Erkek İnfertilitesi eşimin fsh hormonu 60 ne yapmalıyım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

selin1997

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
107
16
298
İstanbul
slm daha öncede yazdım ama cevap alamadım lütfen bir bilgi verin bana emre bakırcıoğlu eşime mikrotese önerdi .ama ben önce neler yapmalıyız onu bilmek istiyorum bu fsh hormonu bitkisel kürlerle ve ilaçlarla düşermi acaba normal yoldan sperm çıkmaz belki ama acaba mikroteseden önce bişeyler yapsak şansımız artarmı okuduklarıma bakararak konuşuyorum çoğu bayanlar eşlerine sürekli takviyeler kullanıyorlar ben ne yapmalıyım .eşimde genetik sorun yok hormonlar yüksek testesteron hormonu 6.5 çıktı normal sınırda görünüyor teste bakılırsa ama bu total testesteron dedikleri şey yazmıyo .ayrıca testis buyutu sınırın altında maalesef dopler sonucuna göre yani testisler çalışmıyor sanırım lütfen yardım edin neler kullanmalıyız mikroteseden önce

merheba benim fsh hormonum da 34 lere kadar çıkmıştı. ben soğan kürü yapmıştım. hormonum 12 ye kadar düştü.

Kür 2: Polikistik overe karşı

Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

canım cevabın için teşekkür ederim ama bu soğan kürü erkeklerde işe yararmı hiç duymamıştım daha önce erkeklerin de içtiğini

merhabalar arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum psikolojim iyi değildi.moralim çok bozuk:(eşimin sperm sayısı en sonki testte 1.200.000 çıkmıştı.hatta ben bu sayıyla doğal yoldan hamile bile kalmıştım 2 ay önce.ama düşük yaptım.bugün hormon tahlili yapıldı eşime.ve fsh 45 çıktı.bu kadar yüksek bir fsh sperm üretimi yok demektir değil mi:(en son hormon tahlilini 4 ay önce vermişti onda 13tü fsh.total testesteronda yükselmiş 12 olmuş.niye bukadar yükseldi anlamadım.keçiboynuzu kürü kullanmıştık.bide klomen kullanıyor eşim oyüzdenmi oldu anlamadım.napcam ben ya.yazın tüp bebek yapcaktım.doğal yoldan kalınca ertelemiştim.hem spermleri daha kaliteli yapalım ilaç tedavisiyle dedik daha fena oldu herşey.sperm tahlili yaptır demeye korkyorum eşime artık.akıl verin kızlar napayım ben şimdi:(

merhabalar arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum psikolojim iyi değildi.moralim çok bozuk:(eşimin sperm sayısı en sonki testte 1.200.000 çıkmıştı.hatta ben bu sayıyla doğal yoldan hamile bile kalmıştım 2 ay önce.ama düşük yaptım.bugün hormon tahlili yapıldı eşime.ve fsh 45 çıktı.bu kadar yüksek bir fsh sperm üretimi yok demektir değil mi:(en son hormon tahlilini 4 ay önce vermişti onda 13tü fsh.total testesteronda yükselmiş 12 olmuş.niye bukadar yükseldi anlamadım.keçiboynuzu kürü kullanmıştık.bide klomen kullanıyor eşim oyüzdenmi oldu anlamadım.napcam ben ya.yazın tüp bebek yapcaktım.doğal yoldan kalınca ertelemiştim.hem spermleri daha kaliteli yapalım ilaç tedavisiyle dedik daha fena oldu herşey.sperm tahlili yaptır demeye korkyorum eşime artık.akıl verin kızlar napayım ben şimdi:(

canım bildiğim kadarıyla keçiboynuzu kürü fsh yi yükseltiyor onu bırakın bir araştır istersen...

Back
X