- 10 Nisan 2013
- 361
- 333
- 83
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Bana önceki sevgililerinden birini arıyor gibi geldi
evlendiyse yeni soy ismini bilmediği için isim olarak arıyor olabilir
hemen aldatır diye düşünmeyin gizli gizli takip edin
fatura detayına falan bakabilirsiniz
Benum gibi dusunen birini gormek guzel. Ben de esim de face vs. Kullanmiyoruz. Gerek de duymuyoruz.
Dogrudur. Bu face olaylari zorla karpuz kabugu dusuruyor insanlarin kafasina gibibbi durum ortaya cikiyor.Kesinlikle mugeanlida seyretmistim o kadin bile diyor . Kadin yada erkek evli insanlarin facesi varsa buyuk olasilik gitsinler boşanma davasi acsinkar diyor
Dogrudur. Bu face olaylari zorla karpuz kabugu dusuruyor insanlarin kafasina gibibbi durum ortaya cikiyor.
Aynen :) Allah dogru yoldan ayirmasin..Aynen en iyisi uzak durmakA
eşinden soğumadınmı,
boşanmayı düşündünmü neler hissettin
haaa bu arada eşinize sordunuzmu ben ortaokul aşkımla geceleri gizli gizli mezsajlaşsam çocuğun resmini yollasam napardın dedinmi[/
QUOTE]
Neden bosanayim ayol.. kavgami ettim gecti bitti gittii..
Ya anlamadığım bir şey var bu Aylinin profil resmi açık saçık mı, birazda öyle kadınları aramış galiba. Bu iş başka işe benziyor. Tek gecelik ilişki affedersiniz ama hani parayla falan olan bir durum olmasın. Yani eski bir tanıdık falan değil bence. Yani inşallah kötü çıkmasın hiçbir şekilde ama bana bu da olabilir gibi geldi.
Ne kadar sakinsiniz!hem deli gibi seviyorsunuz, hem aldatmayi affetmem diyorsunuz hemde bu kadar serinkanlisiniz... benim kafam karisti
Ben de aynı şekilde düşündüm . Soyadını bilmediği için bütün Aylin'lere tıklamış.
Affınıza sıgınarak bısey soylemek ıstyorum..yok cnm yaaa birlikte olmaz kimseyle
macera arıyor ama bu Aylini tanıyor bencede
Affınıza sıgınarak bısey soylemek ıstyorum..
Bu konu burda uzar süner gider..
esınızle ıletısımınız guzelmış , ilişkiniz ıyıymıs..
acık acık konusun.. hayatım boyle bırseyını yakaladım ıcım huzursuz nedır bu acıklamasını yapar mısın..
sonrasını tavırlar cevaplar netleştirsin.. sonra yok boşanıcam , yok kaldıramam triplerıne girin bence..
bılmıyorum.. ben uzatamam yapım bu. bekleyemem.. bekledıgım gunlerdede baska sebeplerden burnunda getırırım..hayır cnm arama yaptığı içi boşanmıcam tabi
ama bunun devamını getirirse tanımadığı bayanlarla mesajlaşma vs gibi o zaman sorgusuz infaz yapıcam kanıtlarımı dökücem biticek
şu an ona söylersem her şey mahfolur illaki bir açıklaması olacaktır uydurur bişiler
ayrıca benim onun facesini kontrol ettiğimi açık edersem dikkatli olur başka fs açabilir şifresini değiştirebilir
bende aldatılsam bile öğrenemem
Eğer normalde aşırı kıskanç paranoyak biri değilsen genelde hislerin doğrudur. Ben ce de özellikle birini araştırmııştır. Yavaş yavaş yodan çıktığını hissetmissin eğer doğruysa 14 yıl sonra belki monotonlasmıstır. Yenilikler değişiklikler yapmaya çalış ben ce hem yatak odanızda hem sosyal hayatınızda mesela birlikte yeni bir hobiye girişebilirsiniz.. Mutlu nice 14 yıllar diliyorum :)merhaba arkadaşlar eşimin internet düşkünlüğünden daha önce bahsetmiştim. ve aldatmanın sanalı gerçeği olmaz benim için bu çok önemli.
dün eşimin facebook arama geçmişine baktım o biçim bayanlar aratmış lakin
isim hep aynı soyadlar farklı örneğin Aylin koca, Aylin ekin, Aylin töre gibi
sizce özellikle birini mi arıyordu
birde yavaş yavaş yoldan çıkıyor gibime geldi sizce bunun devamı mesajlaşma vs şeklinde gelirmi
eşimle 14 yıllık evliyim iyi anlaşıyoruz onu deliler gibi seviyorum böyle bişi olursa naparım
bılmıyorum.. ben uzatamam yapım bu. bekleyemem.. bekledıgım gunlerdede baska sebeplerden burnunda getırırım..
bılıyorum huyumu.. oyle bır ıhtımal dusunuyorsanız erkenden kulagını cekıp , gızlıdenbır uyarıda yapabılırsınız.. sonucta sız kanıt toplayıp karsısına gectıgınde hersey ıcın cok gec olucak. 2. şans dıye bısey asla olmaz..
hakkınızda hayırlısı ne deyım..
Eğer normalde aşırı kıskanç paranoyak biri değilsen genelde hislerin doğrudur. Ben ce de özellikle birini araştırmııştır. Yavaş yavaş yodan çıktığını hissetmissin eğer doğruysa 14 yıl sonra belki monotonlasmıstır. Yenilikler değişiklikler yapmaya çalış ben ce hem yatak odanızda hem sosyal hayatınızda mesela birlikte yeni bir hobiye girişebilirsiniz.. Mutlu nice 14 yıllar diliyorum :)
ya bitabir var ama lğtfen yanlış anlama.. böyle herkesın söyledıgı aklına yatanlara bızım buralarda "uydum akıl" denir.. yapma bunu.. konunun basında hissettim bu tavrını.. kım fıkır verse oylemı yapsam soylemı olsam dıyorsun yapma..bak şimdi kafamı karıştırdın haklısın
zaten sorup duruyor sende bişiler var diye yalnız yanlışlıkla ben o geçmişi sildim :)
ama isimleri not etmiştim
eşime kötü davranmıyorum ama anlıyor bana çiçek almış dün morelim bozuk diye
çokta düşkün bana çocuğa neden böyle yapıyor
konuşmak ta alternatif olabilir bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?