- 3 Eylül 2025
- 32
- 68
- 3
- 26
- Konu Sahibi efsaneanne
-
Genişlik dememin sebebi şu. Kuzeni bu kadar Şerefsiz olduğu halde eşim hala onun iyi biri olduğunu savunup duruyor, birde kocasını aldatan o kadını bana savunuyor resmen. Ben gerçekten ne yapacağım bilmiyorum. Eşimin beni aldattığına dair net bir kanıtım yok ama aldatmamış olsa bile bu kadar iğrenç ilişkilerin içinde olması veya beni bu insanlarla muhatap etmesi midemi bulandırıyor. Bir yanım boşan diyor bir yanım eşini onlardan uzak tutup evliliğini kurtarmaya çalış diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Üstelik ben o kadının mesajlarını gördüm benim eşime pasta fotoğrafları atıp Durmuş her seferinde de yolun buralara düşerse bize gel sana da yapayım demiş oru*puBunun adı genişlik değil ki. Belli ki birbirlerinin arkasını kollayarak önlerine gelenle sevişiyorlar.
Evet bende bunun farkındayım. Eşimden tiksindim dememin sebebi de bu.Canım senin koca kuzenine cekmis olayın özeti bu
Maalesef hayatta böyle kötü şeyler var. Özellikle eşimin ailesinde kimin kiminle olduğu belli değil. Hep eşim onlara benzemiyor diyordum ama kanları bir eşim de onlar gibi sanırım. Kayınbabam da kayınvalidemi yıllarca kendi kuzeni ile aldatmışBihter Behlül olayının az farklisi gibi.Sizin eviniz sizin özeliniz neyse birşey diyemiyorum.Değisik ilişkiler marjinal ben sadelikten neyin ne olduğunu bilmekten yanayım.Arapsaçı buna kim inanır ki
Eşinizi uzak tutup neden kurtaracak siniz pastalı resimlerde mi o kadın öylede sizin eşiniz ne .Cahalet mutluluktur şimdiye kadar nasıl devam ettiyseniz devam edin lütfen koca adamı birşeyden kurtaramazsiniz insanlar yoldan gönüllü çıkar biraz mantıkGenişlik dememin sebebi şu. Kuzeni bu kadar Şerefsiz olduğu halde eşim hala onun iyi biri olduğunu savunup duruyor, birde kocasını aldatan o kadını bana savunuyor resmen. Ben gerçekten ne yapacağım bilmiyorum. Eşimin beni aldattığına dair net bir kanıtım yok ama aldatmamış olsa bile bu kadar iğrenç ilişkilerin içinde olması veya beni bu insanlarla muhatap etmesi midemi bulandırıyor. Bir yanım boşan diyor bir yanım eşini onlardan uzak tutup evliliğini kurtarmaya çalış diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Üstelik ben o kadının mesajlarını gördüm benim eşime pasta fotoğrafları atıp Durmuş her seferinde de yolun buralara düşerse bize gel sana da yapayım demiş oru*pu
Yakında sen de dahil olursun aşk beşgenlerine bu gidişle.Genişlik dememin sebebi şu. Kuzeni bu kadar Şerefsiz olduğu halde eşim hala onun iyi biri olduğunu savunup duruyor, birde kocasını aldatan o kadını bana savunuyor resmen. Ben gerçekten ne yapacağım bilmiyorum. Eşimin beni aldattığına dair net bir kanıtım yok ama aldatmamış olsa bile bu kadar iğrenç ilişkilerin içinde olması veya beni bu insanlarla muhatap etmesi midemi bulandırıyor. Bir yanım boşan diyor bir yanım eşini onlardan uzak tutup evliliğini kurtarmaya çalış diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Üstelik ben o kadının mesajlarını gördüm benim eşime pasta fotoğrafları atıp Durmuş her seferinde de yolun buralara düşerse bize gel sana da yapayım demiş oru*pu
Eşimde öyle ben eşimi aklamıyorum. Ama bilemiyorum gerçekten insan kendi başına gelmeden hep büyük konuşur. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Bu saygısızlığı kaldıramıyorum ama bilmiyorum işteEşinizi uzak tutup neden kurtaracak siniz pastalı resimlerde mi o kadın öylede sizin eşiniz ne .Cahalet mutluluktur şimdiye kadar nasıl devam ettiyseniz devam edin lütfen koca adamı birşeyden kurtaramazsiniz insanlar yoldan gönüllü çıkar biraz mantık
Bu ne biçim yorum?Yakında sen de dahil olursun aşk beşgenlerine bu gidişle.
Poligami sülaleMaalesef hayatta böyle kötü şeyler var. Özellikle eşimin ailesinde kimin kiminle olduğu belli değil. Hep eşim onlara benzemiyor diyordum ama kanları bir eşim de onlar gibi sanırım. Kayınbabam da kayınvalidemi yıllarca kendi kuzeni ile aldatmış
Bende kabul etmiyorum. Bunu öğrendiğim günden beri kavga ediyoruz. Ama küçük bir bebeğim var ve ne yapacağımı bilemediğim için buraya yazdığımı söyledim zaten. Gerçekten aklı başında birilerinden akıl almaya ihtiyacım var. Burada suçlu olan ben mişim gibi davranılmasını anlayamadım. Kabul ediyor olsam susup bu iğrenç duruma ses etmezdimSizin eve kuzenin “kadın atması” zaten sizin kabul etmemeniz gereken bir şey büyük konuşmayalım ama eşim bana bunu söylese sonu ne olur tahmin edemiyorum.
Evde kadın donu bulmuşsunuz kanıt yok diyosunuz. Eve kız getirenin kuzen olduğunu neden biliyosunuz? Eşinizin mesleği p….lik mi millet seks yapsın diye ortam ayarlıyor? Kuzenin yaptıklarını normal gören adam kendisi niye yapmasın? Ne sebebi var yapmamak için? Ahlak seviyeleri aynı sonuçta.Genişlik dememin sebebi şu. Kuzeni bu kadar Şerefsiz olduğu halde eşim hala onun iyi biri olduğunu savunup duruyor, birde kocasını aldatan o kadını bana savunuyor resmen. Ben gerçekten ne yapacağım bilmiyorum. Eşimin beni aldattığına dair net bir kanıtım yok ama aldatmamış olsa bile bu kadar iğrenç ilişkilerin içinde olması veya beni bu insanlarla muhatap etmesi midemi bulandırıyor. Bir yanım boşan diyor bir yanım eşini onlardan uzak tutup evliliğini kurtarmaya çalış diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Üstelik ben o kadının mesajlarını gördüm benim eşime pasta fotoğrafları atıp Durmuş her seferinde de yolun buralara düşerse bize gel sana da yapayım demiş oru*pu
Bende inanmıyorum zaten. İnanılacak gibi değil. O kuzeni de evli. Allah belalarını versinKuzen değildir kocanız yatmıştır yengesiyle. Çamaşır buluyosun nasıl inanıyosun şaştım kaldım?
Bomb.k bi hayatları var belli ki.
Evet öyle. Ben eşimin bu kadar ahlâksız ve namussuz olduğunu bilmiyordum bugüne kadar. Kendimi aptal gibi hissediyorum. Bugüne kadar nasıl farketmedim ben bu adamın böyle olduğunu.Evde kadın donu bulmuşsunuz kanıt yok diyosunuz. Eve kız getirenin kuzen olduğunu neden biliyosunuz? Eşinizin mesleği p….lik mi? Kuzenin yaptıklarını normal gören adam kendisi niye yapmasın? Ne sebebi var yapmamak için? Ahlak seviyeleri aynı sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?