- 8 Şubat 2024
- 5.647
- 8.220
- 118
- Konu Sahibi efsaneanne
-
çocuğuna sahip çıkıp velayetini almak sanki türk ata sporu
kaç erkek almış velayet bu ülkede
saçmalık
aksine velayet isteyene anında vermeli kadınlar bence
en fazla bir haftada yalvararak geri getirmezlerse ben de dante değilim
Eşinin çapkın falan olduğunu halinden davranışlarından falan anlamadın mı? Kuzen eve kız getrdi diyor öyle bile olsa senin evinde senin yatağında kuzenin başka bı kadınla sex yapması iğrenç , insanın içi almaz o yatakta yatmaya. Büyük ihtimalde kuzen değil kendi yatmıştır biriyle akraba olması kuvvetle muhtemelEvet öyle. Ben eşimin bu kadar ahlâksız ve namussuz olduğunu bilmiyordum bugüne kadar. Kendimi aptal gibi hissediyorum. Bugüne kadar nasıl farketmedim ben bu adamın böyle olduğunu.
Evet onlar öyle ama onun eşi çok iyi bir insan. Ve kocasına çok aşık. Sekiz senelik sevgililik sonucu evlenmişler. Ona da üzülüyorum işteHiç uğraşmayın o sülale ile söyleseniz bile sizi suçlu çıkarırlar hepsi böyle dediniz Demekki onlara normal siz sadece kendinizi düşünün
Biliyorum öyle. Ne yazık ki ben evde yokken o benim yatağımda başka bir kadınla birlikte oldu. Üç sene boyunca kim bilir daha neler yaptı da haberim olmadı hiçYani üzülerek söylüyorum ama eşinizin kuzeni sizin yatak odanıza kız getirmedi. Bu kişi bence bizzat kocanız. Bu laflarda sadece uydurmadan ibaret
Hayır dışarıdan bakınca hiç çapkın birine benzemiyor. Ama kendini iyi kamufle ediyor demek ki. Bende akraba olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen de o kadın her kimse o iç çamaşırını benim görmem için bilerek koydu oraya. Çünkü makyaj masasının çekmecesinde gördümEşinin çapkın falan olduğunu halinden davranışlarından falan anlamadın mı? Kuzen eve kız getrdi diyor öyle bile olsa senin evinde senin yatağında kuzenin başka bı kadınla sex yapması iğrenç , insanın içi almaz o yatakta yatmaya. Büyük ihtimalde kuzen değil kendi yatmıştır biriyle akraba olması kuvvetle muhtemel
Allar pullar o kadını ikna ederler kötü siz olursunuz bence öyle olur hatta siz deli kıskanç çekemeyen iftiracı olursunuz ayrıca sizin hayatınız önemli boşverin verin kuzenin karısını falan.Siz bı kendiniz düze çıkın onada Allah gösterirse gösterir .Hem siz ispat biriktirdinizmi o yazışmaların kopyası ekran resmi delil lazım mahkemede gördüm duydum olmazEvet onlar öyle ama onun eşi çok iyi bir insan. Ve kocasına çok aşık. Sekiz senelik sevgililik sonucu evlenmişler. Ona da üzülüyorum işte
Muhtemelen bakamaz ki kızım bensiz asla bir gün bile durmazçocuğuna sahip çıkıp velayetini almak sanki türk ata sporu
kaç erkek almış velayet bu ülkede
saçmalık
aksine velayet isteyene anında vermeli kadınlar bence
en fazla bir haftada yalvararak geri getirmezlerse ben de dante değilim
Anlamadım eşinle o kadının mesajlarından mı bahsettin? Eğer öyleyse hala daha neyi bekliyorsun boşamak için 1.sorum.Eşimle onun mesajlarını yakaladım çok çok samimiyet ve iğrençlik içeren mesajlar.
Evet kuzeninin eşiyle olan mesajların ekran görüntülerini kendime attımAllar pullar o kadını ikna ederler kötü siz olursunuz bence öyle olur hatta siz deli kıskanç çekemeyen iftiracı olursunuz ayrıca sizin hayatınız önemli boşverin verin kuzenin karısını falan.Siz bı kendiniz düze çıkın onada Allah gösterirse gösterir .Hem siz ispat biriktirdinizmi o yazışmaların kopyası ekran resmi delil lazım mahkemede gördüm duydum olmaz
Ooo yatak altindada değil, demek bilinçli birakilmisHayır dışarıdan bakınca hiç çapkın birine benzemiyor. Ama kendini iyi kamufle ediyor demek ki. Bende akraba olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen de o kadın her kimse o iç çamaşırını benim görmem için bilerek koydu oraya. Çünkü makyaj masasının çekmecesinde gördüm
Maalesef hayatta böyle kötü şeyler var. Özellikle eşimin ailesinde kimin kiminle olduğu belli değil. Hep eşim onlara benzemiyor diyordum ama kanları bir eşim de onlar gibi sanırım. Kayınbabam da kayınvalidemi yıllarca kendi kuzeni ile aldatmış
Bence direkt evi terk et. Kanı bozuk bi aile belli ki. Bu kadar karaktersiz biri oldugunun sinyalini vermedi mi hic?Evet bende bunun farkındayım. Eşimden tiksindim dememin sebebi de bu.
Evet eşim ve kuzenin eşi mesajlaşmış. Hani kocasını aldatan kadın varya onu kastediyorum. Eşim bana dedi ki ben onun kocasını aldattığını öğrendiğim için eşine anlatmayayım diye beni ikna etmeye çalışıyor. Bende aptallık edip ona inanmayı seçtim. Sonra o iç çamaşırını görünce bende herşey koptu. İç çamaşır meselesine inanmadım. Allah belasını versin hepsinin. Benim hayatımı mahvettiler. Biliyorum evlenmek kadar boşanmakta normal ama yinede çok zor bir süreç olacak benim içinAnlamadım eşinle o kadının mesajlarından mı bahsettin? Eğer öyleyse hala daha neyi bekliyorsun boşamak için 1.sorum.
Evde iç çamaşırı buldum diyorsun kocanın söylediğini yuttun mu gerçekten bu da 2.sorum?
Haklısınız sizde. Bende hiç denk gelmedim böyle bir şeye. Gerçekten iğrenç bir ailenin içine düşmüşüm. Allah hepsinin belasını versin. Ben boşanacağım ama o kuzeninin eşine de söylemek istiyorum onun da benim gibi hiç bir şeyden haberi yok garibim kocasına da çok aşık. Ben bunları öğrenince üç senedir aptal yerine konduğum için de çok üzüldüm onunda öğrenmesi gerek diye düşünüyorum ama bilmiyorum yapmalı mıyım? Yapmamalı mıyım?
Kesinlikle bilinçli bırakılmışOoo yatak altindada değil, demek bilinçli birakilmis
Bilmiyordum ki. Bilsem asla ama asla evlenmezdimBunlar aile boyu o...u ve g.vat keşke baştan evlenmeseydinseni de kandırmış bu serefsizler belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?