- 8 Ağustos 2014
- 170
- 32
- 123
- Konu Sahibi elifsude90
1 yıllıkKac yildir evlisiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıllıkKac yildir evlisiniz?
facebook için bir uygulama varmış karşıdaki kişi sizin onun profilinize baktığını bildirim olarak alıyormuş umarım gıcık olduğunuz kişi bu uygulamayı kullanmıyordur :)baktığını nasıl anlıyosunuz itiraf edeyim bazen gıcık olduğum insanlarınkine bakıyorum bende onların farkettiğini düşünemiyorum bile mosmor olurdum heralde![]()
1 yıllık
Akrep, merak ettm şimdi ne diyecegniBurcu ne esinin acaba?
Akrep, merak ettm şimdi ne diyecegni
Amann inşallah baktıklarımız onu kullanmıyodur bunu duydum ya kimseye bakmam heraldefacebook için bir uygulama varmış karşıdaki kişi sizin onun profilinize baktığını bildirim olarak alıyormuş umarım gıcık olduğunuz kişi bu uygulamayı kullanmıyordur :)
Akrep, merak ettm şimdi ne diyecegniBurcu ne esinin acaba?
:) inş.Akrep burcu iyidir. Iyi niyetlidir
Bende gizli gizli baktığım birinin gizli takipçilerine yaptığı açıklamadan sonra tövbe dedim :)Amann inşallah baktıklarımız onu kullanmıyodur bunu duydum ya kimseye bakmam heralde![]()
Hii fena olmuş yaa :))Bende gizli gizli baktığım birinin gizli takipçilerine yaptığı açıklamadan sonra tövbe dedim :)
Merak işte insan bakiyor bazen..hayatı nasil nasil biriyle evli benden mutlu mu bana tercih ettiği adam kim vs vs..Kızlar esimden hiç beklemedigim bi davranışla karsılaştım. Eşim facesinden son 3 ayda 2 veya 3 kere daha önce ilgi duydugu kıza bakmış. Eşimle evlenmeden bana bi arkadaş bu durumu anlatmıştı ama aralarında bişey olmamış ama çok yakın arkadaşlarmış. Tabi kız eşimin onu sevdigini tahmin ediyormuş. Ama kız da yakınlık gosteriyormus. Neticede kiz baskasıyla evlendi. Esimin hayatındaki tek sevgilisi benim diyebilirim. 2 haftadan fazla kimseyle görüsmemis. Bunu bütün cevresı bilir. Ama 1 hafta önce eşimin facesine baktım ve şok oldum. Cok 3 aydır kizin ve esinın facesine bakmış. Ayda 2 kere falan bakmş. Ben dayanamadım söyledim. Bu ne boyle dedim. Once inkar etti. Sonra haklısın dedi. Ozur diledi. Hemen barışalım istedi ben 3 gün hic bi teline cevap vermedim. Sonrada soguk soguk konustum. İlkim ve sonumsun senden başkasinin elini bile tutmadım dese de kendime yediremedim. Çabalamasına ragmen ben eskisi gıbi canim cicim olmayınca fazla naz aşık usandırır deyip agzına geleni saydı. Küfürlü konusunca bende karşılık verdim. Bugün sabahtan beri aramadı. Ben zaten aramam. Bi süre aramayiz. Küsünce aramiyoruz birbırimizi. İş dolayısıyla ayri şehırlerdeyiz. cok sinirlendim hem suclu hem güclu ne oluyor buna ya. Kizlar bi akil verin. Napıym şimdi hangi davranislarina yanayim