Eşimin gereksiz e-postasındaki mailler!!!

nayko_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
654
114
123
Kocaeli
Kızlar yardım!!!

Bankadan bir mail bekliyoruz.Az önce eşime mailine baktın mı dedim.Hayır dedi.Bende aldım onun teli baktım.Gereksiz e postasında mailler vardı bir arkadaşlık sitesinden.Kullanıcı adı ve şifresi de vardı maillerde.İşte sizle ilgilenen üyeler var diyo incele butonu var tıklıyorum ama site açılmıyor,hata veriyor.Kendi telimden de girmeye çalıştım ama öyle bir site yok, çıkmıyor.Anlamadım gitti.Site adı veriliyor mu burdan bilmediğim için site adını yazmıyorum.

Bu arada 10 yıllık evliyiz.Eşimin şüpheli bir hareketiyle karşılaşmadım hiç.Şifrelerini,telini de saklamaz.

Siteye google üzerinden girmeyi denediniz mi?
Bence eşiniz üye oldu.
Sonra üyeliği sildi. Silinmiş Bağlantıdan girildiği için de bulamıyor siteyi.

Yayından kaldırılmış bir arkadaşlık sitesi olsa noreply mantığında mailler gönderemez.
O da otomasyona bağlı.

Sitenin adını özelden yazar mısınız yahu, çok merak ettim.

Ya bi ara bana da geliyordu bekarken. Yok sudenaz seni bekliyor, seninle arkadaş olmak istiyor falan gibisinden şeyler. Sürekli geliyordu. Bi de çıplak kız fotoları hadi seni bekliyorum, ekledim sohbete gel. Oysa benim öyle yerlerde isim hiç olmadı. Hayatımda girmemisim. Sonra engelle gibi bir şey vardı galiba engelledim bir daha da gelmedi..
Esinizin günahıni almayın hemen böyle şeyler olabilir yani bana olmuştu :))

Evet denedim ama öyle bir site yok.

Açmadan direkt sil bence banada çok fazla geliyor saçma sapan bir sürü bilmediğim şey hemen siliyorum. Virüs ve reklamdan bide yem atmaktan başka birşey değildir

Yaa o tarz mailler geliyordu arada ama bu maillerde kullanıcı adı ve şifre olunca şüphelendim.

Yaa o tarz mailler geliyordu arada ama bu maillerde kullanıcı adı ve şifre olunca şüphelendim.

Bana facebookta bilmem ne seni arkadaş olarak ekledi hemen gir sohbete başla diyordu bi de. Link vardı oysa benim hiç facebookum olmadı :))) bence de virüs. Hiç merak edip de açmadığına çünkü eminim kendimden eheheh

Kullanıcı adıyla şifre de dahil hepsi yem canım.Bu kadar emin konuşmamın sebebi çok yaygın olmaları.Ya virüstür ya cinsel kuvvet hapı filan satan bir sitedir ya para avcısı sözde çöpçatanlık sitesidir.Linkin çıkmama sebebi de şikayet edilmiş olması olabilir virüs değilse tabi.Aman eşini uyar da kişisel bilgilerine rehberine filan sızmasın virüsse.
Başka şüphe çekecek bir şey yok demişsin,içini ferah tut böyle yem mailler gelmesi için öyle sitelerde gezmesi filan gerekmez herkese olabilir

Bana da geliyor nazli seni ekledi falan hatta eşime bildiğin çıplak kadın fotosu gelmişti bi siteden o da aynı şekilde hata veriyordu. Kesinlikle kandırma amaçlı gönderilen bağlantı onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…