iyide cnm bunun bizden gelecek bi yardımı yokki bi yalan var ortada ama bunu anca eşinle konuşarak çözebilirsin allah yrd olsun
daha öncede ufak tefek yapardı yani bana ayrı annesine ayrı ama konuşmuştuk hallettiğimi zanndediyorum ama öyle değilmiş şimdi bana söylediği inandığım herşeyi terkrar düşünüyoruneşinin daha önceden de bu tür huyları varmıydı yoksa yeni yeni mi farkediyorsunuz
daha öncede ufak tefek yapardı yani bana ayrı annesine ayrı ama konuşmuştuk hallettiğimi zanndediyorum ama öyle değilmiş şimdi bana söylediği inandığım herşeyi terkrar düşünüyorun
annesine farklı, size farklı konuştuğu zaman hanginize doğruyu söylediğini ispatlamışmıydı?
onu arayın .. ve sakince annesinden duyduğunuzu söyleyin.. ve sizi cepten değil, numarası düşecek bir ankesörlü telefondan aramasını isteyin.. ama sakin olup bağırıp çağırmadan.. ses tonunuz tok ve kararlı olsun.. ankesörden şehrin kodu düşecektir telefonunuza..
önce şehri öğrenin bakalım.. sonrasına yine bakarız...[/QUOT
hangi şehire ne zaman gittiğinin bi önemi yokki sadece ben anneme bunu söyledim diyipte annesine bana söylediğinin aynı olmasına kızıyorum o zaman annesinde şöyke düşünecek cocuğum doğru söylüyorda gelin saklıyor yalan söylüyor diyecek aslında oğlunun onde diğini bilsem yalan söylemese nedenini hala bilmiyorum ama cok kızgınım çok
nasil yani esin rahatsizmi oluyor onu aramandan ne demek ya ben senin yerinde olsaydim acardim telefonu nerdesin derdim yok kayseri yalanini söylerse annen tam tersinin senin ankarada oldugunu söyledi cabik bana bir aciklama yap ben neyim senin hayatinda bana bu yalanlari neden söylüyorsun vallahi düynyayi yikardim basina ne demek yaaaa
sizde neden bu kadar taviz veriyorsunuz esin arama dedi arama yok mailler falen valla kizmayin ama sizin davranislarinizda bana cok anormal geldi böyle bir durumda sessiz kalabilmeniz sasirtici
Benim en cok tuhafima giden sey, neden sana arama beni diyor??
Neden aramalarindan rahatsiz oluyor?benneyaptımki
Cokmu SIK SIK ariyorsun acaba?[/QUOTE
ona göre cok sık arıyorum abla ondan rahatsız oluyor galiba arıyorumda yalan değil ama hadş aramıyım mail atayım diyorum gecen dedimli maillede anlaşıyoruz bak bu seferde müdür yanımda oturyor görür dedi adam her harulda iletişime geçmemi istemiyor bıktı galiba
Benim en cok tuhafima giden sey, neden sana arama beni diyor??
Neden aramalarindan rahatsiz oluyor?benneyaptımki
Cokmu SIK SIK ariyorsun acaba?[/QUOTE
ona göre cok sık arıyorum abla ondan rahatsız oluyor galiba arıyorumda yalan değil ama hadş aramıyım mail atayım diyorum gecen dedimli maillede anlaşıyoruz bak bu seferde müdür yanımda oturyor görür dedi adam her harulda iletişime geçmemi istemiyor bıktı galiba
Olabilir, acikcasi gercekten bende olsam SIKILIRDIM bundan canim, adam is yerinde hali ile isi gücü var, belki cok stressli yogun bir isi var, ehh sürekli sende zirt pirt arayip duruyorsan bir yerde bayar tabiki...:hulya:
Bencede BESTEnin dedigi gibi bicak gibi kes aramalari.....günde bir defa olsa bile arama....bakalim o zaman ne yapicak?
