- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Kimsin mesajına karşılık ne mesaj geldi.
Tamamda gece olmasi tuhaf degil miAllah Allah!
Bir yanlış numara muhabbeti amma büyümüş he?
Mesela ne karistirmis olabilirYa günahını almak istemiyorum ama sanki eşiniz bir şeyler karıştırmış gibi takipte kalın normal davranın boş bulduğunuz bir an netten kimlerle görüşmüş onlara bakın .Dökümanlarını falan görebiliyorsunuz en azından aklınızda ki soru işareti kalkmiş olur. (Yalnız bu suç olabilir)
Evet bende kuskulandim. Ne yapayim sizce simdi..aklim durdu su an.Eşinin konuşmaları tuhaf
Normalde gece telefon çaldı diye birşey çıkarma hemen derdim ama eşin adete bişeyler kaçırıyo gibi
Biri beni arıyo diye ben telefon kapatmam mesela.. Bi suçum mu var ki kapatayım
No yok sildim diye kem küm de etmem
Mesajı kendi mi yazdı böyle böyle diyeEvet bende kuskulandim. Ne yapayim sizce simdi..aklim durdu su an.
Nerden baksan tutarsizlik nerden baksan ahmakca. Önce bir asıl sen kimsin diye cikisiyor sonra çark edip Özür diliyor. Gelen cevap da bir garip. Ben suphelendim bu işten.Asil sen kimsin. Istedigimi gec saatte ararim. Sizi rahatsiz ettiysem ozur dilerim. Diye cevap gelmis.
Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.
arayanda amma dengesizmiş. Önce atarlanmış sonra özür dilemiş. Ciddiye almayın bence. Eğer şüphelenmenizi gerektirecek başka şeyler yoksa takılmayın buna. Tesadüftür.Asil sen kimsin. Istedigimi gec saatte ararim. Sizi rahatsiz ettiysem ozur dilerim. Diye cevap gelmis.
Hayir boyle yazdi. Ekran goruntusu sildim dedi. Bende dedim esime siz beraber mi yazdiniz kurguladiniz bunu diye.Mesajı kendi mi yazdı böyle böyle diye
Ekran görüntüsünü mü attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?