Eşimin genişliği

Bir an önce Allah kurtarsın başka birşey diyemem bunun sonu nereye gider kim aile evini kuzene tahsis eder

Aldatılma bir insana yapılacak en aşağılık şey. İçim paramparça olmuş durumda. Günlerdir kızıma sarılıp sarılıp ağlıyorum. Bana kızımı sana vermem diyor. Şu an küçük mahkeme bana verir biliyorum. Ama ileride alma ihtimali var mı?

sizi aldattığına dair kanıtınız var mı? biraz kanıt toplayın yoksa.

Komik değil hanımefendi. Ben burada içim yana yana yazıyorum bu mesajları. Aldatılmak insanın ruhunu parçalıyor. Biraz duyarlı olsanız ne olur sanki

Ayy napsin adam cocugunuzu ya. Kac tane adam cocugunu almiş? Benin Turkiyedeki cevremde cocugu alan baba 1-2 tane var istisna o da yani.
Adamlar tek baslarina coluk cocuk bakmaya merakli degiller bekar hayati dururken. Anca sizi korkutmaya konusurlar alsa da geri verir cok duramaz.

Şunu kastediyorum eşim kuzenine ait olduğunu iddia ediyor ya. Ben konuyu aile büyüklerine açtığımda yine aynı şeyi söyleyecek benlik bir şey yok diyecek

Aile büyüklerine beni aldattı diyeceksiniz. Eşiniz de yok benimle ilgili değil, filanca kuzenle filanca kuzenin karısı bizim yatak odasında eşlerini aldattılar mı diyecek?
Deneyin o zaman. Aile büyüklerinin ne cevap vereceğini merak ediyorum. Kızım sen aldatılmamışsın problem yok mu diyecekler?
Çok acayip yahu.

Aldatıldıysanız kimin inanıp inanmadığının bir önemi yok.

Son düzenleme:
Şunu kastediyorum eşim kuzenine ait olduğunu iddia ediyor ya. Ben konuyu aile büyüklerine açtığımda yine aynı şeyi söyleyecek benlik bir şey yok diyecek
Söylesin inanıp inanmamak size kalmış bir şey. Ki pek de inanılacak tarafı yok eşinizin

Söylesin inanıp inanmamak size kalmış bir şey. Ki pek de inanılacak tarafı yok eşinizin
Evet inanılacak gibi değil. Otel tutmak varken kuzeni neden benim evime kız getirsin. Ya da getirdi diyelim bu ne kadar iğrenç bir durum olur. Benim evimde benim yatak odamda birlikte olmaları da eşimin beni aldatması kadar iğrenç ve kabul edilemez

Komik değil hanımefendi. Ben burada içim yana yana yazıyorum bu mesajları. Aldatılmak insanın ruhunu parçalıyor. Biraz duyarlı olsanız ne olur sanki
Ben duyarliyim yeterince sadece yorumcu defermasyonu insan biran gercekmi degilmi bir şok geciriyor yeni üyesiniz bizle dalga geçende çok sahte konu açıp sizde biraz anlayışlı olun.Ben dalga gecmedimki sadece tüm sülale böyle demeniz tuhaf geldi .Hiç duymadım daha önce ne var bunda .Allah kurtarsın dedim ya size tabiki iğrenç bir durum
Keşke doğru olmasa .

Geniş değil de başka bir şey sanki.n

Haklısınız sizde. Bende hiç denk gelmedim böyle bir şeye. Gerçekten iğrenç bir ailenin içine düşmüşüm. Allah hepsinin belasını versin. Ben boşanacağım ama o kuzeninin eşine de söylemek istiyorum onun da benim gibi hiç bir şeyden haberi yok garibim kocasına da çok aşık. Ben bunları öğrenince üç senedir aptal yerine konduğum için de çok üzüldüm onunda öğrenmesi gerek diye düşünüyorum ama bilmiyorum yapmalı mıyım? Yapmamalı mıyım?

Hiç uğraşmayın o sülale ile söyleseniz bile sizi suçlu çıkarırlar hepsi böyle dediniz Demekki onlara normal siz sadece kendinizi düşünün

çocuğuna sahip çıkıp velayetini almak sanki türk ata sporu
kaç erkek almış velayet bu ülkede
saçmalık
aksine velayet isteyene anında vermeli kadınlar bence
en fazla bir haftada yalvararak geri getirmezlerse ben de dante değilim

Yani üzülerek söylüyorum ama eşinizin kuzeni sizin yatak odanıza kız getirmedi. Bu kişi bence bizzat kocanız. Bu laflarda sadece uydurmadan ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…