öyle karışık anlatmışsınız ki.. şimdi anladım.. anlamak için 3 defa okudum inanın..
bende eşinizin "annesine ankara, size kayseriye gidiyorum" dediğini zannettim..
oysaki eşiniz önce ankaraya uğrayıp ordan kayseriye gitmeyi planlıyordu.. yollar kötü olduğu için meraklanmasın diye, direk kayseriye gideceğine söyleyecekti annesine..size de söylemeyin dedi..
ama kayınvalidenizden öğrendiniz ki, size söyleme derken kendisi söylemiş aslında..
budur sanırım..ve bunun gibi birçok yalanı...
eşiniz size söyleme deyip kendisi söylüyorsa dilini tutamıyor demekki..siz kayınvalidenizin size olan tutumunun değişseceğinden, yanlış anlayacağından çekiniyorsunuz..
o zaman kayınvalidenize anlatın gerçeği.. " senin meraklanmanı istemediği için söylemeyelim dedi.. ama kendisi söylemiş.. ben yalancı konumuna düştüm, senden saklıyor konumuna düştüm anne.. olay budur" diye konuşun..
eşinizinde aklı başına gelir.. ona da gelince bir güzel anlatın.. hatta paralayın.. en gcık olduğum insan şeklidir.. sana söyleme der, sonra bir bakarsın kendisi dilini tutamamış..
ayrıca, eşiniz onu aramanızdan rahatsız ise, aramayın lütfen.. şımartmayın..bıçak gibi kesin aramalarınızı.. bu sefer beyefendi düşünsün neden aramıyor diye...
birde öyle zırt pırt ne var ne yok diye ararsanız hakikaten bayar...arada tatlı mesajlarla ilginizi belli edin.. sık olmamak kaydıyla..
k.valideme bişey söylemeyi düşünmüyorum acıkcası kendi anlatsın bakalım nasıl iza edecekte benin takıldığım konu hala neden böyle bişey yaptığıöyle karışık anlatmışsınız ki.. şimdi anladım.. anlamak için 3 defa okudum inanın..
bende eşinizin "annesine ankara, size kayseriye gidiyorum" dediğini zannettim..
oysaki eşiniz önce ankaraya uğrayıp ordan kayseriye gitmeyi planlıyordu.. yollar kötü olduğu için meraklanmasın diye, direk kayseriye gideceğine söyleyecekti annesine..size de söylemeyin dedi..
ama kayınvalidenizden öğrendiniz ki, size söyleme derken kendisi söylemiş aslında..
budur sanırım..ve bunun gibi birçok yalanı...
eşiniz size söyleme deyip kendisi söylüyorsa dilini tutamıyor demekki..siz kayınvalidenizin size olan tutumunun değişseceğinden, yanlış anlayacağından çekiniyorsunuz..
o zaman kayınvalidenize anlatın gerçeği.. " senin meraklanmanı istemediği için söylemeyelim dedi.. ama kendisi söylemiş.. ben yalancı konumuna düştüm, senden saklıyor konumuna düştüm anne.. olay budur" diye konuşun..
eşinizinde aklı başına gelir.. ona da gelince bir güzel anlatın.. hatta paralayın.. en gcık olduğum insan şeklidir.. sana söyleme der, sonra bir bakarsın kendisi dilini tutamamış..
ayrıca, eşiniz onu aramanızdan rahatsız ise, aramayın lütfen.. şımartmayın..bıçak gibi kesin aramalarınızı.. bu sefer beyefendi düşünsün neden aramıyor diye...
birde öyle zırt pırt ne var ne yok diye ararsanız hakikaten bayar...arada tatlı mesajlarla ilginizi belli edin.. sık olmamak kaydıyla..
Olabilir, acikcasi gercekten bende olsam SIKILIRDIM bundan canim, adam is yerinde hali ile isi gücü var, belki cok stressli yogun bir isi var, ehh sürekli sende zirt pirt arayip duruyorsan bir yerde bayar tabiki...:hulya:
Bencede BESTEnin dedigi gibi bicak gibi kes aramalari.....günde bir defa olsa bile arama....bakalim o zaman ne yapicak?
bişey yzıcam sana özelden dediğin cok doru balacım yapıcam dedikleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?