- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
birini arıyor gibi özellikle aylin isminde ya da öylesine bakıyorda olabilir çok sayfa yazılmış bilmiyorum şu an ne durumda olay ama internet çok yuvalar yıkıyor aslında evli çiftlerin facebook tarzı yerlerde olmaması gerek ben sevmiyorum öyle yerleri inşallah hakkınızda hayırlısı olsun takibe al eşini bunca yıllık emeği umarım mahvetmez
ya bitabir var ama lğtfen yanlış anlama.. böyle herkesın söyledıgı aklına yatanlara bızım buralarda "uydum akıl" denir.. yapma bunu.. konunun basında hissettim bu tavrını.. kım fıkır verse oylemı yapsam soylemı olsam dıyorsun yapma..
senın evlılıgını esını kımse bılemez. kapat burayı otur düşün. ne demelıyım , nasıl demelıyım , nasıl vazgecırmelıyım dıye..
su saatte konussan belkı dönecek yolundan adam , belkı eskı bır arkadasınını arıyor , belkı yenı sevgılısını bılemeyız..
ama bence baştan eşeğıni saglam kazıga bagla en azından ben oyle yapardım.. gden gttıkten sonra boşansan ne dunyayı basına yıksan ne..
şeytana uymak uzereyken tut kolundan cevır(ki varsa oyle bısey). bazı arkadaslaırm kızabılır belkı bana ama. daha yaptıgı bısey yokken fırsat verme deırm ben..
kıskanç değilsin haklısın o zman hislerine güven derim ne yazıkkiyani sen söyle aşırı kıskançmıyım
telefon mesajlar son aramalar youtube geçmişleri silinir
aldatan arkadaşlarından bahsedilir onlara kızılır
internetten nefret ettiğini söyler ama deli gibi internetle haşır neşir olmak ister
sokakta bir kız görsün güzel çirkin bakar
tatilde tatilimi yapamadı o bayanları seyretti ben onu
tek isteğim kafanın sacma fıkırlerle dolmaması..cnm herkesin fikrine öylemi yapsam demedim başından beri sor bakalım kimmiş fln dedi arkadaşlar
vs fikirler verdiler
ben başından beri takipte kalıcağımı söyledim "yani uydum akıllı değilim"
sizin fikrinizde hoşuma gitti altarnetif olabilir dedim yapıcamı söylemedim
işte çok mutluyuzda eşim aranıyor bu aralar
orta yaş sendromu herhal
bir hata yaparsa ben kendime yanıyorum bu sevgiyle inşallah kafayı sıyırmam
Anam öyle deme benimkide 38 yaşında orta yaş sendromu böyle oluyorsa yandık desene :) Ama bana da geçmişte Aylin diye bir tanıdığının olduğunu ve muhtemelen soyadının değişmiş olabileceğini düşünüp farklı soy isimleriyle arama yapmış olabilir. Ya da Aylin yazmıştır sadece bütün çıkan bütün Aylin'lerin profiline bakmıştır aradığı kişi mi diye.
belki de eskiden tanıdığı Aylin diye birini arıyordur. siz de geçmişinizden tanıdığınız birini hiç merak edip aramadınız mı. evlenip soyadı değişince bulamamıştır belki.
siz yine de bekleyin, bakalım ne olacak. belki yalnızca arkadaşıydı.
aynen öyle aylin yazmış altında diğerleri çıkmış hepsine bakmış omu diye ama aradığını bulamamış gibi geldi
Nasıl bakılıo bu geçmise ya uyanık kk hatunları maasallahh
Bir keresinde bende eşimin arama geçmişinde bir bayanı arattığını gördüm ve bunu direkt olarak sordum kim bu niye arattın diye. Tanımıyorum ki söylediğin isimdeki birini dedi bende tanımıyorsan ne demeye aratıyorsun dedim. Çıka çıka ne çıktı biliyor musunuz, 12 yaşındaki kızım sosyoloji öğretmeninin çocuğunu görmek için profil sayfasına bakmış ve o aratmış babasının facesinden. Ben eşime surat yaparken kızım anne bak bu benim sosyoloji öğretmenim bu da kızı dedi eyvahlar olsun dedim içimden sen mi arattın kızım babanın facesinden dedim evet babamın facesi açıktı bende oradan baktım ne oldu ki anne dedi, yok bir şey kızım dedim. Eşimin bana bir bakışı vardı anlatamam günahımı ala ala bir hal oldun kaç gündür, bir özürü hakettim herhalde dedi. Adamın günahını da almış oldum ama neyse arada ayar vermek iyi oluyor :))))
Benum gibi dusunen birini gormek guzel. Ben de esim de face vs. Kullanmiyoruz. Gerek de duymuyoruz.
Kim bu Aylin merak ettim bak
Şaka bir yana soruyu görünce direk nişanlımla ilk sevgili olduğumuz dönem aklıma geldi facebook arama geçmişine baktım eski sözlüsünü aratmış benimle sevgiliyken bir de eski kız arkadaşını görür görmez aradım ağzıma geleni saydım ayrıldım ondan deliler gibi yalvardı onun gibi gururlu burnu havada insan ağladı gene de affetmedim aradan 2 ay geçti iş yerime çiçek göndermiş özürler dilemiş ben de onu unutamamıştım affettim bu çok ağır bir durum bence ben affettim çünkü aslında o dönem ben de yeni ayrıldığım sevgilimi aratıyordum o yüzden sindirebildim neler yaptığını merak ettiği birisini aratmış
bizde faceyi kapatalı 3 ay olacak nerdeyse.... ilk başta alışkanlık oldugu için çok zorlandık ama şimdi farkında bile değiliz face var mı yokmu.... hem çok da iyi oldu böyle.. herşeyimizi vızır vızır takip edip orda burda lafımızı eden yok çok şükür..
belki o da bir şeyi merak edip aratmıştır sizin gibi olamaz mı ?siz sevgilinizi dayanamayıp affetmişsiniz biz 14 yıllık evli 13 yaşında bir evlat sahibiyiz çok zor çok
yüzüne bile vurcak değilim ileri giderse (birileriyle mesajlaşma gibi) kendi de gider
lakin 3 senedir benim fs var bende bir sürü kişiyi arattım şahsen sırf meraktan görümcemin ayrılacağı kocasına bile bakıyorum her gün :)
Cok sukur, en guzeli :) S sevdasinemalarda cnm sen simdi kapat falan deme dedigin gibibgizlivde yapar Allah dogru yoldan ayirmasin.. insallah kotu bi durum yoktur.bizde faceyi kapatalı 3 ay olacak nerdeyse.... ilk başta alışkanlık oldugu için çok zorlandık ama şimdi farkında bile değiliz face var mı yokmu.... hem çok da iyi oldu böyle.. herşeyimizi vızır vızır takip edip orda burda lafımızı eden yok çok şükür..
aylini arıyor ama soyadını hatırlayamamış
sor bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?