- 8 Şubat 2024
- 5.648
- 8.220
- 118
- Konu Sahibi efsaneanne
-
Bir an önce Allah kurtarsın başka birşey diyemem bunun sonu nereye gider kim aile evini kuzene tahsis ederEşimde öyle ben eşimi aklamıyorum. Ama bilemiyorum gerçekten insan kendi başına gelmeden hep büyük konuşur. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Bu saygısızlığı kaldıramıyorum ama bilmiyorum işte
Aldatılma bir insana yapılacak en aşağılık şey. İçim paramparça olmuş durumda. Günlerdir kızıma sarılıp sarılıp ağlıyorum. Bana kızımı sana vermem diyor. Şu an küçük mahkeme bana verir biliyorum. Ama ileride alma ihtimali var mı?"Eşimin genişliği" değil "eşimin beni aldatması" olmalıydı sanki başlık. Geçmiş olsun artık kimsenin vereceği bir akıl yok ki, aldatılmayı kabul edip devam edeceksiniz ya da yollarınızı ayıracaksınız.
sizi aldattığına dair kanıtınız var mı? biraz kanıt toplayın yoksa.Aldatılma bir insana yapılacak en aşağılık şey. İçim paramparça olmuş durumda. Günlerdir kızıma sarılıp sarılıp ağlıyorum. Bana kızımı sana vermem diyor. Şu an küçük mahkeme bana verir biliyorum. Ama ileride alma ihtimali var mı?
Bir an önce Allah kurtarsın başka birşey diyemem bunun sonu nereye gider kim aile evini kuzene tahsis eder
Amin. Allah razı olsun. Ya da kuzeninin üstüne attıp kendince kendini aklamaya çalıştı.Bir an önce Allah kurtarsın başka birşey diyemem bunun sonu nereye gider kim aile evini kuzene tahsis eder
Eşimin beni aldattığına dair net bir kanıtım yok
Şunu kastediyorum eşim kuzenine ait olduğunu iddia ediyor ya. Ben konuyu aile büyüklerine açtığımda yine aynı şeyi söyleyecek benlik bir şey yok diyecekdon kanıt değil mi
Komik değil hanımefendi. Ben burada içim yana yana yazıyorum bu mesajları. Aldatılmak insanın ruhunu parçalıyor. Biraz duyarlı olsanız ne olur sankiPoligami sülaleKusura bakmayın komik degilmi niye onlara benzemesinki yada niye benzesin.Siz sadece bundan sonra ne yapacaksınız ona bakın ya gül cemali kocam deyip yut günde bir kez yalanlari yada ne yapılması gerektiği açık ben yazmıyorum
Aldatılma bir insana yapılacak en aşağılık şey. İçim paramparça olmuş durumda. Günlerdir kızıma sarılıp sarılıp ağlıyorum. Bana kızımı sana vermem diyor. Şu an küçük mahkeme bana verir biliyorum. Ama ileride alma ihtimali var mı?
Olsun sen gene de davanı aç. Kimin ne dediği neden önemli?Şunu kastediyorum eşim kuzenine ait olduğunu iddia ediyor ya. Ben konuyu aile büyüklerine açtığımda yine aynı şeyi söyleyecek benlik bir şey yok diyecek
Şunu kastediyorum eşim kuzenine ait olduğunu iddia ediyor ya. Ben konuyu aile büyüklerine açtığımda yine aynı şeyi söyleyecek benlik bir şey yok diyecek
Söylesin inanıp inanmamak size kalmış bir şey. Ki pek de inanılacak tarafı yok eşinizinŞunu kastediyorum eşim kuzenine ait olduğunu iddia ediyor ya. Ben konuyu aile büyüklerine açtığımda yine aynı şeyi söyleyecek benlik bir şey yok diyecek
Açacağım zaten. Dayanamıyorum bu adamın soyadını taşımak bana eziyetOlsun sen gene de davanı aç. Kimin ne dediği neden önemli?
