rüyasında birseyler gördüğü kesin. hatırlamıyormu gördüğü şeyleri.
ayrıca bu başlıkla konu pek alakalı değil yada sız bırseylerı eksık anlatıyorsunuz. rüyalarda görülen seyler bilinç altına yerleşen seylerdir. belki yanlış birşey yaptı söyleyemıyor ama ruyasında göruyor ve azab oluyor ona
açıkcası bu başlığı özellikle seçtim tıklama sayısını artırmak için ticari amaçlı yani.kaydirigubbakcemile3
şimdi kabus olsa bu adam her gece mi kabus görüyor.sorsam ben hiç rüya görmem ki diyor.
benden sakladığı bir şeyler mi var sorusu benim de kafamı kurcalıyor,en korktuğum da bu ama kesinlikle benden bir şey gizlemediğini söylüyor.nedir bu durum anlamadım.bir de ben 1 ay sonra doğum yapacağım Allah'ın izniyle.acaba babalıkla ilgili mi stresleri var?
Ya amaaan hemen paronayaklaşın emi ah biz kadınlar
Adam uykusunda sayıklar,sıçrar benden birşey mi saklıyor acaba diye düşünüp dururuz.
Bırak adamcağız bari uykusunda rahat etsin kız sempatiksalakcinni
ya aslında ben o kadar rahat,40 yıl kalsa aklına kötülük gelmeyecek bir insandım canım ama öyle durumlarla karşılaştım ki hayatta malesef böyle paronayak biri olup çıktım.
yani ben böyle değildim yaşarken oldum.
Yaşarken öldüm diyorsun sempatiksalakcinni
Bırak bu bunalım ayaklarını ,kocişin sayıklıyorsa sen de onunla beraber sayıkla.sempatiksalakcinni Adrenalin dolu bir gece yaşatmış olursunuz birbirinize naniknanik
iğrenç bir fikir.
ben de sayıklasam ne olacak sanki böyle adrenalin olmaz olsun.hoplayıp duruyor zaten karnıma çarpacak diye ödüm kopuyor huzurum kalmadı fani dünyada.:sinifsinif:
Bak netten biraz göz attım da kaygı bozuklukluğuyla alakalıymış uykuda inleme,sıçrama vs..Gün içinde yaşadığı stresten de kaynaklanabilirmiş :1rolleyes:
Doğal bir durumdur ama sürekli oluyorsa nörolojik kontrolden geçmesi gerekir diye yazılmış.CADIARZU
2 aydır nerdeyse her gece var.ne bitmez kaygıymış rahat biri gibi görünüyor ama sanırım içine atıyor.
valla benzer bişey benimde başıma geldi, eşim normalde yastıkgı gösterince uyuyan, top patlasa uyanmayan bi tiptir, günlük sıkıntıları falanda hiç kafaya takmaz yani, vurdumu kafayı uyur
ama aynen böyle iki ay gece uyuyamamalar, zıplamalar, uykusunda beni uyandıracak kadar diş gıcırdatmalar,
valla arkasından beni ve tüm sülalesini şok edecek bi sır çıktıakannehirakannehir
yoksa normalde düzgün uyuyan biriyse niye uykuda terör yaşasın, var belli ki bişey
Ne çıktı kız merak ettim -tatlicadiarzu-
ya ayıp olcak ama sen hamilesin ya kendini senin yerine koyup doğum yaptığını falan görüyo olmasın rüyasında?
bunun fiziken mümkün olmadığını anlatabilirsin onasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?