Eşimin Facebook aramaları.

subutayz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
19
9
88
27
Merhabalar eşim ile görücü usulü evlendik ve sonuç olarak ben onunla doğmadım o da benimle. Daha öncesinde hoşlandığı veya aşık olduğu kimse olmadığını ısrarla söylüyordu çok fazla Facebook girmez birgün aramalarına bakmak istedim ve hep aynı isim. Çocukluk arkadaşı olduğunu ve ortaokula kadar birlikte okuduklarını biliyorum. Düzenli aralıklarla ile hep aynı hesaba bakmış ağzından laf almak için aramalarına baktım da diyemeyeceğim için,uykusunda sürekli sayıklar o nedenle bende rüyanda bir kadın ismi sayıkladın tanıyor musun acaba bu ismi dedim önce afalladı sonra tekrar sorduğum da annesi ile konuştuğunu bu kız ameliyat geçirmiş haatatmul belki aklımda kalmış söylemişimdir diyor ve ben bunu sorup üstüne başka hiçbir şey sormadığım halde bana trip attı sebebi ise ona bu yakıştırmayı yapmamış nedense bana yalan söylüyor gibi geliyor. Neden bunu yapıyor anlamıyorum.

Herkesin aklında biri kalabilir.. onunla evlenseydim nasıl olurdu acaba diye merak duygusu oluşur insanda. Belki sizde de vardır o isim. Ama flört kadar bir şey yoktur eşinizde size söyleme gereği duymamıştır. Bir de şöyle bir durum var; ben de ilk okuldan liseden bir iki arkadaşın ismini tam hatırlıyorum. Onları aratır bakarım. Onun arkadaş listesinden diğerlerini görürüm. Asıl amacım o isme bakmak değil de onu araç olarak kullanırım. Beğenilerden yorumlardan arkadaş listelerinden diğer isimlere geçerim. Öyle yapıyor olabilir mi?

Bence böyle şeyleri üstelemeyin daha çok dikakkatini çekecek odak noktası olacak..
Hayatınıza normal bi şekilde devam edin
Görücü usulü olabilir ama aranızda bir elektirik bir sevgi hasıl oldu ki evlendiniz..
Bazen çok kurcalamak iyi değildir (kendi adımada söylüyorum ) :)
Daha önce birini sevmiş olması kötü birşey değil..
Sizin hiç olmadı mı ?
Belki bunu size söyledğinde ondan uzaklaşırsınız korkusu oldu ve söyleyrmedi
Sonuç olarak o sizinle evli ve birbirinize aitsiniz
Huzurunuz daim olsun..

O trip sucluluk pskolojisidir merak etme sen. Hasta biri olsaydı düzenli olarak aratıp bakmazdı mesaj atar nasılsın derdi.. nesine bakıyor öyle disardan disardan ölmüs mü kalmıs mı diyemi ? Tövbe est. Artık güzel bi yalan bulmak icin bile ugrasmıyorlar .

Afallaması biraz sıkıntı ama doğru söylüyor da olabilir, bu ayrıntıyı atlamayın ve bir süre üstelemeyin bence.

Hiç bir erkeğe güven olmaz baban olsa güvenmeyeceksin ben her zaman bu mantıktayım.
Ama tabi ki tek bu konudan üzerine gidip boşanmalara kadar taşıman saçma olur sadece gözün kulağın hep onun üzerinde olsun.
Hep korkumdur ya eşimin kalbi başkasına kayarsa diye. Boşanılır ama bizim içimizde olan yara nasıl iyileşir bilmiyorum.
Konuyu büyütüp dahada aklına sokma fakat sürekli takipte ol benim kocam yapmaz deme hatta kimse demesin..

65
İçimi rahatlatan mesajın için öncelikle teşekkür ederim fazla üstüne gidersem tepki vereceğini biliyorum ama bir daha görürsem aynı ismi ararttığını hislerim ve duygularım nasıl olur bilmiyorım.

Neden kv dene lafı açmıyorsun hasta kız varmış neymiş geçen gün konuştuk x'le diye. Yalan mı gerçek mi anlarsın. Sürekli aratması için bir gerekçe değil. Affalaması gördüğünü anlamasından olabilir ya da o yok artık rüyama da mı girmiş demiş olabilir.

Trip atip bana bunu mu yakistirdin demesi suclu oldugundan bence. Suclu derken, bence meraktan bakmasi suc degil. Ben de eski sevgililerime ara ara bakiyorum. Asla bir sey hissetmiyorum, merak duygusu sadece. Ama esiniz de yanlis bir sey yaptigini dusunmus ki abartili savunmaya gecmis kendini

Hayatımda biri varken ben de ex'imi stalklarım. Hayatıma devam etmişken onun derbeder halini görmek, bak ben senden daha iyi durumdayım diyebilmek için. O bir arpa boyu yol gidemediğini görüp kararlılığım için kendimle gurur duymak ve hayatıma şükretmek için yaparım bunu. Asla ve asla ex'e karşı bir duygu hissetmem buna nefret de dahil. Her ne kadar stalklasam da benim için yoldan geçen insandan farkı yoktur.

Bence burdaki yorumları okuyup kendini doldurma. Direk doğruyu söyleseydin aramalardan baktım kim bu deseydin. Madem trip atacak öyle atsaydı

Ben eşinizin bir kişiyi aratmasından çok sizin yalan söylemenize takıldım, yaptığınız hiç doğru değil,insanı kendinden şüpheye düşünürsünüz,
Madem sık sık aratmis bu kişiyi, direk sorsaydiniz niçin arattın diye, arama kısmına tıklayınca direk ismi çıkıyor diyebilirdiniz,
Belki de eşiniz yalan söylediğinizi anladı ondan trip atiyordur

Ben de bazen geçmişte tanıdığım kişilere bakıyorum, bu o zamanlar hoşlandığım ya da eski bir sevgilim de olabilir, hiç birşey hissetmediğim sadece öylesine merak edip baktığım biri/birileri de olabilir. Ama sürekli ısrarla bakmışsa şüphe uyandırıcı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…