Evet inanılacak gibi değil. Otel tutmak varken kuzeni neden benim evime kız getirsin. Ya da getirdi diyelim bu ne kadar iğrenç bir durum olur. Benim evimde benim yatak odamda birlikte olmaları da eşimin beni aldatması kadar iğrenç ve kabul edilemezSöylesin inanıp inanmamak size kalmış bir şey. Ki pek de inanılacak tarafı yok eşinizin
Ben duyarliyim yeterince sadece yorumcu defermasyonu insan biran gercekmi degilmi bir şok geciriyor yeni üyesiniz bizle dalga geçende çok sahte konu açıp sizde biraz anlayışlı olun.Ben dalga gecmedimki sadece tüm sülale böyle demeniz tuhaf geldi .Hiç duymadım daha önce ne var bunda .Allah kurtarsın dedim ya size tabiki iğrenç bir durumKomik değil hanımefendi. Ben burada içim yana yana yazıyorum bu mesajları. Aldatılmak insanın ruhunu parçalıyor. Biraz duyarlı olsanız ne olur sanki
Geniş değil de başka bir şey sanki.n
Haklısınız sizde. Bende hiç denk gelmedim böyle bir şeye. Gerçekten iğrenç bir ailenin içine düşmüşüm. Allah hepsinin belasını versin. Ben boşanacağım ama o kuzeninin eşine de söylemek istiyorum onun da benim gibi hiç bir şeyden haberi yok garibim kocasına da çok aşık. Ben bunları öğrenince üç senedir aptal yerine konduğum için de çok üzüldüm onunda öğrenmesi gerek diye düşünüyorum ama bilmiyorum yapmalı mıyım? Yapmamalı mıyım?Ben duyarliyim yeterince sadece yorumcu defermasyonu insan biran gercekmi degilmi bir şok geciriyor yeni üyesiniz bizle dalga geçende çok sahte konu açıp sizde biraz anlayışlı olun.Ben dalga gecmedimki sadece tüm sülale böyle demeniz tuhaf geldi .Hiç duymadım daha önce ne var bunda .Allah kurtarsın dedim ya size tabiki iğrenç bir durum
Keşke doğru olmasa .
Hiç uğraşmayın o sülale ile söyleseniz bile sizi suçlu çıkarırlar hepsi böyle dediniz Demekki onlara normal siz sadece kendinizi düşününHaklısınız sizde. Bende hiç denk gelmedim böyle bir şeye. Gerçekten iğrenç bir ailenin içine düşmüşüm. Allah hepsinin belasını versin. Ben boşanacağım ama o kuzeninin eşine de söylemek istiyorum onun da benim gibi hiç bir şeyden haberi yok garibim kocasına da çok aşık. Ben bunları öğrenince üç senedir aptal yerine konduğum için de çok üzüldüm onunda öğrenmesi gerek diye düşünüyorum ama bilmiyorum yapmalı mıyım? Yapmamalı mıyım?
Ayy napsin adam cocugunuzu ya. Kac tane adam cocugunu almiş? Benin Turkiyedeki cevremde cocugu alan baba 1-2 tane var istisna o da yani.
Adamlar tek baslarina coluk cocuk bakmaya merakli degiller bekar hayati dururken. Anca sizi korkutmaya konusurlar alsa da geri verir cok duramaz.
Yani üzülerek söylüyorum ama eşinizin kuzeni sizin yatak odanıza kız getirmedi. Bu kişi bence bizzat kocanız. Bu laflarda sadece uydurmadan ibaretEvet inanılacak gibi değil. Otel tutmak varken kuzeni neden benim evime kız getirsin. Ya da getirdi diyelim bu ne kadar iğrenç bir durum olur. Benim evimde benim yatak odamda birlikte olmaları da eşimin beni aldatması kadar iğrenç ve kabul edilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?