eşimin gece hayatı

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
arkadaşlar benim sorum aslında psikolojik.bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.
eşim son iki aydır uykusunda o kadar huzursuz ki..sürekli ııııhh ıııhh diye acı çeker gibi sesler çıkırıyor,sık sık hopluyor hem de öyle sıçrama şeklinde değil beni uyandıracak kadar hopluyor.sanki işkenceye maruz kalıyormuş gibi mimikler yapıyor.onu öyle görünce bende kötü oluyorum.bunun sebebini ve çözümünü bilen var mı?

rüyasında birseyler gördüğü kesin. hatırlamıyormu gördüğü şeyleri.
ayrıca bu başlıkla konu pek alakalı değil yada sız bırseylerı eksık anlatıyorsunuz. rüyalarda görülen seyler bilinç altına yerleşen seylerdir. belki yanlış birşey yaptı söyleyemıyor ama ruyasında göruyor ve azab oluyor ona

Eşimin gece hayatı deyince ben de heralde kocası gece hayatına düşkün aleme akıp duruyor dedim ve tıkladım konuna

Meğersem adamcağız gece hayatının uykusunda tuhaf sesler çıkarıyormuş,mesele buymuş.

Kabus görüyordur olamaz mı ? Bazen bana da eşim söyler gece ses çıkarıp sıçrayıp durdun diye.Ben de kabus gördüğüm zamanlar hep böyle hareketler yaparım uykumda.

İnsan uykusuna hakim olamaıyor ister istemez de ne yaptığının farkında olmuyor .

Sizin eşiniz de kabus görüyordur muhtemelen.

açıkcası bu başlığı özellikle seçtim tıklama sayısını artırmak için ticari amaçlı yani.kaydirigubbakcemile3

şimdi kabus olsa bu adam her gece mi kabus görüyor.sorsam ben hiç rüya görmem ki diyor.
benden sakladığı bir şeyler mi var sorusu benim de kafamı kurcalıyor,en korktuğum da bu ama kesinlikle benden bir şey gizlemediğini söylüyor.nedir bu durum anlamadım.bir de ben 1 ay sonra doğum yapacağım Allah'ın izniyle.acaba babalıkla ilgili mi stresleri var?

Ya amaaan hemen paronayaklaşın emi ah biz kadınlar

Adam uykusunda sayıklar,sıçrar benden birşey mi saklıyor acaba diye düşünüp dururuz.

Bırak adamcağız bari uykusunda rahat etsin kız sempatiksalakcinni

ya aslında ben o kadar rahat,40 yıl kalsa aklına kötülük gelmeyecek bir insandım canım ama öyle durumlarla karşılaştım ki hayatta malesef böyle paronayak biri olup çıktım.
yani ben böyle değildim yaşarken oldum.

Yaşarken öldüm diyorsun sempatiksalakcinni

Bırak bu bunalım ayaklarını ,kocişin sayıklıyorsa sen de onunla beraber sayıkla.sempatiksalakcinni Adrenalin dolu bir gece yaşatmış olursunuz birbirinize naniknanik

bence psikolojiktir, son zamanlarda sıkıldığı bişey varsa, sana anlatmadığı bi sıkıntıda olabilir, artı bide sır saklama sıkıntısıda eklenince.... amma yazdım ha
ama aklıma cidden bu geldi
:hulya:

Bak netten biraz göz attım da kaygı bozuklukluğuyla alakalıymış uykuda inleme,sıçrama vs..Gün içinde yaşadığı stresten de kaynaklanabilirmiş :1rolleyes:

Doğal bir durumdur ama sürekli oluyorsa nörolojik kontrolden geçmesi gerekir diye yazılmış.CADIARZU

iğrenç bir fikir.
ben de sayıklasam ne olacak sanki böyle adrenalin olmaz olsun.hoplayıp duruyor zaten karnıma çarpacak diye ödüm kopuyor huzurum kalmadı fani dünyada.:sinifsinif:

2 aydır nerdeyse her gece var.ne bitmez kaygıymış rahat biri gibi görünüyor ama sanırım içine atıyor.

Gece hayatı deyince, içeriğe bende şaşırdım.

Son zamanda yaşadığı ve etkilendiği birşey olabilir belki, paylaşmadığı, bunu sor istersen.
Sonrada bunu ancak bir doktor çözer heralde.

valla benzer bişey benimde başıma geldi, eşim normalde yastıkgı gösterince uyuyan, top patlasa uyanmayan bi tiptir, günlük sıkıntıları falanda hiç kafaya takmaz yani, vurdumu kafayı uyur
ama aynen böyle iki ay gece uyuyamamalar, zıplamalar, uykusunda beni uyandıracak kadar diş gıcırdatmalar,
valla arkasından beni ve tüm sülalesini şok edecek bi sır çıktı
akannehirakannehir
yoksa normalde düzgün uyuyan biriyse niye uykuda terör yaşasın, var belli ki bişey

ya ayıp olcak ama sen hamilesin ya kendini senin yerine koyup doğum yaptığını falan görüyo olmasın rüyasında?

bunun fiziken mümkün olmadığını anlatabilirsin onasempatiksalakcinni

Ne çıktı kız merak ettim -tatlicadiarzu-

canım doğum yaklaştıysa belkı bebeğe bırsey olacak dıye korkuyor. belkide ıhtıyaclarını karsılayamacağından korkuyordur sana söyleyemıyordur. senden bırseyler skalıyor olma düşüncesını hemen karı kız olaylarına bağlama ohaoldumsmile maddi sıkıntısı olabılır içine atıyordur fakat rüyasında görüyordur. psikolojık bırsey rahatsız edıyordur cocukluğuna ınmek lazım şekerim

ya ayıp olcak ama sen hamilesin ya kendini senin yerine koyup doğum yaptığını falan görüyo olmasın rüyasında?

bunun fiziken mümkün olmadığını anlatabilirsin onasempatiksalakcinni

süper bi yorumdur canım :hooray::teytey::dance:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…