eşimin fantazi düşkünlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nnehirr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yani fantezisi olmayan ciftmi var herkesin vardir bunlari istemek yapmak mutlu olmak saglikli bir evlilikte kesinlikle olur diye düsünüyorum bunu kullaniliyor gibi görmek cok acayip aslinda ben esinde degil sende sorun var gibime geliyorlaelaelaelaelae

aynen katılıyorum arkadaşım

aynen katılıyorum arkadaşım

esi fantezi kurar ister problem esleri sadece sex yapar cikar beni dusunmuyor isini bitirip arkasini döner yatar deriz problem hic ilgilenmez yine problem aslinda problem bizde birturlu memnun olamama problemi var sanirim bizde benim esimin benimle fantezisi olmasi bunlari yasamak istemesi ve bunlarin cok olmasi cok memnun ediyor

aman be nehir hiç tereddüt etme sende istedikten sonra keyfini çıkar canım benım, elbetki birbirinizden istiyceksiniz kimden istenirki başka... acaba bu fantaziler seni utandırıyorda ondan mı tereddüttesin :)
bende aynisini düsünüyorum bos ver herseyin tadini cikar :teselli:

eşiniz ilişkiye girene kadar melek olsa

sonrasına ters davransa evet kullanıyo diyebilirim

ama siz diyosonuz ki eşim herzaman melek gibidir

ve çok güzel giden evliliğim ve cinsel hayatım var diyosunuz

bu düşünceniz kusura bakmayın ama bana saçma geldi

beni kullanıyomu kısmını anlamadım zaten evli değilmisiniz:roflol: yani sen onu kullanıcaksın o da seniyerimseniben

eğer seni rahatsız eden bişey varsa veya sağlıksız fantaziler istiyorsa bir yerde dur demeyi bilmek lazım çünkü herşeyi dozunda yaşamak en güzeli.elbette fantaziler ilişkiyi monatonluktan kurtarır ama zorla istemediğin ve sağlıksız şeylere de boyun eğme bence.eşin o senin sen onun kölesi değilsin ki..

komedi yaaawwwwwww dicekk kelime bulamıyorumm :roflol::roflol::roflol:

Bence hiç sorun etme. Evlilikte belli bir süreden sonra ister istemez monotonluk oluyor. bir takım değişiklikler fantaziler şart hatta. Tabi karşılıklı istek ve memnuniyet çerçevesinde. Hem seninle yaşamasıda güzel. eşinde olsa aynı şeyleri başkalarıyla yaşamak isteyen çok kişi var unutma. Tadını çıkar canım.

Canim esinin fantazileri ni yasamak senin icin bir problem olusturmuyorsa, hersey yolundadir.
Ama senin hosuna gitmeyen ve yanliz esin memnun olsun diye yapilan seyler varsa, bu iyi
degildir. Zamanla kendini kötü hissedersin. Hersey karsilikli güzel olur degilmi...

seni kullansaydı eger sex bittikten sonra döner arkasını yatar. senle ilgilenmez bile.bizim coook geniz bi yelpazemiz var:jeyyar: erkekler onların istediğini;:jeyyar: özellikle sexle ilgiliyse yerine getiren eşlerine adeta taparlar söliim:jeyyar:

katiliyorum her kelimesine aksi halde kolelikten baska birsey degil arzular ortak bir noktada bulusmali

ben sorunun ne oldugunu hala anlamadım ınanın esler arasında kullanılma dıye bısey olurmu?fantazı konusuna gelınce cogu eslerımızın vardır oyle seylerı (sınırlar cercevesınde)eger bu fantazıler sıze yanlıs ters gelıyorsa esınızle konusmanız gerekır...dıye dusunuyorum

Evlilikte yaşanan cinsellik için kullanılma tabiri biraz abes bence

çok harika bi yorum ANNİShihoyyyt
-------------------:1rolleyes:sen daha ne istiyorsun SOYLE BAKALIMMM:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…