eşimin fantazi düşkünlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nnehirr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım fantezilelerde bir problemi war Nehirin, yani esinin onu arzulaması cok güzel olabilir ama herkes her fanteziden hoslanmak zorunda değil . bence bunu esinle konusmayi dene Nehircimm

eşler arasında kullanmak diye birşey söz konusu olamaz (böyle bi durumda) sanırım seni rahatsız eden bişey var ykarda arkadaşımızın dediği gibi fantezi vaaaaar fantezi var madden ve ruhen seni rahatsız ediyosa yapmak zorunda değilsin eşinle konuş seni rahatsız etmeyecek oyunlar oynayın

Ayrıca yeni evliyseniz seni cok arzulaması gayet normal sonra düzene girer

Ya bu kadınları memnun etmek amma da zormuş arkasını dönüp yatsa ilgilenmese işi bitti ondan derler böyle ilgilense başka bişey iyi davranışta bile bit yeniği ararlar valla erkeklerin işi zor

ah biz kadınlar
hep mutsuz olma pesinde gibiyiz sanki oyle gorunuyor
sorunlarla mutlu oluyoruz bence, sikayet ettikce mutlu oluyoruz
ama hersey yolundaysa sorun yoksa iste o zaman biz kadinlar icin problem var demektir

seni anlamadım doğrusu ne güzel işte herpozisyonda yapmaksonuçta bizler kadınız alet onlarda onlar nasıl zevk alırsa öyle yaparlar ben hep arkamı dönüyorum o önden yapıyor

bu nasıl bir konusmadır nasil bir aciklamadir hayretler icerisinde okuyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

keşke benimde bi sevdigim eşim olsada benle böle fantaziler kurarak kullansa daha ne isterim ki sırnaşık şey

bu nasıl bir konusmadır nasil bir aciklamadir hayretler icerisinde okuyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

çıldırmış arkadasım o :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

senin eşin yine seni arzuluyor sevinmelisin bence.benim eşimde beni arzuluyor gibi yani öyle söylüyor.ama garip fantezileri var.mesela tanıdığımız bayanların fantazisini kuruyor bendende oymuşum gibi davranmamı istiyor.bazen yoruyor beni,oysa ben onu o kadar seviyorumki fantazilerinden bile kıskanıyorum ama o maalesef bunu anlayamıyor (
bu arada eşimde bipolar bozukluk var.bu hastalığında etkisi olduğunu söylüyorlar doktorlar.bazen ne yapacağımı bilemiyorum.?

Kusura bakma ama cok sacma bir konu gibi geldi bana hemde cok sacma uydurma gibi bisey bole bisey olabilirmi ya

arkadaşlar öyle demeyin yani fantaziyi açıklamamış arkadaş demekki burada içini döktüğüne göre farklı fanteziler rahatsız olmuş
benzer bişey ben evli değilim nişanlıyım evlenecem inşallah yakında bana sıradışı şeyler yapalım deyince sözlüm biraz korktum ya korkmamalımıyım napıyım ben?????????????
yardımcı olun bana:1ninca::1ninca::1ninca:

Eşini mutlu edebiliyorsa ne mutlu.Ama neden kendini kullanılmış hissetin bunu anlayanadım...
Eşinin istediklerini isteksizmi yapıyorsun,ozaman eşine rol yapıyorsun...

terddüte gerek yok insan karısını kullanır mı hiç o zaman sende onu kullanıyorsun zevk almak için
bana biraz garip geldi canım ya arzular tabi sen karısısın herkesin eşi birbirini arzular
bundan daha doğal birşey yok sanırım

bu tür şeyler yani fanteziler psikopatlığa gitmediği sürece ya da karşı tarafa zarar vermediği
sürece eğer iki tarafta isterse güzeldir onun dışındakiler zorbalığa girer

daha ne istiossun güselim bencede tadını çıkkar benim yerim de olsan naparsın acabba ne güsel ya işşte

Bacım bacım...millet ister bir göz Allah vermiş iki göz :sm_cool: seni rahatsız eden bişey olmadığı sürece keyfine bak seeen.

senin yapmak istemediğin şeyler mi yapmak istiyor????yapınca iyimi davranıyor sana bu normalde,istediği şeyleri yapmayınca normal günlük hayatta kötü davranıyorsa küsüyor konuşmuyorsa belki o zaman seni kullandığını düşünebilirsin

arkadaşlar yorumlara devam etmişsiniz ama konuyu açan arkadaş sanırım vaz geçmiş okumaktan ne teşekkür nede yorum yazmış heralde cevaplar yeterli geldi.

rossa fikir ozgurlugu diye birsey var nasil cevap verecegimi senden ogrencek degilim bana gore sacma bunu neresi saygisizlik senin yaptigin yorumlari duzenlemek bu daha buyuk saygisizlik

Son düzenleme:
bu cinsellikle ilgili yazıları kadınların yazdığından hiçde emin değilim.hele bazıları o kadar saçmaki sanki kadınların ağzından laf almak için yazılmış

Sadece cok Şanslı oldugunu söyleyebilirim.
Cinsel yetersizlikler yada Monotonluk yüzünden ne evlilikler bitiyor.
Eşin e teşşekür etmelisin ki
Cinsel hayatınızı ilk günkü gibi korumaya ve renklendirmeye katkı saglıyor.
Birbirini seven iki insan arasında bundan daha dogal ne olabilirki.
Bunu onu kırmamak için yaptıgını düşünecegine o anın tadını cıkarmalısın.
Hatta degişik fantaziler le katkıda bulunmalısın :roflol::roflol: derimki
bu Eşinin daha cok hoşuna gidecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…