Eşimin gariplikleri

sizin cok aramızdan onun uzerıne dusmenızden rahatsız olmus olabılır..
eger sız ankaraya gıtrme yollar kotu fılan demıssenız esınızde sızı basında salmak ıcın dırek kayserıye gıdıcem demıs olabılır..belkıde annesıne yalan soylemısdır ama unutmayın..
bu durumda sızın yerınızde olsam ankarada ve kayserıde kaldıgı yerlerı arayıp ınceden bı kontrol ederdım..sonrada esımı arayp varıp varmadıgını sorardım..
geldıgınde ıse olayı konusurdum aklımdakı soruları sorardım..
bence sımdı arayıpda neden yalan soytledın demenız ıyı olmaz hem esını yolda geldıgınde sakın kafa ıle konuyu acmak en guzelı olur..

ne kadarlık evlısınız ? su daha oncekı problemı ve nasıl cozdugunuzu acıklarmısınız? bana bı garıp geldı.

eşin arama diyor belkide haklı ..
eşini sık sık arıyorsan hatta aramaklada kalmayıp birde mail atıyorsun öyle demişin...sıkılıyor olabilir....
yada iş arkadaşları fark ediyor olabilir.......sana cevap verse iş aksamış olcak vermese sen kırılıcan.....
en iyisi sana arama demiş olabilir........aramaları kes bence nasılsa söyleyecegin yada paylaşacagın şeyleri eve gelince yüzyüze konuşmak daha iyi olabilir.....

asıl sana neden kayserı derken kayınvalidene ankara diyor bence o daha muhim.....
bu yalanı neden söyler bir kişi......
bunu araştır bakalım ama fevri degil gayet sakince...çünkü etkiye tepki yapabilir....
önceleride böyle yapmış peki o zamanlar böyle davranmasının sebebini söylemişmiydi yada bu tarz davranışlarının altında bir sebeb çıkmışmıydı......
bence bu araştır derim....

ben o zamanlar ben neden yapıyorsun dediğimde kendince haklı bir sürü şey anlatmıştı tamam dedim ama ne olursa olsun doğru söylemeni istiyorum çünkü ben sana hiçbirşeyde yalan söylemiyorum demiştim o zamandan sonra böyle gözüme batacak bişey olmamıştı

şimdi sizin nasıl bir karaktere sahip oldugunuzu bilmediğimden ancak "ihtimaller" üzerine konuşabilirim. kesinlikle itham değil, ihtimal...
ilk aklıma gelen; acaba çok mu sıkboğaz ettiniz adamı da adam bunaldı da yalan söylemeye başladı..sürekli aramalar,aşırı ilgi, evhamlar,kaygılar gibi şeylerle bunaltmış olabilir misiniz?

bir de bence biraz daha detaylı yazarsanz daha iyi yardımcı oluruz..
bence açıklamalarınız çok yüzeysel

ben o zamanlar ben neden yapıyorsun dediğimde kendince haklı bir sürü şey anlatmıştı tamam dedim ama ne olursa olsun doğru söylemeni istiyorum çünkü ben sana hiçbirşeyde yalan söylemiyorum demiştim o zamandan sonra böyle gözüme batacak bişey olmamıştı

öncedende böyle yapmış siz sordugunuzda kendince sebebler söylemiş olayda kapanmış.....
yine aynı şeyleri yapabilir bir yalani kapatmak için bir yalan daha deyip üstüne sünger çekebilir....
bir kaç ay yada yıl sonra yine aynı davranışı tekrarlayabilir.....

bence kar arkadaşımızın dedigi gibi.....sakince yaklaşıp nerelerde kaldı ne yaptı diye bir araştırmaya koyulabilrsin....
en azından seni rahatsız eden soruların yanıtını bulmaya çalışabilirsin....

Yaa taam da arkadaşlar bu durum eşinin yalan söylemsini gerektirecek bir konu değil ki..
Ne farkeder yani ha ankaraya uğrayıp 1 gün orda kalıp oradan kayseriye geçmiş, ha direk kayseriye gçmiş....
Yani bu durumda adamın saklayacak gizleyecek ne durumu labilir ki...
Bunu düşünek lazım, anneye de karısına da aynı şeyi söylemiş, ama neden anneme başka şey söyledim merak etmesin diye deme gereği duydu gerçekten anlayamadım...

