Eşimin facebook arama geçmişi

Bana önceki sevgililerinden birini arıyor gibi geldi
evlendiyse yeni soy ismini bilmediği için isim olarak arıyor olabilir
hemen aldatır diye düşünmeyin gizli gizli takip edin
fatura detayına falan bakabilirsiniz

Ben de aynı şekilde düşündüm . Soyadını bilmediği için bütün Aylin'lere tıklamış.

Kesinlikle mugeanlida seyretmistim o kadin bile diyor . Kadin yada erkek evli insanlarin facesi varsa buyuk olasilik gitsinler boşanma davasi acsinkar diyor
Dogrudur. Bu face olaylari zorla karpuz kabugu dusuruyor insanlarin kafasina gibibbi durum ortaya cikiyor.

Ya anlamadığım bir şey var bu Aylinin profil resmi açık saçık mı, birazda öyle kadınları aramış galiba. Bu iş başka işe benziyor. Tek gecelik ilişki affedersiniz ama hani parayla falan olan bir durum olmasın. Yani eski bir tanıdık falan değil bence. Yani inşallah kötü çıkmasın hiçbir şekilde ama bana bu da olabilir gibi geldi.

yok cnm yaaa birlikte olmaz kimseyle
macera arıyor ama bu Aylini tanıyor bencede

Ne kadar sakinsiniz! hem deli gibi seviyorsunuz, hem aldatmayi affetmem diyorsunuz hemde bu kadar serinkanlisiniz... benim kafam karisti

sakin değilim cnm ama ne yapabilirim sürekli iz peşindeyim ama henüz boşanacak neden yok ortada
inan o kadar çok seviyorum ki ondan sonra nasıl nefes alacağımı düşünüyorum ama onu durdurmak elimde de değil

gidişatı hoş değil ona bişiler oldu. seviyoruz anlaşıyoruz ama gözü dışarda ben biliyorum.kadınım hisssediyorum

çocuğuma üzülüyorum ayrılırsak söyleyemem

yok cnm yaaa birlikte olmaz kimseyle
macera arıyor ama bu Aylini tanıyor bencede
Affınıza sıgınarak bısey soylemek ıstyorum..
Bu konu burda uzar süner gider..
esınızle ıletısımınız guzelmış , ilişkiniz ıyıymıs..
acık acık konusun.. hayatım boyle bırseyını yakaladım ıcım huzursuz nedır bu acıklamasını yapar mısın..
sonrasını tavırlar cevaplar netleştirsin.. sonra yok boşanıcam , yok kaldıramam triplerıne girin bence..

hayır cnm arama yaptığı içi boşanmıcam tabi
ama bunun devamını getirirse tanımadığı bayanlarla mesajlaşma vs gibi o zaman sorgusuz infaz yapıcam kanıtlarımı dökücem biticek
şu an ona söylersem her şey mahfolur illaki bir açıklaması olacaktır uydurur bişiler
ayrıca benim onun facesini kontrol ettiğimi açık edersem dikkatli olur başka fs açabilir şifresini değiştirebilir
bende aldatılsam bile öğrenemem

bılmıyorum.. ben uzatamam yapım bu. bekleyemem.. bekledıgım gunlerdede baska sebeplerden burnunda getırırım..
bılıyorum huyumu.. oyle bır ıhtımal dusunuyorsanız erkenden kulagını cekıp , gızlıdenbır uyarıda yapabılırsınız.. sonucta sız kanıt toplayıp karsısına gectıgınde hersey ıcın cok gec olucak. 2. şans dıye bısey asla olmaz..
hakkınızda hayırlısı ne deyım..

Eğer normalde aşırı kıskanç paranoyak biri değilsen genelde hislerin doğrudur. Ben ce de özellikle birini araştırmııştır. Yavaş yavaş yodan çıktığını hissetmissin eğer doğruysa 14 yıl sonra belki monotonlasmıstır. Yenilikler değişiklikler yapmaya çalış ben ce hem yatak odanızda hem sosyal hayatınızda mesela birlikte yeni bir hobiye girişebilirsiniz.. Mutlu nice 14 yıllar diliyorum :)

birini arıyor gibi özellikle aylin isminde ya da öylesine bakıyorda olabilir çok sayfa yazılmış bilmiyorum şu an ne durumda olay ama internet çok yuvalar yıkıyor aslında evli çiftlerin facebook tarzı yerlerde olmaması gerek ben sevmiyorum öyle yerleri inşallah hakkınızda hayırlısı olsun takibe al eşini bunca yıllık emeği umarım mahvetmez

bak şimdi kafamı karıştırdın haklısın
zaten sorup duruyor sende bişiler var diye yalnız yanlışlıkla ben o geçmişi sildim :)
ama isimleri not etmiştim

eşime kötü davranmıyorum ama anlıyor bana çiçek almış dün morelim bozuk diye
çokta düşkün bana çocuğa neden böyle yapıyor

konuşmak ta alternatif olabilir bilemedim şimdi

yani sen söyle aşırı kıskançmıyım
telefon mesajlar son aramalar youtube geçmişleri silinir
aldatan arkadaşlarından bahsedilir onlara kızılır
internetten nefret ettiğini söyler ama deli gibi internetle haşır neşir olmak ister
sokakta bir kız görsün güzel çirkin bakar
tatilde tatilimi yapamadı o bayanları seyretti ben onu

ya bitabir var ama lğtfen yanlış anlama.. böyle herkesın söyledıgı aklına yatanlara bızım buralarda "uydum akıl" denir.. yapma bunu.. konunun basında hissettim bu tavrını.. kım fıkır verse oylemı yapsam soylemı olsam dıyorsun yapma..

senın evlılıgını esını kımse bılemez. kapat burayı otur düşün. ne demelıyım , nasıl demelıyım , nasıl vazgecırmelıyım dıye..
su saatte konussan belkı dönecek yolundan adam , belkı eskı bır arkadasınını arıyor , belkı yenı sevgılısını bılemeyız..
ama bence baştan eşeğıni saglam kazıga bagla en azından ben oyle yapardım.. gden gttıkten sonra boşansan ne dunyayı basına yıksan ne..
şeytana uymak uzereyken tut kolundan cevır(ki varsa oyle bısey). bazı arkadaslaırm kızabılır belkı bana ama. daha yaptıgı bısey yokken fırsat verme deırm ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…