ya ayıp olcak ama sen hamilesin ya kendini senin yerine koyup doğum yaptığını falan görüyo olmasın rüyasında?
bunun fiziken mümkün olmadığını anlatabilirsin onasempatiksalakcinni
valla benzer bişey benimde başıma geldi, eşim normalde yastıkgı gösterince uyuyan, top patlasa uyanmayan bi tiptir, günlük sıkıntıları falanda hiç kafaya takmaz yani, vurdumu kafayı uyur
ama aynen böyle iki ay gece uyuyamamalar, zıplamalar, uykusunda beni uyandıracak kadar diş gıcırdatmalar,
valla arkasından beni ve tüm sülalesini şok edecek bi sır çıktıakannehirakannehir
yoksa normalde düzgün uyuyan biriyse niye uykuda terör yaşasın, var belli ki bişey
off ya ben ne kadar kötü de olsa benle herşeyini tüm kaygılarını paylaşsın isterim açıkcası.
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ya evet ben de biraz öyle düşünüyorum bu arada atlamışım diş gıcırdatması da var evet ama o çocukluğundan beri varmış.sır diyosun ha.CADIARZUnasıl bir sır çıktı merak ettim.birde 3-4 ay önce eşimin benden gizlediği bir kredi borcu ortaya çıktı meblada yüksek.ama o zaman bile böyle değildi.bende korkuyorum şimdi yine mi öyle bir durum yoksa daha da mı kötüsü.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Peki kendisiyle bu durum hakkında konuştunuz mu?
Belki farkında bile değil durumun.
durup dururken böyle olması pek olası gelmiyor bana.altında bir şeyler var gibi.şu an hayatımız gayet huzurlu,dertsiz.bu kadar inleyecek acı çekecek ne var yani.
ya espriyle çok defa söyledim çok hopluyorsun falan diye güldü geçti.konuşacağım ama bir derdin mi var endişeleniyorum diye.bakalım ne diyecek ama şimdiye kadar söylemediğine göre yine söylemez herhalde.
elektraya bitkisel çaylardan içirsen eşine belki sakinleştirir. uyumadan önce özellikle sarı kantaron bitkisi çayı çok rahatlatır. bi dene istersen..
psikoloğa gitmez çünkü daha önce gitmiştik başka sebeplerden fayda göremedik.artık ben onlardan pek fayda geleceğine inanmıyorum açıkcası eşim de öyle.ayrıca eşime sordum kesinlikle maddi bir problemi olmadığını benden gizli bir durum olmadığını söyledi.ama doğum nasıl olacak,herşey sağlıklı bir şekilde gelişecek mi diye ben de kafama takıyorum.sebep bunlar olabilir dedi.
babasıyla arası hiç iyi olmamış ,o meselelerin bilinç altında su yüzüne çıkışı bile olabilir.inşallah kötü bir süpriz daha yapmaz bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?