Çok sağolun böyle birşey olma ihtimali bile zangır zangır titretti beni.İnşallah dediğiniz gibidir.Virüs bulaşmasa bariKullanıcı adıyla şifre de dahil hepsi yem canım.Bu kadar emin konuşmamın sebebi çok yaygın olmaları.Ya virüstür ya cinsel kuvvet hapı filan satan bir sitedir ya para avcısı sözde çöpçatanlık sitesidir.Linkin çıkmama sebebi de şikayet edilmiş olması olabilir virüs değilse tabi.Aman eşini uyar da kişisel bilgilerine rehberine filan sızmasın virüsse.
Başka şüphe çekecek bir şey yok demişsin,içini ferah tut böyle yem mailler gelmesi için öyle sitelerde gezmesi filan gerekmez herkese olabilir
İnşallah öyledir zaten site açılmayınca içim rahatladı biraz.Bana da geliyor nazli seni ekledi falan hatta eşime bildiğin çıplak kadın fotosu gelmişti bi siteden o da aynı şekilde hata veriyordu. Kesinlikle kandırma amaçlı gönderilen bağlantı onlar.
İnşallah öyledir zaten site açılmayınca içim rahatladı biraz.
Şimdilik yok sayacağım.Eşinizin gerçekten üyelik almasındansa virüs daha iyidir tabi... Bence yok saymak daha mantıklı böyle mailleri
Yaa o dediğiniz mailler gibi değildi işte bayan üyemizden bildiriminiz var falan yazıyordu.Sonraaa size uygun üyelerimizi görmek için tıklayınız falan ama tıklayınca site açılmıyor hata veriyor.Onlar bana da geliyordu, hatta sanki konuşmuşum gibi "geçen gün gittin" ya da "yarım kalan sohbetimiz için şu numarayı ara" yazıyorduNumaranın ilk 4 rakamı var gerisi yok, görmek için para ile üye ol diyordu.
Aynı şey, ben güya kullanıcı adı almışım şifre bile vermişler bana, 12345 miydi neydi şifre.Yaa o dediğiniz mailler gibi değildi işte bayan üyemizden bildiriminiz var falan yazıyordu.Sonraaa size uygun üyelerimizi görmek için tıklayınız falan ama tıklayınca site açılmıyor hata veriyor.
Şimdilik yok sayacağım.
Bir sorunumuz yok çok şükür aile huzurumuz yerinde.Ama erkek milletine güven olmaz nelerini okuduk burda.Benim de başıma gelmişti böyle bir hadise neyse eğer başka bi sorun yoksa bir kerelik yok saymak daha mantıklı.
Ha tekrar böyle bi mail gelirse ya da şüpheli bir durum olursa o zaman ne yapacağınızı düşünürsünüz tabi
Bir sorunumuz yok çok şükür aile huzurumuz yerinde.Ama erkek milletine güven olmaz nelerini okuduk burda.
Kızlar yardım!!!
Bankadan bir mail bekliyoruz.Az önce eşime mailine baktın mı dedim.Hayır dedi.Bende aldım onun teli baktım.Gereksiz e postasında mailler vardı bir arkadaşlık sitesinden.Kullanıcı adı ve şifresi de vardı maillerde.İşte sizle ilgilenen üyeler var diyo incele butonu var tıklıyorum ama site açılmıyor,hata veriyor.Kendi telimden de girmeye çalıştım ama öyle bir site yok, çıkmıyor.Anlamadım gitti.Site adı veriliyor mu burdan bilmediğim için site adını yazmıyorum.
Bu arada 10 yıllık evliyiz.Eşimin şüpheli bir hareketiyle karşılaşmadım hiç.Şifrelerini,telini de saklamaz.
Kızlar yardım!!!
Bankadan bir mail bekliyoruz.Az önce eşime mailine baktın mı dedim.Hayır dedi.Bende aldım onun teli baktım.Gereksiz e postasında mailler vardı bir arkadaşlık sitesinden.Kullanıcı adı ve şifresi de vardı maillerde.İşte sizle ilgilenen üyeler var diyo incele butonu var tıklıyorum ama site açılmıyor,hata veriyor.Kendi telimden de girmeye çalıştım ama öyle bir site yok, çıkmıyor.Anlamadım gitti.Site adı veriliyor mu burdan bilmediğim için site adını yazmıyorum.
Bu arada 10 yıllık evliyiz.Eşimin şüpheli bir hareketiyle karşılaşmadım hiç.Şifrelerini,telini de saklamaz.
Ya bi ara bana da geliyordu bekarken. Yok sudenaz seni bekliyor, seninle arkadaş olmak istiyor falan gibisinden şeyler. Sürekli geliyordu. Bi de çıplak kız fotoları hadi seni bekliyorum, ekledim sohbete gel. Oysa benim öyle yerlerde isim hiç olmadı. Hayatımda girmemisim. Sonra engelle gibi bir şey vardı galiba engelledim bir daha da gelmedi..
Esinizin günahıni almayın hemen böyle şeyler olabilir yani bana olmuştu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?