eşımin facebookta arattıgı kişi...

meraktan bakmış olabilir, farketmeniz konu açısından iyi kendi açınızdan kötü olmuş.. ikinizin de birbirinize verdiği ilk tepkiler güzel, sonrası aşırıya kaçmış, o olmamış..

fazla üstüne gitmeyin, meraktan bakmış olma olasılığı %99.. siz söyleyince utanmıştır bir daha bakmaz, konuyu uzatıp kendinizi küçültmeyin, ilişkinize güvensizlik eklemeyin..

sevgiler..

merak etmiş olabilir öldümü kaldımı ne yapıyo diye. bu hala ona karşı birşeyler hissettiği anlamına gelmez bence daha fazla uzatma çünkü bu konu uzadıkça eşin bu kişinin profiline daha fazla bakmaya başlayacaktır.

belki aynı şey değil ama ben de önceden hoşlandığım fakat şu an zerre bir şey hissetmediğim şahsın profiline arada meraktan girer bakarım. meraktan olabilir yani..

Meraktan olma olabilitesi yuksek.
Neden mi? Kendimden biliyorum, ben de daha önce iliskim olan, fakat bir türlü sevemedigim adamın facesine arada bakıyorum..
Uyardiktan sonra yapmazsa sorun yok. Kufur olayı hoş olmamış ama dersinin nasıl verileceğini en iyi siz bilirsiniz
Sevgiler..

kendinize yediremeyecek bir şey yok, merak edip bakmış.. şimdi alttan alsanız o kadar kızgınlığınız boşa gidecek, alttan almasanız bu sefer de bir kaç ay küs kalma potansiyeliniz var anlaşılan.. tamam, bağırın çağırın da uzatmasaydınız iyiydi..

Takılma böyle şeylere.. unutsa bile tekrar aklına getiriyosun.. ikiside evli ne olabilir

Meraktan diyosunuz ama biraz daha nazimi cekebilirdi. Sevgisini kanitlasin istedim. O 3 gunde yeter nazinı cekemeyecegm deyip agzina geleni soyledi.

bencede abartmışsınız sanki,, ben de eski sevgilimin adını aratıp bakarım , hatta haftada bir falan bakarım,, ama ne sevgi hissediyorum ne özlem...
sadece benden aldığı ah ile hala yaşıyor mu diye meraktan:)

Ben eski sevgilimi , svgilimin eski sevgilisi, konusmadigim eski arkadaslarimi arada instagramda filan ararim.vallahi merak :)) hic birine ozlem vs hissetmiyorum ne yaptiklarini hayatlarini merak ediyorum.
Bence esinizinki de boyle biseydir:KK50:

Kızlar esimden hiç beklemedigim bi davranışla karsılaştım. Eşim facesinden son 3 ayda 2 veya 3 kere daha önce ilgi duydugu kıza bakmış. Eşimle evlenmeden bana bi arkadaş bu durumu anlatmıştı ama aralarında bişey olmamış ama çok yakın arkadaşlarmış. Tabi kız eşimin onu sevdigini tahmin ediyormuş. Ama kız da yakınlık gosteriyormus. Neticede kiz baskasıyla evlendi. Esimin hayatındaki tek sevgilisi benim diyebilirim. 2 haftadan fazla kimseyle görüsmemis. Bunu bütün cevresı bilir. Ama 1 hafta önce eşimin facesine baktım ve şok oldum. Cok 3 aydır kizin ve esinın facesine bakmış. Ayda 2 kere falan bakmş. Ben dayanamadım söyledim. Bu ne boyle dedim. Once inkar etti. Sonra haklısın dedi. Ozur diledi. Hemen barışalım istedi ben 3 gün hic bi teline cevap vermedim. Sonrada soguk soguk konustum. İlkim ve sonumsun senden başkasinin elini bile tutmadım dese de kendime yediremedim. Çabalamasına ragmen ben eskisi gıbi canim cicim olmayınca fazla naz aşık usandırır deyip agzına geleni saydı. Küfürlü konusunca bende karşılık verdim. Bugün sabahtan beri aramadı. Ben zaten aramam. Bi süre aramayiz. Küsünce aramiyoruz birbırimizi. İş dolayısıyla ayri şehırlerdeyiz. cok sinirlendim hem suclu hem güclu ne oluyor buna ya. Kizlar bi akil verin. Napıym şimdi hangi davranislarina yanayim

Kac yildir evlisiniz?

Kızlar esimden hiç beklemedigim bi davranışla karsılaştım. Eşim facesinden son 3 ayda 2 veya 3 kere daha önce ilgi duydugu kıza bakmış. Eşimle evlenmeden bana bi arkadaş bu durumu anlatmıştı ama aralarında bişey olmamış ama çok yakın arkadaşlarmış. Tabi kız eşimin onu sevdigini tahmin ediyormuş. Ama kız da yakınlık gosteriyormus. Neticede kiz baskasıyla evlendi. Esimin hayatındaki tek sevgilisi benim diyebilirim. 2 haftadan fazla kimseyle görüsmemis. Bunu bütün cevresı bilir. Ama 1 hafta önce eşimin facesine baktım ve şok oldum. Cok 3 aydır kizin ve esinın facesine bakmış. Ayda 2 kere falan bakmş. Ben dayanamadım söyledim. Bu ne boyle dedim. Once inkar etti. Sonra haklısın dedi. Ozur diledi. Hemen barışalım istedi ben 3 gün hic bi teline cevap vermedim. Sonrada soguk soguk konustum. İlkim ve sonumsun senden başkasinin elini bile tutmadım dese de kendime yediremedim. Çabalamasına ragmen ben eskisi gıbi canim cicim olmayınca fazla naz aşık usandırır deyip agzına geleni saydı. Küfürlü konusunca bende karşılık verdim. Bugün sabahtan beri aramadı. Ben zaten aramam. Bi süre aramayiz. Küsünce aramiyoruz birbırimizi. İş dolayısıyla ayri şehırlerdeyiz. cok sinirlendim hem suclu hem güclu ne oluyor buna ya. Kizlar bi akil verin. Napıym şimdi hangi davranislarina yanayim
bence sadece baktı diye yıpratmayın eşinizi noldu öldümü kaldımı diye bakmıştır bu kadar önemsemyin

baktığını nasıl anlıyosunuz itiraf edeyim bazen gıcık olduğum insanlarınkine bakıyorum bende onların farkettiğini düşünemiyorum bile mosmor olurdum heralde :KK17:

Fazla mı bilmiyorum ama yapı olarak böyle şeyleri pek kabullenemiyorum. Neticede ben geçmişimi evlendikten sonra unuttum.

şuan ayrı şehirlerde olmanız da hassasiyetinizi arttırmış, "rahatsız oldum çünkü aklıma beni sevmediğin de dahil bir sürü şey geldi sana güveniyorum ama bana sadece neden baktığını söyle ve bu konuyu kapatalım" deyin cevap olarak ne verirse versin "peki, tamam" deyin böylece hem konuşmuş hem de anlaşmış olursunuz.. sonrasında konuyu tümden kapatın, ara ara imalarda da bulunmayın..

ve kendinize güvenin !

Esimi cookkkkcookkkk seviyorum. Çokta iyi anlasiriz o benim ruh eşim. Ondan önce iki sevgilim ve ikisiylede sayısız kavgam oldu. Esimi tanıdığım için her gün sukrederim ama gel gör ki arada ben de bakarım eski sevgilime. Merak çok insani bir duygu başka bişey aramayın altında bence ;) Siz gördüğünüzü söyleyerek konuya daha çok dikkat cekiyorsunuz ;)

Back
X