- 27 Şubat 2014
- 217
- 75
- 323
- 35
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Kizlar, bu gece esimin telefonu caldi. Esimde acmadi ve kapatti. Birkere daha olmustu. Sabah ise gitti ve telefon actim esime. Gece seni kim aradi dedim. Bilmiyorum dedi. Hatta o kisiye mesaj attim kimsin sen diye dedi esim. Cevapta geldi o kisiden. Sanada yollayayim dedi ve mesaji yolladi. Fakat esim gece uyuyamadi. Normalde uyur isi agir cunku. Sabahta telefonu kapatmis. Numarasini ver dedim yok vermem dedi sonra sildim dedi. Birdaha ararsa bakariz dedi. Bende kuskulandigimi soyledim..kavga ariyorsun dedi bugun gec gelecem hatta belki gecede gelmem dedi. Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.
Mesaj da alakasızdı yani görüntüsü olsa belki derdim o bile yokHayir boyle yazdi. Ekran goruntusu sildim dedi. Bende dedim esime siz beraber mi yazdiniz kurguladiniz bunu diye.
Evet esim kimsin. Gece gec saatte insan aranmaz.. diye yazmis.Haaa bir de esin sadece kimsin? Mi yazdı. Eğer öyleyse gerçekten bir tutarsizlik var. İstediğimi geç saatte ararim demiş Karşısı. Eşin niye geç saat aroyosun diye birşey dedimi ki?kimsin demiş o da geç saatte istedigimi ararim demiş ne alaka?
kesin bişey karıştırıyo eşinKizlar, bu gece esimin telefonu caldi. Esimde acmadi ve kapatti. Birkere daha olmustu. Sabah ise gitti ve telefon actim esime. Gece seni kim aradi dedim. Bilmiyorum dedi. Hatta o kisiye mesaj attim kimsin sen diye dedi esim. Cevapta geldi o kisiden. Sanada yollayayim dedi ve mesaji yolladi. Fakat esim gece uyuyamadi. Normalde uyur isi agir cunku. Sabahta telefonu kapatmis. Numarasini ver dedim yok vermem dedi sonra sildim dedi. Birdaha ararsa bakariz dedi. Bende kuskulandigimi soyledim..kavga ariyorsun dedi bugun gec gelecem hatta belki gecede gelmem dedi. Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.
Hımm o zaman tamam. Cevap normal. Gece bu saatte aranmaz yazdiysa ona binaen yazmış. Bence sessiz kal izlemeye al bakalım.Evet esim kimsin. Gece gec saatte insan aranmaz.. diye yazmis.
Çocuğu annene bırak akşam şunu takip et eve gelmeyip nereye gidiyomuşKendimi zor tutuyorum. Uff cocukta var.
siz nasıl bir cevap bekliyorsunuz bence gayette karıştırmış olabilir tabi cinsini bilemeyiz.Mesela ne karistirmis olabilir
Aldatıyor. Şüphelendiğini belli etme, iş üstünde yakala.Kizlar, bu gece esimin telefonu caldi. Esimde acmadi ve kapatti. Birkere daha olmustu. Sabah ise gitti ve telefon actim esime. Gece seni kim aradi dedim. Bilmiyorum dedi. Hatta o kisiye mesaj attim kimsin sen diye dedi esim. Cevapta geldi o kisiden. Sanada yollayayim dedi ve mesaji yolladi. Fakat esim gece uyuyamadi. Normalde uyur isi agir cunku. Sabahta telefonu kapatmis. Numarasini ver dedim yok vermem dedi sonra sildim dedi. Birdaha ararsa bakariz dedi. Bende kuskulandigimi soyledim..kavga ariyorsun dedi bugun gec gelecem hatta belki gecede gelmem dedi. Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.
Nasil cikar.Günahını almk gibi olmasin da gelen cevap bir kıza ait.onu ggec ben ararim direk mesaj atmam Eşiniz mesaj atmış cevabını size yollamış. Klasik erkek capkinliklari. Bence huzurunu bosma üstüne gitme ama ile onu dikkat et. Bisey varsa zaten çıkar ortaya
Evet esim kimsin. Gece gec saatte insan aranmaz.. diye yazmis.
Esinizin mesajini gorunce aklima söyle birsey geldi .Allah korusun umarim yoktur boyle bir durum ama , sanki esiniz bu sekilde resmi bir mesaj atinca karsidaki kişi esinizin zor bir durumda kaldigini anliyor once kızıyor kendi çapında sonra da ozur dileyerek toparlamaya calisiyor gibi ..Evet esim kimsin. Gece gec saatte insan aranmaz.. diye yazmis.
Evet bencede ikiside kurguladi bu mesaji.Esinizin mesajini gorunce aklima söyle birsey geldi .Allah korusun umarim yoktur boyle bir durum ama , sanki esiniz bu sekilde resmi bir mesaj atinca karsidaki kişi esinizin zor bir durumda kaldigini anliyor once kızıyor kendi çapında sonra da ozur dileyerek toparlamaya calisiyor gibi ..
Yoo ben kimsin bile demezdim sanırımVe esim aramadi onu direk mesaj atti buda tuhaf degil mi yoksa bana mi oyle geliyor. Ben olsam arardim.
gece eşinin yanında arayan bir kör aşığamı denk geldi yani,eğer öyle kurguluyorsan, eşini en iyi sen tanırsın, bu sorunun cevabı sende varmıydı son zamanlarda garip halleri?Evet bencede ikiside kurguladi bu mesaji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?