N
nnehirr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nnehirr
-
Hiç anlamadım ki..:uhm:
Güzel bir evliliğiniz varsa renkli bir cinsel hayatınız olması çok normal.Peki siz nasıl eşinizin sizi kullandığını düşündünüz ki?sengözlerimebaksanab
Seks bir paylaşımdır. Karşılıklı mutluluk ve hazdır. Siz eşinizle beraber olmaktan,cinsel hayatınızı renklenmesinden memnun değil misiniz?fisfisfis
eşimle çok güzel giden bir evliligim ve cinsel hayatımız war fakat eşim son bir aydır deişik fantaziler peşinde.. ne yapacagımı sasırdım onu kırmamak için isteklerini yerine getiriyorum we ilişkiden sonra melek olup ucuyo benım herif mutluluktan (zaten hep melektır benımö kocişim ama aşırı iyimser oluo) bende acaba onun istediklerini yaptım diye mi bana böle iyi davranıyo die dusunuyom bazen sızce benı kullanıyo mu ???fisfisfis
aman be nehir hiç tereddüt etme sende istedikten sonra keyfini çıkar canım benım, elbetki birbirinizden istiyceksiniz kimden istenirki başka... acaba bu fantaziler seni utandırıyorda ondan mı tereddüttesin :)
ne bıleyım ya aşırı arzuluo benıı:):)tabiikide memnunum hatta bu hosumada gıdıo (fantaziler) ama ne bılıım işte yaa saglıklı dusunemıyorum arkadaslar saolun yorumlar ıcın sızı çok sevıorummm
ne bıleyım ya aşırı arzuluo benıı:):)
vallahi birşey anlamadım,fanteziler hoşuma gidiyor diyorsun,seni çok arzuladığını söylüyorsun,çok mutluyum diyorsun,peki canım hoşuna gitmeyen nedir yani sorun ne ,ya anlatmadığın birşeyler var ,ya da bizimle şaka yapıyorsuna:uhm:benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?