Eşimin genişliği

alkış bu emoji garip görünüyor açıklama yazdım

Evet öyle. Ben eşimin bu kadar ahlâksız ve namussuz olduğunu bilmiyordum bugüne kadar. Kendimi aptal gibi hissediyorum. Bugüne kadar nasıl farketmedim ben bu adamın böyle olduğunu.
Eşinin çapkın falan olduğunu halinden davranışlarından falan anlamadın mı? Kuzen eve kız getrdi diyor öyle bile olsa senin evinde senin yatağında kuzenin başka bı kadınla sex yapması iğrenç , insanın içi almaz o yatakta yatmaya. Büyük ihtimalde kuzen değil kendi yatmıştır biriyle akraba olması kuvvetle muhtemel

Hiç uğraşmayın o sülale ile söyleseniz bile sizi suçlu çıkarırlar hepsi böyle dediniz Demekki onlara normal siz sadece kendinizi düşünün
Evet onlar öyle ama onun eşi çok iyi bir insan. Ve kocasına çok aşık. Sekiz senelik sevgililik sonucu evlenmişler. Ona da üzülüyorum işte

Yani üzülerek söylüyorum ama eşinizin kuzeni sizin yatak odanıza kız getirmedi. Bu kişi bence bizzat kocanız. Bu laflarda sadece uydurmadan ibaret
Biliyorum öyle. Ne yazık ki ben evde yokken o benim yatağımda başka bir kadınla birlikte oldu. Üç sene boyunca kim bilir daha neler yaptı da haberim olmadı hiç

Hayır dışarıdan bakınca hiç çapkın birine benzemiyor. Ama kendini iyi kamufle ediyor demek ki. Bende akraba olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen de o kadın her kimse o iç çamaşırını benim görmem için bilerek koydu oraya. Çünkü makyaj masasının çekmecesinde gördüm

Evet onlar öyle ama onun eşi çok iyi bir insan. Ve kocasına çok aşık. Sekiz senelik sevgililik sonucu evlenmişler. Ona da üzülüyorum işte
Allar pullar o kadını ikna ederler kötü siz olursunuz bence öyle olur hatta siz deli kıskanç çekemeyen iftiracı olursunuz ayrıca sizin hayatınız önemli boşverin verin kuzenin karısını falan.Siz bı kendiniz düze çıkın onada Allah gösterirse gösterir .Hem siz ispat biriktirdinizmi o yazışmaların kopyası ekran resmi delil lazım mahkemede gördüm duydum olmaz

Muhtemelen bakamaz ki kızım bensiz asla bir gün bile durmaz

Eşimle onun mesajlarını yakaladım çok çok samimiyet ve iğrençlik içeren mesajlar.
Anlamadım eşinle o kadının mesajlarından mı bahsettin? Eğer öyleyse hala daha neyi bekliyorsun boşamak için 1.sorum.
Evde iç çamaşırı buldum diyorsun kocanın söylediğini yuttun mu gerçekten bu da 2.sorum?

Evet kuzeninin eşiyle olan mesajların ekran görüntülerini kendime attım

Ooo yatak altindada değil, demek bilinçli birakilmis

Bunlar aile boyu o...u ve g.vat keşke baştan evlenmeseydinseni de kandırmış bu serefsizler belli ki

Evet eşim ve kuzenin eşi mesajlaşmış. Hani kocasını aldatan kadın varya onu kastediyorum. Eşim bana dedi ki ben onun kocasını aldattığını öğrendiğim için eşine anlatmayayım diye beni ikna etmeye çalışıyor. Bende aptallık edip ona inanmayı seçtim. Sonra o iç çamaşırını görünce bende herşey koptu. İç çamaşır meselesine inanmadım. Allah belasını versin hepsinin. Benim hayatımı mahvettiler. Biliyorum evlenmek kadar boşanmakta normal ama yinede çok zor bir süreç olacak benim için

Yapmalısın tabi ki o gariban kız da kaçıp kendini kurtarsın

Yani olan şu, o kuzenlerinin karısıyla ikisi de birlikte oluyorlar. Muhtemelen önce eşinizin kuzeni birlikte oldu, sonra eşinize anlattı. Bazı erkekler birbirlerini yönlendirirler böyle. Genellikle iğrenç erkek gruplarında olur ama sizinkiler de kuzen daha da kötüsü. Birbirlerini kolluyorlar, durmaz bunlar.
Geniş denmez bu arada, bayağı eşiniz sizi aldatıyor. Olay bu kadar net.

Yahu kim donunu bırakır da gider, belli ki fark edin diye bırakılmış o don orda. Ne yaptı donsuz donsuz mu çıktı evden kadın ? Konu bütünlüğüne odaklanamadım bile, leş gibi bi aile, leş gibi bi ortam. Böyle bi ailede çocuk mu yetiştirilir. Kocanızın zerre kadar farkı olduğunu düşünmüyorum kuzeninden. Umarım boşanacak cesareti bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…