eşımin facebookta arattıgı kişi...

baktığını nasıl anlıyosunuz itiraf edeyim bazen gıcık olduğum insanlarınkine bakıyorum bende onların farkettiğini düşünemiyorum bile mosmor olurdum heralde :KK17:
facebook için bir uygulama varmış karşıdaki kişi sizin onun profilinize baktığını bildirim olarak alıyormuş umarım gıcık olduğunuz kişi bu uygulamayı kullanmıyordur :)

Bu gibi konularda buradan okuduklarım ve kendimde dahil herkes daha önce hayatına girmiş olan insanlara bakabiliyo. Kendi adıma konuşuyorum hala bişey hissettiğim için değil sadece merak evlendimi falan merak ediyo insan . Kabul karşı taraf için çok sinir bişey acaba hala ilgi duyuyo mu diye düşünülebilir. Ama sadece aratmış bişey konuşulmamış bişey yaşanmamış sizden sonra değil mi?
Tavrınızı koymanız iyi olmuş fakat fazla uzatmayın bence konuşun kızdığınızı belirtin aranızdaki soğukluk düzelir inşallah...

facebook için bir uygulama varmış karşıdaki kişi sizin onun profilinize baktığını bildirim olarak alıyormuş umarım gıcık olduğunuz kişi bu uygulamayı kullanmıyordur :)
Amann inşallah baktıklarımız onu kullanmıyodur bunu duydum ya kimseye bakmam heralde :-):-)

Bence eşini ve sana olan sevgisini yıpratma. Meraktan bakmış işe haa şimdi diyorsun ki niye merak ediyo, e insan işte nefis, sen önüne bak bence eşinle aranız iyi böyle şeylerle muhabbetinize taş koyma. Yola devam :KK68:

Kızlar esimden hiç beklemedigim bi davranışla karsılaştım. Eşim facesinden son 3 ayda 2 veya 3 kere daha önce ilgi duydugu kıza bakmış. Eşimle evlenmeden bana bi arkadaş bu durumu anlatmıştı ama aralarında bişey olmamış ama çok yakın arkadaşlarmış. Tabi kız eşimin onu sevdigini tahmin ediyormuş. Ama kız da yakınlık gosteriyormus. Neticede kiz baskasıyla evlendi. Esimin hayatındaki tek sevgilisi benim diyebilirim. 2 haftadan fazla kimseyle görüsmemis. Bunu bütün cevresı bilir. Ama 1 hafta önce eşimin facesine baktım ve şok oldum. Cok 3 aydır kizin ve esinın facesine bakmış. Ayda 2 kere falan bakmş. Ben dayanamadım söyledim. Bu ne boyle dedim. Once inkar etti. Sonra haklısın dedi. Ozur diledi. Hemen barışalım istedi ben 3 gün hic bi teline cevap vermedim. Sonrada soguk soguk konustum. İlkim ve sonumsun senden başkasinin elini bile tutmadım dese de kendime yediremedim. Çabalamasına ragmen ben eskisi gıbi canim cicim olmayınca fazla naz aşık usandırır deyip agzına geleni saydı. Küfürlü konusunca bende karşılık verdim. Bugün sabahtan beri aramadı. Ben zaten aramam. Bi süre aramayiz. Küsünce aramiyoruz birbırimizi. İş dolayısıyla ayri şehırlerdeyiz. cok sinirlendim hem suclu hem güclu ne oluyor buna ya. Kizlar bi akil verin. Napıym şimdi hangi davranislarina yanayim
Merak işte insan bakiyor bazen..hayatı nasil nasil biriyle evli benden mutlu mu bana tercih ettiği adam kim vs vs..

Bence meraktan ,ben mesela 2 gün önce bakmıştım,bugün gene baktım.:KK53: Sırf yapacak işim yoktu :KK53:
Mesela ben olsam eski sevgilime bakardım,hatta sayfayı açık unuturdum bilerek,bu olayları kapadıktan sonra.
Anlasın nasıl bir şey diye.Sonuçta şuan evlisiniz,öyle Amerika'da falan da yaşamıyoruz ki eski sevgili olayları normal gelsin.o_O

Yaptığı kesinlikle yanlış tribinizi de atın ama merakından bakmıştır. Çok da üzerine gitmeyin gittikçe ona olan merakı daha çok olur ortaya olmayan bir ilgiyi çıkarırsınız yoksa. :KK14:

Kizlar hepiniz meraktan bakmissiniz kadinlarda normal diyebiliriz ama erkekler bence yapmamali onlara hic yakismiyor adamda bi tuhaflikmi var ne

bazen bazı şeyleri çok abartıyoruz. bence bu bizim çok şeyi bilip, kimseye güvenmememizden kaynaklanıyor.
burada ya da herhangi bir yerde böyle şeyler okuyunca , sonucu da kötü olunca evham yapıyoruz.

bence çok uzatmayın. eşinizin de dediği gibi fazla naz aşık usandırır.

Back
X