Esimin gece telefonu caliyor...

İnsanlar gece gelen telefonu nasıl açmaz.
Kaza var bela var bir tanıdığına birşey gelmiş olabilir.Ama asla cevapsız bırakmaz..
Fakat böyle boş muhabbete tekrarlanıyorsa ve eşim geçistiriyorsa ben o numarayı bulurum.

Bence bişi olmamıs gıbı davran sakın esıne sguk yapma esının yanında onun telını elıne alma o tvalete gdnce veya uyurken karstır bısey bulamazsan 118 18 den esının ustune kayıtlı baska hat varmı ona bak falan fıla ınsanın ıcıne bı kere kurt dusmeye grsun :/

eşinize dırdır yaparak bu işin peşine düşmeyın
safa yatıp takıp edin
gece gelen telefonu acmaması garip evet ama kötu bırsey olmayabılır de
sessiz takibe alın

bir de eşinizi arayıp sormussunuz ya gece kım aradı dıye
keske yanınızda ıken esınız sorsaydınız bu tarz önemlı konuları telefonda konusmayın
en azından tepkısını daha yakından gorurdunuz

Insallah. Ne dusunuyorsun

Yani aramıştır birisi adamda uyku sersemi kapatmıştır telefonu, böyle şeylere çok fazla anlam yüklemem ben ama diğer yorumları görünce bir tuhaf mıyım diye yoklamadım değil kendimi =)) Yine de bence bildiği biri olsa bu şekilde bir cevap gelmezdi, ben eşinin yanlış bir şey yaptığını düşünmedim

Bence takip falan etme boyle seylere gerek yok.al adami karsina " acikcasi ben suphelendim, telefon dokumlerine bakalim arayan numaranin son 4 hanesi aklimda(burda esini yemliyosun, oltaya gelmesi icin), eger surekli bir konusma yoksa senden ozur dileyecegim ama surekli bir iletisim varsa bu is biter. Eger karsi cikarsan yarin gidip avukatla konusacagim ve cekismeli dava acacagim o zaman telefon dökümlerinde ortaya cikar" diyosun. Bu asamada bi halt yediyse ya birer birer anlatir ya da sucluluk psikolojisiyle bagirip senide suclar.

Ek olarak dokumlere bakmayi kabul ederse her numaraya esinin rehberinden bak, kayitli olmayanlari not al. Cia den facebooktan her yerden arat yada esine bu numaralari arattir konussun bakalim

Konu sahibi kafan çok karışık ve şuan panik haldesin bu bizlerin yaptığı her yoruma ısrarla açık cevap beklemenden belli..aynı şeyi sürekli soruyorsun. .git bir kahve iç. Temiz hava al.ve toparlan.sağlıklı düşünemiyorsun şuanda. .

BenI şüpheye düşüren arayan kişinin numarasını silmesi oldu..gelen mesajı direk göndermeyip kendi yazması da..

normalde kuşkucu paranoyak biriyim de bana da anormal gelmedi.

hani bir iş çevirse;
- istediği numaraları sessiz çalmasını ayarlar (grup ayarlarından)
- gece telefonunu kapatır.
- sessize alır. yanında tutmaz...
- şifre koyar.

benim eşimde telefon çağrı listesini siler, bilmediği numaralara mesaj atmaz. çünkü gündüz bir sürü kişi iş gereği arıyor, hangi birini takip etsin...

eşimi de gece arayan dangozlar oluyor. o sesini kısar uyur.

bir saçma bir şey demiş ne diye eve gelmiyeceğim dedi ki. sizden mi korkuyor

BenI şüpheye düşüren arayan kişinin numarasını silmesi oldu..gelen mesajı direk göndermeyip kendi yazması da..

Eşi arayıp durumu büyütmesin diye böyle bir şey yapmış olabilir, böyle bir şey olsa bende istemem eşim numarayı alsın elaleme posta koysun, sevimli davranışlar değil yani, belki bunu düşünüp eşinin erişmesini engellemek istemiştir
Durumu hemen aldatmaya bağlamak çok doğru gelmiyor bana

ben bişey olduğunu düşünmüyorum ,bu şekilde adamın yüzüne karşı yaptığınız sorgulamalarla olmayacak şeyi bile oldurursunuz.biz sizin eşinizi tanımıyoruz hal ve hareketlerinden de siz anlarsınız,yani bir telefon içinde herkesin bu şekilde düşünmesine de şaşırdım tanımadığınız etmediğiniz birisi için aldatıyordur demenize yani ,konu sahibi bence bu olayı dallandırıp budaklandırmadan eşinize sezdirmeden araştırsanız daha net sonuç elde edersiniz.bu şekilde fevri hareketlerle bir yere varamazsınız.

Evet belki öyledir ama bunu yapması eşinin içine daha çok huzursuzluk verdi bence.kas yapayım derken göz çıkardı belkide..
İnşallah öyledir

Telefonu sifreli. Bence tekgecelik hayat kadiniyla birlikte oldu. Biz avrupada yasiyoruz. Korktugundan degil tartistigimiz herzaman der eve gec gelecem veya gelmiyorum gibi ama yinede gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…