Arkadaşımız daha öncede eşinin annesine ayrı kendisine ayrı konuştuğunu söyledi...
Mesela ne konuda bunu sordum ben ama cevap alamadım.. B sana başka annesine başka konuşmasının mantıklı bi sebebi varmı yoksa senden bişeyler saklamaya çalışırken elineyüzüne mi bulaştırıyor...

Sık sık arama konusunda eşine hak veriyorum.. ış icabı seyahatlere giden biriyse, yada işyerinde yoğun çalışan biriyse sık sık aranmaktan rahatsız olması çok normal.. Yanında müşteri olur, yolda araba kullanıyor olur, bişey olur konuşamayacak durumda olabilir, açmasa sen merak edeceksin açsa müşteriye yada mdürüne ayıp olacak... Ben mesai saatleri içerisinde eşlerin birbirini aramasını doğru bulmuyorum. Haa çok önemli elzem bişey olur ararsın tabii, ama sürekli sık sık aranması rahatsız eder insanı...

Yaa taam da arkadaşlar bu durum eşinin yalan söylemsini gerektirecek bir konu değil ki..
Ne farkeder yani ha ankaraya uğrayıp 1 gün orda kalıp oradan kayseriye geçmiş, ha direk kayseriye gçmiş....
Yani bu durumda adamın saklayacak gizleyecek ne durumu labilir ki...
Bunu düşünek lazım, anneye de karısına da aynı şeyi söylemiş, ama neden anneme başka şey söyledim merak etmesin diye deme gereği duydu gerçekten anlayamadım...

Arkadaşımız daha öncede eşinin annesine ayrı kendisine ayrı konuştuğunu söyledi...
Mesela ne konuda bunu sordum ben ama cevap alamadım.. B sana başka annesine başka konuşmasının mantıklı bi sebebi varmı yoksa senden bişeyler saklamaya çalışırken elineyüzüne mi bulaştırıyor...

Sık sık arama konusunda eşine hak veriyorum.. İş icabı seyahatlere giden biriyse, yada işyerinde yoğun çalışan biriyse sık sık aranmaktan rahatsız olması çok normal.. Yanında müşteri olur, yolda araba kullanıyor olur, bişey olur konuşamayacak durumda olabilir, açmasa sen merak edeceksin açsa müşteriye yada mdürüne ayıp olacak... Ben mesai saatleri içerisinde eşlerin birbirini aramasını doğru bulmuyorum. Haa çok önemli elzem bişey olur ararsın tabii, ama sürekli sık sık aranması rahatsız eder insanı...

atladım kusura bakma burda yazmak istemediğimn bir kaç konu daha bana ayrı orya ayrı eliine yüzüne bulaştırmadığuından eminin mantıklı sebebi ise hatırlamıyorum demiş olabilirm demesi

Hatırlamıyorum demiş olabilirim gibi bir açıklama benim için mantıklı bir açıklama değildir, ben bu açıklamayla konuyu kapatmazdım....
Sizin için bu açıklama mantıklı bir açıklamaysa o zaman bu ankaraya uğrayıp gitme kayseriye doğrudan gitme konusunda da aynı mantıklı açıklamayı yapacaktır, aa öylemi demiştim haırlamyorum diycektir...

şimdi konuştum eşimle annen ankaraya uğrucanı nerden biliyor bana söylemedim demiştin dedim geçen sefer giderken öyle demiş olabilirim ordan aklında kalmış dedi resmen beni salak yerine koyuyor napıcam hiç bilmiyorum o kadar sinirlendim ki yine

Aynen benim dediğim gibi olmuş yani....
E geçen sefer mantıklı gelmiş konuyu kapatmışsınız, bu sefer ve bundan sonraki seferlerde de kapatın gitsin...
YAda sen beni salak mı sanıyorsun diye açık açık fikrinizi söyleyin ve ona inanmadığınızı belirtin.. Ve u davranışının gerçek sebebini öğrene kadar da konunun üstünü kapatıp geçiştirmesine izin vermeyin...

ağız dalaşına girip mesnetsiz tartışmaktansa bence de gizliden bir araştırma yapın önce.kaldığı yerlerle ilgili yalan söylüyorsa,oralarda gizli bir şeyler çeviriyor olabilir.bizim tahmin edemediğimiz ama yalan söylemesini gerektirecek bir nedeni var belli ki..işte araştırıp neyi gizlediğini bulmaya çalışın bence.bir arkadaşın da söylediği gibi kaldığı mekanları öğrenerek işe başlayabilirsiniz

Back
X