Yaa taam da arkadaşlar bu durum eşinin yalan söylemsini gerektirecek bir konu değil ki..
Ne farkeder yani ha ankaraya uğrayıp 1 gün orda kalıp oradan kayseriye geçmiş, ha direk kayseriye gçmiş....
Yani bu durumda adamın saklayacak gizleyecek ne durumu labilir ki...
Bunu düşünek lazım, anneye de karısına da aynı şeyi söylemiş, ama neden anneme başka şey söyledim merak etmesin diye deme gereği duydu gerçekten anlayamadım...
Arkadaşımız daha öncede eşinin annesine ayrı kendisine ayrı konuştuğunu söyledi...
Mesela ne konuda bunu sordum ben ama cevap alamadım.. B sana başka annesine başka konuşmasının mantıklı bi sebebi varmı yoksa senden bişeyler saklamaya çalışırken elineyüzüne mi bulaştırıyor...
Sık sık arama konusunda eşine hak veriyorum.. İş icabı seyahatlere giden biriyse, yada işyerinde yoğun çalışan biriyse sık sık aranmaktan rahatsız olması çok normal.. Yanında müşteri olur, yolda araba kullanıyor olur, bişey olur konuşamayacak durumda olabilir, açmasa sen merak edeceksin açsa müşteriye yada mdürüne ayıp olacak... Ben mesai saatleri içerisinde eşlerin birbirini aramasını doğru bulmuyorum. Haa çok önemli elzem bişey olur ararsın tabii, ama sürekli sık sık aranması rahatsız eder insanı...