Eşimin gereksiz patlamaları

Ya bu erkeklerin hepsi okuz benim bosanmak uzere oldugum esmde dogum gunu oncesi kardesi yuzunden ayrilma noktasina geldik 1 bucuk yildir konusuyor benim dogum gunumu bi mesajla kutladi bide ben ozamanlar doktorlarin bile bulamadigi bi hastalikla bogusuyodum bunu da biliyor yani hassastim gece zaten fenalastim sonum yine hastane napardaniz yapin begendiremiyoruz en iyisi yanlizlik 1bucuk yil bekar evimde kaldim yanliz kaldigim gunler hayatimin en guzel gunleriydi

Dort dugunun ikisine siz ikisine kv ler gidebilirdi. Bence asil mesele haftasinlarini kvlerde gecirmeniz. Asil yalniz kalacahiniz zaman kvlerde geciriyorsunuz vakti. Bence bu sorunu halledin. Seneye dogum gunu icin birsey yapmayin bu arada madem bu tip seylere onem vermiyor esiniz.

Ah şu gereksiz inatlaşmalar, çok gereksiz kavgalar doguruyor malesef.. Cami kapat dediyse kapatsaydiniz cocuk gibi inada bindirmenin bir anlami yok.. Dugunden kalkmamasina kizdiysaniz bunu ayrica dile getirebilirdiniz.. Fazla üstelemeyip unutmaya calisin..

Sorun benim inadim mi sizce? Çok bağırdı. Ağzının ortasina çakarım kapat şunu diye
Ya çoğunluk sizde de hata var kılığına girmiş ama bu öyle tatlış bi atışma değil. ağzının ortasına çakarım ne demek pisliğe bak şiddetin lafını ediyor yarım bir gün elini de kaldırır. Kadın ister boşa inatlaşmış olsun ister adamın damarına bassın. Şiddetin kendisi gibi lafı da feci. Arkadaşım sen bu adamla yalnız kalmayı değil şimdiden şiddetin önünü kesmeyi düşün.

Kayinvalidenizde kalırken, düğünlere giderken, kayinpederiniz sürprizi bozdugunda fazlaca surat astiysaniz, adamın kendi doğum günü zehir olmuştur zaten. Cam bahane

• Beğen
Reactions: KV_
Eşim haftasonu hep ailesinde kalmak istiyor. Cumadan gidiyoruz pazar akşamı dönüyoruz
asıl sorun bu bence. bu adama doğum günü süprizimi yapılır :KK12:
Çünkü genelde erkekler böyle.. öküzden beş dk önce doğmuş canlı türleri.o yüzden bizim gibi hassas düşünmelerini beklemek hata.üstlerine gitmemek fazla trip yapmamak inatlaşmamak lazım nerde ne tepki verecekleri belli olmuyor sonra üzülen yine biz oluyoruz
öküzden 5 dk önce doğmuş canlı türlerimi :KK70:

Ailesiyle vakit gecirmek istiyo hakki var ama bu kadar fazlasi bana haksizlik oluyor. bize 30 dk mesafede bi ilcede oturuyolar. Esim evini cevresini ozluyor ve ilerde yanlarina taşınmak istiyor zaten. Bi kac kere birlikte gittigimiz düğünde sen yoruldun seni annemlere birakayim eve gecerken alirim ben seni dedi. Yaninda olmadn rahatsiz misin ben neden annenlerde kalicam dedim

Back
X