Eşimin gereksiz patlamaları

Ilk olmasa bende ozenmezdim ama ilk bari ozel olsun istedim
Yani ilk, yuzuncu veya bininci adamlarin umrunda degil ki.... Ben de her sene yapiyorum ya da ayarliyorum bir pasta oturup yiyoruz eve ne zaman gelirsek. O kadar... Aman diyim hediyeyi de kendi zevkine gore alma. Testere, matkap, falcata ne lazimsa onu al. Isim yazili kol dugmesini bas taci eden adam hic gormedim.

Sorun benim inadim mi sizce? Çok bağırdı. Ağzının ortasina çakarım kapat şunu diye
Çünkü genelde erkekler böyle.. öküzden beş dk önce doğmuş canlı türleri.o yüzden bizim gibi hassas düşünmelerini beklemek hata.üstlerine gitmemek fazla trip yapmamak inatlaşmamak lazım nerde ne tepki verecekleri belli olmuyor sonra üzülen yine biz oluyoruz

Eşimin doğum günü için hiç ozenmedim kutlamadim bile,neden? Daha sonra yapacağımız kavgalarda keşke kutlamasaydim değer verdik ne gördük pişmanlığını yaşamamak için.

Çok büyük sorunu var aslında ama farkında değil her hafta kv de kalınır mı ya hu hiç mi özelleri yok
Aynen iste bende onu demek istedim. Zaten yok sayiyorlar bide dogum gunu kutlayalim diyor. Once otorite kurmak gerek. Kayinvalidenin uzak akrabasinin dugunune kayinvaliden gitsin yani

Üst üste 4 düğünden sonra baş başa vakit geçirme fikri cazip gelmemiştir eşinize.Belli ki epeyi yorucu bir gün geçirmişsiniz.
Keşke bir gün önce sürpriz yapsaydınız.
Bu kadar yorgun ve gergin olmayacağı için daha mutlu bir gün geçirirdiniz.En azından sizin aklınızdan neler geçiyorduysa çoğunu gerçekleştirebilirdiniz.
Muhtemelen kendisi de pişman olmuştur verdiği tepkiye.Ama erkekler malum, geri adım atmıyorlar...

Bugün eşimin doğum günüydü. Ama 4 tane gidilecek düğün vardı. Dün arkadaşıma yemeğe gittik dönüşte de kayinvalidemlere uğradık orda kaldik. (Kayinvalidemle arkadaşımız çok yakin oturuyolar). Neyse bugun oldu. Kahvaltı yaptik. Sonra eşimin doğum günü diye ben pasta yaptim ama babasi sürprizi bozdu söyledi dogum gunu olduğunu. Aksam da cok da onemsiz bi tanıdığın düğünü vardi oraya geçtik. Ordan başka düğüne. Dün baya evi temizlemistim. Bugünde hic oturmadım. Yoruldum kendi evime gitmek eşimle beraber yalniz kalip kutlamak istedim ama eşim düğünden bi turlu kalkmadi. Eve gelirken cami kapatmami istedi. Bende inat edip kapatmayinca bagirip çağırdı. Baya kırıcı şeyler söyledi. Bu kadar sinir normal mi sizce? Sonucta ilk dogumgunu ve birlikte basbasa kutlamak istedim oysaki.

Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Keşke inat yapmak yerine eşinizle kırıldığınızı vs güzelce konuşsaydınız. Bende trip olayına çok kızıyorum, sinirleniyorum o yüzden eşiniz de sinir olmuş olabilir. Bundan sonra size tavsiyem eşinize kırılırsanız alın karşınıza güzelce konuşun inatlaşmaya tavır yapmaya gerek yok. Aranızdaki sorun çözülünce eğer isterseniz tekrar kutlarsınız :)

Bir dahaki doğumgününe pasta falan yapma , anlamayan cinsten eşin demekki. Topkek al üstüne çakmak yak ona üflesin. Ne sen kendini yorarsın ne de romantik beklentilere girersin.

Sinir konusunda bişey diyemeyeceğim , hep mi anı çıkışları var yoksa bugüne özel miydi? Durum değişir. 4 düğüne katılmak benim için azap dolu bir gün demek , hayal bile edemedim.

Ne gereksiz çocukça bir inat olmuş... Kızması çok doğal. Hani kendi de bence memnun değildir angarya olarak bir gün onca işle uğraşmak. Erkekler zaten doğum günü umursamıyor inan ki, ne kardeşim ne babam ne sevgilim doğum günü kutlanmasa ruhları duymaz. Ayıp olmasın diye ayrılamamış, inat etmeyip güzelce eve dönünce konuşsan haksız olmazdın.

Back
X