Kısacası şaşırdı, beklemediği birşeydi. Ama bunun üstüne tekrar sormam da 2 gün trip atması bende şüphe uyandırmaya yetti. Kendimi biraz aptal yerine konulmuş gibi hissediyorumAfalladı derken gözler yalan söylemez demişler
İçimi rahatlatan mesajın için öncelikle teşekkür ederim fazla üstüne gidersem tepki vereceğini biliyorum ama bir daha görürsem aynı ismi ararttığını hislerim ve duygularım nasıl olur bilmiyorım.Bence böyle şeyleri üstelemeyin daha çok dikakkatini çekecek odak noktası olacak..
Hayatınıza normal bi şekilde devam edin
Görücü usulü olabilir ama aranızda bir elektirik bir sevgi hasıl oldu ki evlendiniz..
Bazen çok kurcalamak iyi değildir (kendi adımada söylüyorum ) :)
Daha önce birini sevmiş olması kötü birşey değil..
Sizin hiç olmadı mı ?
Belki bunu size söyledğinde ondan uzaklaşırsınız korkusu oldu ve söyleyrmedi
Sonuç olarak o sizinle evli ve birbirinize aitsiniz
Huzurunuz daim olsun..
Bence burdaki yorumları okuyup kendini doldurma. Direk doğruyu söyleseydin aramalardan baktım kim bu deseydin. Madem trip atacak öyle atsaydıMerhabalar eşim ile görücü usulü evlendik ve sonuç olarak ben onunla doğmadım o da benimle. Daha öncesinde hoşlandığı veya aşık olduğu kimse olmadığını ısrarla söylüyordu çok fazla Facebook girmez birgün aramalarına bakmak istedim ve hep aynı isim. Çocukluk arkadaşı olduğunu ve ortaokula kadar birlikte okuduklarını biliyorum. Düzenli aralıklarla ile hep aynı hesaba bakmışağzından laf almak için aramalarına baktım da diyemeyeceğim için,uykusunda sürekli sayıklar o nedenle bende rüyanda bir kadın ismi sayıkladın tanıyor musun acaba bu ismi dedim önce afalladı sonra tekrar sorduğum da annesi ile konuştuğunu bu kız ameliyat geçirmiş haatatmul belki aklımda kalmış söylemişimdir diyor ve ben bunu sorup üstüne başka hiçbir şey sormadığım halde bana trip attı sebebi ise ona bu yakıştırmayı yapmamış nedense bana yalan söylüyor gibi geliyor. Neden bunu yapıyor anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?