Eşimin gereksiz e-postasındaki mailler!!!

Dediğim gibi kızlar normalde bu tarz mesajlar geliyor ama beni şüphelendiren kullanıcı adı ve şifre oldu bakayım biraz takip edeceğim.

Çok sağolun böyle birşey olma ihtimali bile zangır zangır titretti beni.İnşallah dediğiniz gibidir.Virüs bulaşmasa bari

İnşallah öyledir zaten site açılmayınca içim rahatladı biraz.

Yine sizin email bizim direk telefonlarimiza geliyor espriye vuruyoruz artık tercih değiştirdik falan diye

Onlar bana da geliyordu, hatta sanki konuşmuşum gibi "geçen gün gittin" ya da "yarım kalan sohbetimiz için şu numarayı ara" yazıyordu Numaranın ilk 4 rakamı var gerisi yok, görmek için para ile üye ol diyordu.

Yaa o dediğiniz mailler gibi değildi işte bayan üyemizden bildiriminiz var falan yazıyordu.Sonraaa size uygun üyelerimizi görmek için tıklayınız falan ama tıklayınca site açılmıyor hata veriyor.

Yaa o dediğiniz mailler gibi değildi işte bayan üyemizden bildiriminiz var falan yazıyordu.Sonraaa size uygun üyelerimizi görmek için tıklayınız falan ama tıklayınca site açılmıyor hata veriyor.
Aynı şey, ben güya kullanıcı adı almışım şifre bile vermişler bana, 12345 miydi neydi şifre.

Bir sorunumuz yok çok şükür aile huzurumuz yerinde.Ama erkek milletine güven olmaz nelerini okuduk burda.

Bir sorunumuz yok çok şükür aile huzurumuz yerinde.Ama erkek milletine güven olmaz nelerini okuduk burda.

Haklısınız ancak esinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Burdaki kötü örneklerden çok etkilenip huzursuz olmaya gerek yok bence. Herkes bir değil çünkü.

Virus olma ihtimali yuksek bence adamin gunahini almayalim hic

Canim seni tedirgin etmek istemezdim ama bu tür seyler herzman virüs olmuyor malesef kullanici adi ve sifrenin bulundugu durumlarda üyelikte almis olunabilir bir düsün bakalim o kullanici adi veya sifre sende bir cagrışım yaratti mi yani esinle ilgili belki bilindik birseyi sifresi felan yapmistir

Birebir benzeri bir durumla yakin cevremde karsilastigim icin soylemek istedim gereksiz mail kullanici adi ve sifre gercektende boyle bir siteye uye olunmusluk vardi ortada yani

Belkı bı hata yapıp uye olmustur canım

Site de kapanmıştır

ah o sudenazı bulsam öldürücem

Kız bunun aynısı bana oldu bana oldu diyorum bak kocama değil bi gün mail geldi bilmem x kişisi sizi ekledi falan diye ne olduğunu anlamadım gelen mail de tel num vardı aradım bi kadın açtı benim dedim böyle bi üyeliğim yok bu Nasıl oluyor dava ederim dedim özür dileyip üyeliği iptal edeceğini söyleyip kapattı ve gerçekten iptal oldu 1 saat içinde o yüzden bence eşinin bi suçu yok diğer arkadaşların dediği gibi virüs olabilir

Benim eşimin eski bir mail adresine de, Selam ben Arzu, numaramı yazıyorum. Ara beni falan geliyor. Yada işte nerelerdesin skype ını mı değiştirdin diye geliyor o sitelerden. Önemsemiyorum. Benim eski maile de geliyor çünkü benzerleri. Olabiliyor böyle. Yapacak birşey yok. Hele ki mail, hotmailse bunlar kesin gelen mailler.

Beni de Swetlana bekliyormuş.
Ha bir de büyütücü ilaç kampanyaları varmış.2 kutu alana 3. bedavaymış.
Tamam erkek gibi hatunum ama o kadar da değil yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…