Eşimin genişliği

efsaneanne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2025
32
68
3
26
Merhaba herkese iyi akşamlar. Ben kadınlar kulübüne uzun yıllardır bakıyorum ama yeni üye oldum sırf içimi dökmek ve sizden akıl almak için. Aslında konu o kadar uzun ki nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ben üç senelik evliyim bir yaşında bir kızım var. Eşimle görücü usulü evlendik ama evlendikten sonra birbirimizi sevdik. Eşimde rahatsız olduğum bazı davranışlar var. Eşimin çok çapkın bir kuzeni var. Öüne gelen herkesle birlikte oluyor, en son bir şey öğrendim kaldıramadım eşimden soğudum, tiksindim. Eşimin kuzeni dediğim kişi başka bir kuzenlerin karısıyla birlikte olmuş ve eşim de bunu biliyor muş. Hala o kuzeniyle konuşuyor üstelik daha da kötüsü o kadınla da konuşuyor yani diğer kuzenlerinin eşi olan kadınla. Eşimle onun mesajlarını yakaladım çok çok samimiyet ve iğrençlik içeren mesajlar. Ne yapacağım bilmiyorum eşimden soğudum gerçekten. Üstelik bir kaç ay önce kendi yatak odamda bana ait olmayan bir kadın iç çamaşırı buldum eşime sordum kuzenim eve kız getirmiş dedi. Ben o sırada annemin evine gitmiştim memlekete. Eşime inanmak gelmiyor içimden

Bunun adı genişlik değil ki. Belli ki birbirlerinin arkasını kollayarak önlerine gelenle sevişiyorlar.
Genişlik dememin sebebi şu. Kuzeni bu kadar Şerefsiz olduğu halde eşim hala onun iyi biri olduğunu savunup duruyor, birde kocasını aldatan o kadını bana savunuyor resmen. Ben gerçekten ne yapacağım bilmiyorum. Eşimin beni aldattığına dair net bir kanıtım yok ama aldatmamış olsa bile bu kadar iğrenç ilişkilerin içinde olması veya beni bu insanlarla muhatap etmesi midemi bulandırıyor. Bir yanım boşan diyor bir yanım eşini onlardan uzak tutup evliliğini kurtarmaya çalış diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Üstelik ben o kadının mesajlarını gördüm benim eşime pasta fotoğrafları atıp Durmuş her seferinde de yolun buralara düşerse bize gel sana da yapayım demiş oru*pu

Bihter Behlül olayının az farklisi gibi.Sizin eviniz sizin özeliniz neyse birşey diyemiyorum.Değisik ilişkiler marjinal ben sadelikten neyin ne olduğunu bilmekten yanayım.Arapsaçı buna kim inanır ki
Maalesef hayatta böyle kötü şeyler var. Özellikle eşimin ailesinde kimin kiminle olduğu belli değil. Hep eşim onlara benzemiyor diyordum ama kanları bir eşim de onlar gibi sanırım. Kayınbabam da kayınvalidemi yıllarca kendi kuzeni ile aldatmış

Eşinizi uzak tutup neden kurtaracak siniz pastalı resimlerde mi o kadın öylede sizin eşiniz ne .Cahalet mutluluktur şimdiye kadar nasıl devam ettiyseniz devam edin lütfen koca adamı birşeyden kurtaramazsiniz insanlar yoldan gönüllü çıkar biraz mantık

Yakında sen de dahil olursun aşk beşgenlerine bu gidişle.

Eşimde öyle ben eşimi aklamıyorum. Ama bilemiyorum gerçekten insan kendi başına gelmeden hep büyük konuşur. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Bu saygısızlığı kaldıramıyorum ama bilmiyorum işte

Poligami sülaleKusura bakmayın komik degilmi niye onlara benzemesinki yada niye benzesin.Siz sadece bundan sonra ne yapacaksınız ona bakın ya gül cemali kocam deyip yut günde bir kez yalanlari yada ne yapılması gerektiği açık ben yazmıyorum

Sizin eve kuzenin “kadın atması” zaten sizin kabul etmemeniz gereken bir şey büyük konuşmayalım ama eşim bana bunu söylese sonu ne olur tahmin edemiyorum.
Bende kabul etmiyorum. Bunu öğrendiğim günden beri kavga ediyoruz. Ama küçük bir bebeğim var ve ne yapacağımı bilemediğim için buraya yazdığımı söyledim zaten. Gerçekten aklı başında birilerinden akıl almaya ihtiyacım var. Burada suçlu olan ben mişim gibi davranılmasını anlayamadım. Kabul ediyor olsam susup bu iğrenç duruma ses etmezdim

Evde kadın donu bulmuşsunuz kanıt yok diyosunuz. Eve kız getirenin kuzen olduğunu neden biliyosunuz? Eşinizin mesleği p….lik mi millet seks yapsın diye ortam ayarlıyor? Kuzenin yaptıklarını normal gören adam kendisi niye yapmasın? Ne sebebi var yapmamak için? Ahlak seviyeleri aynı sonuçta.

Kuzen değildir kocanız yatmıştır yengesiyle. Çamaşır buluyosun nasıl inanıyosun şaştım kaldım?
Bomb.k bi hayatları var belli ki.
Bende inanmıyorum zaten. İnanılacak gibi değil. O kuzeni de evli. Allah belalarını versin

Evet öyle. Ben eşimin bu kadar ahlâksız ve namussuz olduğunu bilmiyordum bugüne kadar. Kendimi aptal gibi hissediyorum. Bugüne kadar nasıl farketmedim ben bu adamın böyle olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…