Benim anlamadığım, eşiniz çocukları reddediyor, zaten evlenmeden önce bu çocuklara sahip çıkmayacağını da belirtmiş size. Çocukların annesi zaten babadan bişey beklemiyor, çocukları göstermek bile istemiyor.
E peki size ne oluyor ki? Neyin mücadelesi bu, hiç anlamadım..
Eşinizin tavrı son derece sorumsuz ve çirkin, yarın sizden doğacak çocuğuna da pekala yapabilir aynısını. Ama siz bu durumu evlenmeden önce öğrenmisşiniz zaten, şimdi neyin vicdan azabı, anlayamadım hiç..
Sizin etki alanınızda olan bir konu değil ki bu..![]()
eşim reddetmiyor...sadece bana karşı bu konuda böyle...ama oda görmek istiyor merak ediyor tabiiki...
bana şu oluyor....ben o çocuklar için mücadele ediyorum....çünki onlar bir gün gelir benim yakamada yapışacaklar ve hesap soracaklar....çünki bende bir şekilde bu çocuklara sahip çıkmassam allah bunun hesabını bana soracak...ben şimdi eşime bu konuda birşey yapmak istemiyorum ne yaparsan yap desem doğru mu olur...oda o zaman beni üzülmesin diye soğuk davranacak yada uzak duracak çocuklardan belli mi olur??...aksine ona destek vermem lazım... çocuklarla ilgili konularda benden çekinmesin ...rahat olsun ki çocuklarla daha da iyi ilgilensin...bu hepimiz için daha iyi bence...çocuklar babalarının her zaman yanında olduğunu bilsinler....zaten bir oğlu var eşimin...onunla da böyle...kızlarla da böyle olsun istiyorum...