Eşimin gariplikleri

ARKADASS

kocasının bebeği
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
656
1
96
Eskişehir
nedenini bilmediğim aylardır bir gariplil var eşimde ara sıra düzeliyor sonra yine aynı anloyamıyorum ki gün içinde arıyorum cok arıyosun arama dedi tamama dedim mail atıyorum bişey sormak için yada merak ettiğimden bundanda da rahatsız oluyor şehiı dışı cıktı kayseriye gidiyor gitmedende bir gece ankarada kalacak gitmeden bir gece öncede k.validemdeydi tessatcı gelcekmiş onun başında dursun diye anneme dedimki direk kayseriye gidicem şimdi ordada kalıcam dersem yolarda kar var kafaya takmasın diye tamam ded,m dünde k.validemi bişey söylemek için aradım konuştuk eşim için acaba ankaraya varmışmıdır dedi şok oldum direk kayseriye gidicekti ama dedim banada ankaraya uğrucam dedi dedi bilmiyorumki anne yolda diye aramadım dedim neyse arıyanca öğreniriz dedi şok oldum niye bana böyle diyorda ona öyle diyor anlamadım morelim bozuldu bana yalan söylemedeki maksat ne anlamadım ya kızlar bi akılverin neolur cok kötü oldum

Son düzenleyen: Moderatör:
iyide cnm bunun bizden gelecek bi yardımı yokki bi yalan var ortada ama bunu anca eşinle konuşarak çözebilirsin allah yrd olsun

eşinin daha önceden de bu tür huyları varmıydı yoksa yeni yeni mi farkediyorsunuz

eşinin daha önceden de bu tür huyları varmıydı yoksa yeni yeni mi farkediyorsunuz
daha öncede ufak tefek yapardı yani bana ayrı annesine ayrı ama konuşmuştuk hallettiğimi zanndediyorum ama öyle değilmiş şimdi bana söylediği inandığım herşeyi terkrar düşünüyorun

daha öncede ufak tefek yapardı yani bana ayrı annesine ayrı ama konuşmuştuk hallettiğimi zanndediyorum ama öyle değilmiş şimdi bana söylediği inandığım herşeyi terkrar düşünüyorun

annesine farklı, size farklı konuştuğu zaman hanginize doğruyu söylediğini ispatlamışmıydı?

onu arayın .. ve sakince annesinden duyduğunuzu söyleyin.. ve sizi cepten değil, numarası düşecek bir ankesörlü telefondan aramasını isteyin.. ama sakin olup bağırıp çağırmadan.. ses tonunuz tok ve kararlı olsun.. ankesörden şehrin kodu düşecektir telefonunuza..

önce şehri öğrenin bakalım.. sonrasına yine bakarız...

beste gercekten ıyı taktık su ankesorlu telefndan aratma ısı aklinialirimsmile canımcım senın esın yalan soylemeyı alıskanlık halıne getırmesın sakın. bence konusmadan yalan soyledın ıması yapma ve cosuk gıbı yalanı yakaladım senın tavrıylada davranma konustugunuzla annenıde ara merak etmıs ankaraya gıdecegını soylemıssın de . o kadar cok bulandırma sonra geldıgınde yuzyuze konusursun

nasil yani esin rahatsizmi oluyor onu aramandan ne demek ya ben senin yerinde olsaydim acardim telefonu nerdesin derdim yok kayseri yalanini söylerse annen tam tersinin senin ankarada oldugunu söyledi cabik bana bir aciklama yap ben neyim senin hayatinda bana bu yalanlari neden söylüyorsun vallahi düynyayi yikardim basina ne demek yaaaa
sizde neden bu kadar taviz veriyorsunuz esin arama dedi arama yok mailler falen valla kizmayin ama sizin davranislarinizda bana cok anormal geldi böyle bir durumda sessiz kalabilmeniz sasirtici

Daha önce de böyle ypıyordu annesine ayrı baba ayrı konuşuyordu demişsiniz...
Bir örnek verebilirmisiniz mesela, ve daha sonra konştuk hallettik demişsin, ne şekilde hallettiniz, nasıl bir açıklama yaptı neden size ayrı annesine ayrı konuştuğunun mantıklı bir aıklamasını yaptı mı???
Geçmişte yaşanan benzer olaydan yola çıkarak bu son olay hakkında da fikir yürütebiliriz belki...

