Esimin gece telefonu caliyor...

canım bence hemen fevri davranıp yuvana zarar verme,hiçbişey yokmuş gibi davran ikinci olan a kadar zaten sen sakin olursan eşinde bişey karıştırıyorsa kesin yakalanır.sakin ol,bidaha olursa iyice sorgula.

Evet esim kimsin. Gece gec saatte insan aranmaz.. diye yazmis.

kesin bişey karıştırıyo eşin

Günahını almk gibi olmasin da gelen cevap bir kıza ait.onu ggec ben ararim direk mesaj atmam Eşiniz mesaj atmış cevabını size yollamış. Klasik erkek capkinliklari. Bence huzurunu bosma üstüne gitme ama ile onu dikkat et. Bisey varsa zaten çıkar ortaya

Aldatıyor. Şüphelendiğini belli etme, iş üstünde yakala.

Nasil cikar.

Esinizin mesajini gorunce aklima söyle birsey geldi .Allah korusun umarim yoktur boyle bir durum ama , sanki esiniz bu sekilde resmi bir mesaj atinca karsidaki kişi esinizin zor bir durumda kaldigini anliyor once kızıyor kendi çapında sonra da ozur dileyerek toparlamaya calisiyor gibi ..

gece mece insan telefonu açmazmı yahu? belki önemli birşey var ..
hadi telefonu açmadın niye mesaj atıyon kimsin diye o kadar merak ettiysen telefonu açsaydın..

Evet bencede ikiside kurguladi bu mesaji.

Ve esim aramadi onu direk mesaj atti buda tuhaf degil mi yoksa bana mi oyle geliyor. Ben olsam arardim.​
Yoo ben kimsin bile demezdim sanırım
Yanlış olmuş derdim içimden
Ama sizin aranızda güvensizlik var ve eşin de çakal gibi
O esnada diyeceksin o zaman ara ve hoparlörü aç diye

Dua edinde. Telefon numarasini birsekilde ogreneyim bu kisinin. Ve insallah dusundugum gibi olmaz.

Numarayı silmesi ve vermek istememesi tuhaf haklısınız yani konu sahibi tuhaflıklar var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…