Eşimin gereksiz e-postasındaki mailler!!!

canım az önce bizim işyeri mailine de geldi ama aramızda üye olan yok :) aynı şekilde kullanıcı adı ve şifre vermiş bide. bende arkdaşlık sitesi olunca işyerinden biri üye oldu sanmıştım ama yanıltıcı bir mailmiş anladıkki :)

Şöyle oluyor. Muhtemelen h.tmail kullaniyorsunuz. Genelde ona gelir. Size mail atıyorlar 'x size öpücük gönderdi' diye. Maili açınca kullanıcı adı ve şifre de verilmiş oluyor. Siz oraya tiklayinca siz sitede hesap açmış oluyorsunuz. Bana da gizlisev diye bi siteden geliyordu.

Yaa o dediğiniz mailler gibi değildi işte bayan üyemizden bildiriminiz var falan yazıyordu.Sonraaa size uygun üyelerimizi görmek için tıklayınız falan ama tıklayınca site açılmıyor hata veriyor.
Oyle bi mail bana da gelmisti. Iste x uyeden mesajin var gormek ister misin diye. Benim uyeligim yok sifre falan da yaziyordu. Ne alaka diyip tiklamadim. Virus buyuk ihtimal

bana da geliyordu öyle site adı-şifre-nickname-benle ilgilenen kadınlar (!)
tamamen virüs içeriği yada ona benzer bişey
kafana takma derim

ben telefonumdan haberim olmadan sohbet hatlarına(hemde ne sohbet yarıçıplak) üye olmuşum ve faturama 30 tl yansımış.araştırmalarımız neticesinde öğrendik.eşimin tepkisi şu Allaha bin şükür o yanlışlık benim telimde olsaydı yargısız infazdan idama mahkum olurdum dedi.adam gayet medeni müşteri temsilcisinden hattımın bü tür olaylara karşı kapatılması istedi.konu kapandı.tabi bana güveni tamdı demekki.
diyeceğim oki olabilir çok kurcalama.herşey olabiliyo teknoloji çağındayız.

OOOoohooo benım gereksız mesaj kutumdakı postaları gorsenız.. Suphelenecek bısey yok sankı.. Mailinde sıkıntılı bır durum olsaydı ben bakayım dıye kendını paralaması gerekırdı..

Ya bana da geliyordu ama ben üye değildim.

Çok eski erkek arkadaşıma da geliyordu ama onun hesabı varmış mesela.Ve silmiş o yüzden bağlantıdan açmıyordu. Yani ya öylesine geliyor ya da üyeliği vardı

kendimden örnek vereyim selam diye bir siteden mailler geliyor siliyordum birgün dedim dini sohbet dinleyim br bakayım mail de kullanıcı adım ve şifre gönderilmiş birilerinin bana mesaj attığı yazıyordu
ben gelen mailin sonunda ki selam.net i tıkladım şok oldum meğer arkadaşlık sitesi imiş
hayatımda arkadaşlık sitesine yanlışlıkla dahil girmişliğim yokken çok sinirlendim eğer akşam üstü olmasaydı direkt tüketici heyetini arayacaktım aramadım
birde 3 aydır geliyor mailler ben 2-3 hafta bir giriyorum beklediğpim maile bak diğerlerini otomatik sildiriyordum içeriğine bakmadan
ha bir de 3 ay önce bir de arkadaşlık sitesi 2 tanesinden telefonuma mesaj gelmeye başladı 2.mesajda aradım hemen yazan telefonu birdaha aramadılar mesaj atmadılar

benim hiç bir yere üyeliğim yok mailime benim bile geliyor işte kullanıcı adınız şifreniz şu falan diye zaten gereksiz posta kısmındaysa spam mesajlarıdır.
bilerek atılıyor reklam amaçlı olarak.
eğer gelen kutusunda ise sorun var derdim ama şu durumda hiç sıkıntı yok bana bile geliyor yani

Kullanıcı adı ve şifre eşinizle ilgili mi
eşiniz için anlamlı olan şeyler mi
eğer öyle değilse virustur

aynı şeyi ben yaşadım eşimin mailinde bunlar bot olarak gönderiliyor,yani eşinizin haberi bile yoktur inanın ve ben eşimin canını çıkarmıştım o gırdı zannedıp,ki evde pc den anlayan benımdır eşim değil,sonra araştırınca buldum...baım bazı alışveriş yaptığımız firmalar bizim ieltişim bilgilerimizi belirli miktar karşılığında buralara satıyorlar otomatik olarak gönderiyorlar işte mutlaka bi sazan yada böyle şeylere meraklı olanlar düşer diye...

bosuna bunun icn esinle tartsma benim maile de gelirdi reklam amacli onlar.girip kayfolsun diye birileri sizi bekliyoe filan yaziyo ama girince bisi ckmiuo. esinin bisey yaptgi yok yani.

Kesinlikle esinizin uye olmadigina emin olabilirsiniz , diger arkadaslarinda dedigi gibi otamatik olarak maiilere yollaniyor , benim maill adresimede geliyordu bi zamanlar, su kisi sizinle konusmak istiyor, hatta arkadaslik iategi gonderdi diye ama gerceklik payi yok

Üye olunmasına gerek yok Virüstür bir ara banada oluyordu kullanıcı adınız bulca şifreniz şu diye.Şu arkadaşınız sizi bekliyor konu sahibinin eşinede öyle yollamışlardır.

Eşiniz üye değildir bir ara banada oluyordu kullanıcı adınız bulca şifreniz şu diye direk silin engelleyin linke tıklamayın virüs bulaşır.Bilgisayarda ne yaparsanız görürler.Format atın pc ye bence önleminizi alın.

Çıkıyor banada gönderiyorlardı kullanıcı adı ve şifre diye kullanıcı adı bulca şifre şu.

siteyi google dan aratin bakalim oyle bir site var mi yok mu. Yoksa virustur zaten ama varsa o zaman baska

Kızlar tek tek dönemedim kusura bakmayın.

Bu akşam bir tane daha mail gelmiş olduğunu görünce dayanamadım konuyu açtım.Bu arada site açıldı.Üyelik gözüküyor bilgi olarak sadece rumuzu o da e postasındaki isim kısmı.Ne fotoğraf var,ne eşim tarafından gönderilmiş msj,ne yaş,ne şehir bilgisi hiçbir şey yok.Ona gönderilmiş msjlar vardı neden cvp yazmıyorsun,o kadar msj attım bir sefer bile dönmedin falan gibi şeyler neyse....

Eşim haberinin olmadığını söyledi.Öyle birşey yapsam mailleri niye silmiyim bakmadım bile dedi.

Müşteri hizmetlerini aradı.Hoparlör açık konuştu.Bilgim dahilinde olmayan e posta adresimle açılmış bir üyelik olduğunu farkettim bu nasıl oluyor,hangi tarihte açılmış üyelik falan dedi.Adamda yarın gündüz ararsanız yazılımcı arkadaşlar yardımcı olur dedi.Yarın tekrar arayacak.

Bence virüs yada reklam gibi birsey. Bende esimin e-postasinda öyle sacma sapan mailler buldum üstüne bastim ve site acilmadi. Salak kafam sonra kendi telefonumdan girmeye calistim tabi gene acilmadi. Artik telefonuma internetde gezerken sürekli o siteler aciliyor böyle sacma sapan birsey ne oldugu belli degil yani cinsellikle kari kizlada alakali degil virüaü kendi telefonuma da bulastirsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…