Benim en cok tuhafima giden sey, neden sana arama beni diyor??

Neden aramalarindan rahatsiz oluyor?benneyaptımki

Cokmu SIK SIK ariyorsun acaba?

aman bölye adamda zor yaa.benim kerdeşim aynen böyle.anneme başka der,bana başka der,sevgilisine daha başka der,bi dediği ötekini tutmaz,tutarsız bi adam işte benim kardeşte.

müşterinin yanında oluyorum aacmıyorum işyerinde elemanlar var yada yanınmda müdür oluyır acamıyorum diyordu gerçekten bilmiyorumki artık doğru mu söylüyor taviz vermekle ilgiisi yok aslında iş müsait değildir diye aramamdım hiç birşey demedim daha hatta annesiyle konuştuğumu bile bilmiyor öyle kendi içimi yiyorum

öyle karışık anlatmışsınız ki.. şimdi anladım.. anlamak için 3 defa okudum inanın..

bende eşinizin "annesine ankara, size kayseriye gidiyorum" dediğini zannettim..

oysaki eşiniz önce ankaraya uğrayıp ordan kayseriye gitmeyi planlıyordu.. yollar kötü olduğu için meraklanmasın diye, direk kayseriye gideceğine söyleyecekti annesine..size de söylemeyin dedi..

ama kayınvalidenizden öğrendiniz ki, size söyleme derken kendisi söylemiş aslında..

budur sanırım..ve bunun gibi birçok yalanı...

eşiniz size söyleme deyip kendisi söylüyorsa dilini tutamıyor demekki..siz kayınvalidenizin size olan tutumunun değişseceğinden, yanlış anlayacağından çekiniyorsunuz..

o zaman kayınvalidenize anlatın gerçeği.. " senin meraklanmanı istemediği için söylemeyelim dedi.. ama kendisi söylemiş.. ben yalancı konumuna düştüm, senden saklıyor konumuna düştüm anne.. olay budur" diye konuşun..

eşinizinde aklı başına gelir.. ona da gelince bir güzel anlatın.. hatta paralayın.. en gcık olduğum insan şeklidir.. sana söyleme der, sonra bir bakarsın kendisi dilini tutamamış..

ayrıca, eşiniz onu aramanızdan rahatsız ise, aramayın lütfen.. şımartmayın..bıçak gibi kesin aramalarınızı.. bu sefer beyefendi düşünsün neden aramıyor diye...

birde öyle zırt pırt ne var ne yok diye ararsanız hakikaten bayar...arada tatlı mesajlarla ilginizi belli edin.. sık olmamak kaydıyla..

çok olgun ve mantıklı cevap vermiş arkadaş aynen katılıyorum.Erkek milleti işyeri yoğunsa sesinden anlarsın tepesinde patron olduğunu.Eşim ses tonunu değiştirir kısık konuşur anlarım ben o zaman ok derim.ya da ilk sordğum toplantıda mısın olur.Ama açar muhakkak telefonunu boşa aramadığımı bilir.Sık aramayın moraliniz bozulmasın.O merak etsin.Eşinizin bu huyuyla ilgili olarak konuşun ayrıca.Yalancı konumuna sokmasın sizi.sonuçta karşınızdaki kaynananız dışardan biri değil yani.

k.valideme bişey söylemeyi düşünmüyorum acıkcası kendi anlatsın bakalım nasıl iza edecekte benin takıldığım konu hala neden böyle bişey yaptığı

eşin arama diyor belkide haklı ..
eşini sık sık arıyorsan hatta aramaklada kalmayıp birde mail atıyorsun öyle demişin...sıkılıyor olabilir....
yada iş arkadaşları fark ediyor olabilir.......sana cevap verse iş aksamış olcak vermese sen kırılıcan.....
en iyisi sana arama demiş olabilir........aramaları kes bence nasılsa söyleyecegin yada paylaşacagın şeyleri eve gelince yüzyüze konuşmak daha iyi olabilir.....

asıl sana neden kayserı derken kayınvalidene ankara diyor bence o daha muhim.....
bu yalanı neden söyler bir kişi......
bunu araştır bakalım ama fevri degil gayet sakince...çünkü etkiye tepki yapabilir....
önceleride böyle yapmış peki o zamanlar böyle davranmasının sebebini söylemişmiydi yada bu tarz davranışlarının altında bir sebeb çıkmışmıydı......
bence bu araştır derim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…