konuda hesap sorsam böyle yapıyor.

yani sonuç boşanmak istemiyor olması değişeceğini göstermiyor.
adamın niyetini sorgulamaktan vazgeç.
kendi hayatına odaklan.

bizde yuttuk. sadece aramis cok mahsunca bagzu insanlar iyi niyetten anlamiyor soyle gercekten pisman ise. elinden geleni yapar dyzelmiyorsa kendine baksin sende kendi yoluna bak degmez boylelerine
gitti mi bilmiyorum, gittiğine pek de ihtimal vermiyorum..onu en iyi ben tanırım.o bakar ama gitmeye cesaret edemez.öyle bir adam ki evden dışarı çıkmaz.dışarda hiç para harcamaz.hastalık kapmaktan korkar falan.bu arama yapmanın sadece bakmak olduğunu düşünüyotum.zira borçları var.bir de ev alacak.o sadece baktı çünkü merak etti o kadar.daha fazlası olacağını düşünmüyorum.%80 böyle.bu adamı ben damarına kadar tanırım.

...bu adamı ben damarına kadar tanırım.

Mesele de bu zaten, adamı damarına kadar tanıyorsun sana koca olmayacağını biliyorsun ama sen vazgeçemediğin için bosanamiyorsun bu nedenle de kendine bahaneler ariyorsun.

Demek ki daha çekmen gerekenler var, bu durumda bize yaşa ve gör demekten baska bisey birakmiyorsun.

Damarını tanidiginiz adamın neden boşanmak istemediğini hala anlamıyor musunuz? Babanızın malına konmak en önemli nedeni gibi gorunuyor buradan. Ve eğer cinsel hayatınız iyiyse bundan da vazgeçmek istemiyor olabilir. Ama bu sevgi değil, apayrı bir şey. İstismar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…