• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin garip davranışı

eşimde kahve bağımlılığı var 11.30 gibi eve gelir, yarım saat sonra film takar izler h.içi hep böyle geçer. Bu bağımlılıktan dolayı suratım gülemiyor maalesef, sabah 6.30 da kalkıyoruz, bir sıra çok yaptım geç yattım çok zayıfladım sağlığımdan oldum, son 2 haftadır kendime bakıyorum erken yatıyorum. Bazen bende geç yatayım diyorum koltukta sızıyorum sonra yatağına git diye uyarıyor. Ben bu adamla ne yapacağım bilmiyorum :( çok zor bir kişilik. Evlilik fıtratına uygun değil, ailesi de çok üzülüyor sabret kızım illaki gerçekleri anlayacak diyorlar.

Sence bahsettiğin kliplere bakması mı daha kötü kahve alışkanlığı mı ?
Konu eksik bence
İlk sorun kahve alışkanlığından dolayı 23:30 da eve gelmesi
Erken gelse sende uyumamış olursun
O kliplerle sen uyuduktan sonra kendi kendini tatmin edeceğine hanımı ile vakit geçirir
İkiniz için de sorun olmaz

Güzelce konuşun bunu, dedektif gibi kaçta ne izliyo diye gezinmektense

Keşke konuşmak fayda etse, güzel günlerimiz de oluyor ama evi sevmiyor adam, canı sıkılıyormuş.

Güzelce konuştum, ailesi konuştu, arkadaşları konuştu.. konuştukta konuştuk. Ailesi psikatrise götürmek çok istedi ama yok ikna edemedik,

Konuşmaktan anlayacak yapıda değil, sadece kaybetmekten anlıyor, iki gün telefonlarıma bakmayayım, annemde kalayım darmadağan oluyor değişen bir şey oluyor mu sadece iki gün.

Eşler aynı anda yatağa girecek uyuyacak diye bir kural yoktur bence.

Bazan ben de o dediğiniz şeyleri yaparım, geceleri çok güzel filmler oluyor seyreder öyle yatarım. İnternette istediğim şeyleri seyrederim. O da istiyorsa seyreder. Bir de o homeoffice çalıştığından geceleri daha verimli çalışıyor. O yüzden ben sabah kalkar işe giderim o da sabahları uykuyla geçirir.

Aynı anda hareket edemeyiz ki insanız sonuçta hepimizin bir zevki, bir huyu var :)

Back
X