eşimin gece hayatı

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ya evet ben de biraz öyle düşünüyorum bu arada atlamışım diş gıcırdatması da var evet ama o çocukluğundan beri varmış.sır diyosun ha.CADIARZUnasıl bir sır çıktı merak ettim.birde 3-4 ay önce eşimin benden gizlediği bir kredi borcu ortaya çıktı meblada yüksek.ama o zaman bile böyle değildi.bende korkuyorum şimdi yine mi öyle bir durum yoksa daha da mı kötüsü.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

off ya ben ne kadar kötü de olsa benle herşeyini tüm kaygılarını paylaşsın isterim açıkcası.bu arada derdinin karı kız olduğunu hiç sanmıyorum.çünkü eşim hep evdedir iş yerinde ise kadın yok,içeri dişi sineğin girmesi bile imkansız.ben ya maddi kaygılar ya da bebek ile ilgili durumlardır diye düşünüyorum veya ailesel bir mevzu falan olabilir.

Son düzenleme:

evet canım benimkinin olayıda benzer bişeydi, eğer çokca bi borç yaptıysa sanada söyleyemiyosa, hem borç sıkıntısı hem karım çakmasın sıkıntısı
bu arada diş gıcırtdatmasıda masum değil aynen benim eşimde de hep vardı derdi diş gıcırdatma, ama son 2 senedir hiç yok, son iki senedir daha huzurlu çünkü, bi takım sıkıntılardan kurtuldu
ama hemen borç diye de düşünme ailevi bişeyde olabilir, ne bileyim kendi ailesiyle arasındaki bi mevzuyu senden saklıyorda olabilir
ya tabii bunların hiçbiride olmayabilir, varsayımda bulunuyoruz yani,
bende hamile hamile içine kurt düşürdüm biliyorum ama
:mymeka: bu kendime

Peki kendisiyle bu durum hakkında konuştunuz mu?
Belki farkında bile değil durumun.

ya espriyle çok defa söyledim çok hopluyorsun falan diye güldü geçti.konuşacağım ama bir derdin mi var endişeleniyorum diye.bakalım ne diyecek ama şimdiye kadar söylemediğine göre yine söylemez herhalde.

durup dururken böyle olması pek olası gelmiyor bana.altında bir şeyler var gibi.şu an hayatımız gayet huzurlu,dertsiz.bu kadar inleyecek acı çekecek ne var yani.

durup dururken böyle olması pek olası gelmiyor bana.altında bir şeyler var gibi.şu an hayatımız gayet huzurlu,dertsiz.bu kadar inleyecek acı çekecek ne var yani.

belkide hamile olduğun için sana böyle bi ortam hazırlıyo, yani huzurlu ve dertsiz, ama arka plan öyle değil.
bence çok kafana dolama ya, varsa bişey çıkar muhakkak
:hulya:

bide bilmiyorum kaynana sorununuz var mı, yani ailesinden biriyle senin aranda kalmış olabilir, onun acısını çekiyodur içinde, sana çaktırmıyodur

Bence eşiniz olayın farkında bile değil. Sadece espriyle söylemişsiniz.
Önce kafanızda kurmak yerine, eşinizle konuşmalısınız. Aylarca böyle olduğunu ve normal olmadığını, ciddi olduğunu.
Kafanızda senaryolar büyütmenize gerek yok, size doğru cevabı verebilecek tek kişi eşiniz.
Gerekirse ondan sonra yardım alırsınız.

eşin alkol kullanıyormu
yakın bi arkadaşımın eşi alkol aldıgı zaman gece rüyasında korkutuyorlarmış adamı
aynen anlattıgın gibi durumlar oluyormuş
böle bişi olabilirmiki eşindede

Gece hayatı deyince ben de dışarı çıkıyor gece falan sandım...
Rüyasında muhtemelen birşeyler görüyor ama sürekli olması ilginç...
Psikoloğa gitmeye ikna etseniz iyi olur gibi...

ya bende böyleydim. sıçrardım ben kalkıp evin içinde turlar bağırrdm hem de
doktora bile götürdüler ıhh yok anacım bi şey çıkmadı
sonra amcam gizlice hocaya götürdü cami hocasına... okudu üfledi bi su verdi.içyatağa serp yıkan bu suyla dedi
neyse uzatmayaym
gece yatarken yastığın altına (döşekte olabilir.baş kısmına gelsn) bi parça ekmekle bıçak koydular,geçti

psikoloğa gitmez çünkü daha önce gitmiştik başka sebeplerden fayda göremedik.artık ben onlardan pek fayda geleceğine inanmıyorum açıkcası eşim de öyle.ayrıca eşime sordum kesinlikle maddi bir problemi olmadığını benden gizli bir durum olmadığını söyledi.ama doğum nasıl olacak,herşey sağlıklı bir şekilde gelişecek mi diye ben de kafama takıyorum.sebep bunlar olabilir dedi.
babasıyla arası hiç iyi olmamış ,o meselelerin bilinç altında su yüzüne çıkışı bile olabilir.inşallah kötü bir süpriz daha yapmaz bana.

elektraya bitkisel çaylardan içirsen eşine belki sakinleştirir. uyumadan önce özellikle sarı kantaron bitkisi çayı çok rahatlatır. bi dene istersen..

kötü bir sürpriz daha yaşatmaz dediğinize göre daha önce de psikolojik sorunlar oldu bence tekrar ikna edin psikologa gitmeye dediğiniz gibi babalıkla ilgili korkuları olabilir

canım biara bende öyleydim. belki aylarca sürdü. ama takma. geçer. o sıra iş hayatı çok stresliydi. iş yerinde sorunum vardı. yuğunluktan stresten oluyor.

belki bilinç altında bişeyler vardır ondan oluyordur.şiddet fln görmüştür kçkken gece rüyasında onları hatırlıyordur fln.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…