- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Diger yorumumda soyledim bncede aldatiyor ama sen once sakin ol belki dedigi dogrudurSende degil.mi aldatma
Niye herkesin mesajına tekrar soruyla karışılık veriyosun anlamadım ben seniYani??
Aldattigina inanmak istemiyordur kadin o yuzden boyle bnceNiye herkesin mesajına tekrar soruyla karışılık veriyosun anlamadım ben seni
Yanı kendini ele verir bisekilde . kadinlar şüphelerinde genelde haklıdır. İzle onu sadeceNasil cikar.
Yani??
Insallah. Ne dusunuyorsunYani ben eşinin bir iş karıştırdığını düşünmedim
Insallah. Ne dusunuyorsun
BenI şüpheye düşüren arayan kişinin numarasını silmesi oldu..gelen mesajı direk göndermeyip kendi yazması da..Yani aramıştır birisi adamda uyku sersemi kapatmıştır telefonu, böyle şeylere çok fazla anlam yüklemem ben ama diğer yorumları görünce bir tuhaf mıyım diye yoklamadım değil kendimi =)) Yine de bence bildiği biri olsa bu şekilde bir cevap gelmezdi, ben eşinin yanlış bir şey yaptığını düşünmedim
Insallah..peki sen ne dusunuyorsunYani ben eşinin bir iş karıştırdığını düşünmedim
BenI şüpheye düşüren arayan kişinin numarasını silmesi oldu..gelen mesajı direk göndermeyip kendi yazması da..
Evet belki öyledir ama bunu yapması eşinin içine daha çok huzursuzluk verdi bence.kas yapayım derken göz çıkardı belkide..Eşi arayıp durumu büyütmesin diye böyle bir şey yapmış olabilir, böyle bir şey olsa bende istemem eşim numarayı alsın elaleme posta koysun, sevimli davranışlar değil yani, belki bunu düşünüp eşinin erişmesini engellemek istemiştir
Durumu hemen aldatmaya bağlamak çok doğru gelmiyor bana
Telefonu sifreli. Bence tekgecelik hayat kadiniyla birlikte oldu. Biz avrupada yasiyoruz. Korktugundan degil tartistigimiz herzaman der eve gec gelecem veya gelmiyorum gibi ama yinede gelir.normalde kuşkucu paranoyak biriyim de bana da anormal gelmedi.
hani bir iş çevirse;
- istediği numaraları sessiz çalmasını ayarlar (grup ayarlarından)
- gece telefonunu kapatır.
- sessize alır. yanında tutmaz...
- şifre koyar.
benim eşimde telefon çağrı listesini siler, bilmediği numaralara mesaj atmaz. çünkü gündüz bir sürü kişi iş gereği arıyor, hangi birini takip etsin...
eşimi de gece arayan dangozlar oluyor. o sesini kısar uyur.
bir saçma bir şey demiş ne diye eve gelmiyeceğim dedi ki. sizden mi korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?