- Konu Sahibi nnehirr
-
karı koca ilişkisinde kullanılmakta ne demek:uhm: sen kocanı arzulasan ve mutlu olduğunda bunu belli etsen o kullanıldığını mı düşünecek
hem sıradan olmak ii değildir, senden başkasında bunları yaşayamayacağını bilir, hemde hep aynı hep aynı nereye kadar yanı renkli olması ve seni istemesi kötü mü?
yoksa ifade etmediğin bişiler mi varsengözlerimebaksanab
yani fantezisi olmayan ciftmi var herkesin vardir bunlari istemek yapmak mutlu olmak saglikli bir evlilikte kesinlikle olur diye düsünüyorum bunu kullaniliyor gibi görmek cok acayip aslinda ben esinde degil sende sorun var gibime geliyorlaelaelaelaelae
aynen katılıyorum arkadaşım
bende aynisini düsünüyorum bos ver herseyin tadini cikar :teselli:aman be nehir hiç tereddüt etme sende istedikten sonra keyfini çıkar canım benım, elbetki birbirinizden istiyceksiniz kimden istenirki başka... acaba bu fantaziler seni utandırıyorda ondan mı tereddüttesin :)
eşimle çok güzel giden bir evliligim ve cinsel hayatımız war fakat eşim son bir aydır deişik fantaziler peşinde.. ne yapacagımı sasırdım onu kırmamak için isteklerini yerine getiriyorum we ilişkiden sonra melek olup ucuyo benım herif mutluluktan (zaten hep melektır benımö kocişim ama aşırı iyimser oluo) bende acaba onun istediklerini yaptım diye mi bana böle iyi davranıyo die dusunuyom bazen sızce benı kullanıyo mu ???fisfisfis
Canim esinin fantazileri ni yasamak senin icin bir problem olusturmuyorsa, hersey yolundadir.
Ama senin hosuna gitmeyen ve yanliz esin memnun olsun diye yapilan seyler varsa, bu iyi
degildir. Zamanla kendini kötü hissedersin. Hersey karsilikli güzel olur degilmi...
çok harika bi yorum ANNİShihoyyytGuzelim eslerin birbirlerini arzulamasi birbirleriyle fantezi kurmalari yasamalari son derece normal.Hatta cok guzel birsey.Sen bunda ne gariplik gordunki suphe duyuyorsun.Sonucta esin bu beni kullaniyormu diye dusunmem gercekten cok tuhaf.Dua et hep boyle renkli gecsin evliliginiz seni istemeyip sirtini donup yatsa dahami iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?