- 8 Ağustos 2014
- 170
- 32
- 123
- Konu Sahibi elifsude90
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraktan diyosunuz ama biraz daha nazimi cekebilirdi. Sevgisini kanitlasin istedim. O 3 gunde yeter nazinı cekemeyecegm deyip agzina geleni soyledi.
Fazla mı bilmiyorum ama yapı olarak böyle şeyleri pek kabullenemiyorum. Neticede ben geçmişimi evlendikten sonra unuttum.3 gün az bir süre mi !?![]()
Kızlar esimden hiç beklemedigim bi davranışla karsılaştım. Eşim facesinden son 3 ayda 2 veya 3 kere daha önce ilgi duydugu kıza bakmış. Eşimle evlenmeden bana bi arkadaş bu durumu anlatmıştı ama aralarında bişey olmamış ama çok yakın arkadaşlarmış. Tabi kız eşimin onu sevdigini tahmin ediyormuş. Ama kız da yakınlık gosteriyormus. Neticede kiz baskasıyla evlendi. Esimin hayatındaki tek sevgilisi benim diyebilirim. 2 haftadan fazla kimseyle görüsmemis. Bunu bütün cevresı bilir. Ama 1 hafta önce eşimin facesine baktım ve şok oldum. Cok 3 aydır kizin ve esinın facesine bakmış. Ayda 2 kere falan bakmş. Ben dayanamadım söyledim. Bu ne boyle dedim. Once inkar etti. Sonra haklısın dedi. Ozur diledi. Hemen barışalım istedi ben 3 gün hic bi teline cevap vermedim. Sonrada soguk soguk konustum. İlkim ve sonumsun senden başkasinin elini bile tutmadım dese de kendime yediremedim. Çabalamasına ragmen ben eskisi gıbi canim cicim olmayınca fazla naz aşık usandırır deyip agzına geleni saydı. Küfürlü konusunca bende karşılık verdim. Bugün sabahtan beri aramadı. Ben zaten aramam. Bi süre aramayiz. Küsünce aramiyoruz birbırimizi. İş dolayısıyla ayri şehırlerdeyiz. cok sinirlendim hem suclu hem güclu ne oluyor buna ya. Kizlar bi akil verin. Napıym şimdi hangi davranislarina yanayim
bence sadece baktı diye yıpratmayın eşinizi noldu öldümü kaldımı diye bakmıştır bu kadar önemsemyinKızlar esimden hiç beklemedigim bi davranışla karsılaştım. Eşim facesinden son 3 ayda 2 veya 3 kere daha önce ilgi duydugu kıza bakmış. Eşimle evlenmeden bana bi arkadaş bu durumu anlatmıştı ama aralarında bişey olmamış ama çok yakın arkadaşlarmış. Tabi kız eşimin onu sevdigini tahmin ediyormuş. Ama kız da yakınlık gosteriyormus. Neticede kiz baskasıyla evlendi. Esimin hayatındaki tek sevgilisi benim diyebilirim. 2 haftadan fazla kimseyle görüsmemis. Bunu bütün cevresı bilir. Ama 1 hafta önce eşimin facesine baktım ve şok oldum. Cok 3 aydır kizin ve esinın facesine bakmış. Ayda 2 kere falan bakmş. Ben dayanamadım söyledim. Bu ne boyle dedim. Once inkar etti. Sonra haklısın dedi. Ozur diledi. Hemen barışalım istedi ben 3 gün hic bi teline cevap vermedim. Sonrada soguk soguk konustum. İlkim ve sonumsun senden başkasinin elini bile tutmadım dese de kendime yediremedim. Çabalamasına ragmen ben eskisi gıbi canim cicim olmayınca fazla naz aşık usandırır deyip agzına geleni saydı. Küfürlü konusunca bende karşılık verdim. Bugün sabahtan beri aramadı. Ben zaten aramam. Bi süre aramayiz. Küsünce aramiyoruz birbırimizi. İş dolayısıyla ayri şehırlerdeyiz. cok sinirlendim hem suclu hem güclu ne oluyor buna ya. Kizlar bi akil verin. Napıym şimdi hangi davranislarina yanayim
Fazla mı bilmiyorum ama yapı olarak böyle şeyleri pek kabullenemiyorum. Neticede ben geçmişimi evlendikten sonra unuttum.