- 1 Mayıs 2019
- 19
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Ne derdimiz olacak hanimefendi?Zihniyet falan demeyelim lütfen hakeret etmeye çalışmayalım
Evet evli bir kadın cok açık giyiniyorsa bir derdi vardir
Bu arada lafim konuyu açan arkadaşa değil
Genel olarak görüşümü soyluyorum
Elbise giymenin neresi yanlis? Elbise deyince siz ne anliyorsunuz?Merhaba
Belki tepki toplıycam ama evli bir bayanin elbise giymesini (özel bir gün disinsa) fazla doğru bulmuyorum. Çünkü evlilere bile asılan erkekler var. Maalesef durum böyle olunca biraz giyime ayar vermek gerekiyor.
Kapalı değiliz ama bizde de genelde herkes acıktır ama evli bayanın fazla abartili giyinmesi falan acaip karşılanır cevremde
Tabi gittiğiniz yere de baglidirne giyeceginiz
Şık bir bluz ve pantolon da giyebilirdiniz aslında.
Neden yuh öncelikle bu laf size iade
Kusura bakmayın da yaşadığımız ortamda neler görüyoruz
Aşırı açıklık ve dekolte giyinen bir bayan evliyse dogru davranmıyordur
Bu fikrimin arkasindayim
Resmen aranır gibi bir tavır...üzgünüm benim ve çevremin düşüncesi bu
Elbise giymenin neresi yanlis? Elbise deyince siz ne anliyorsunuz?
Ya da ozel gunler haric giyme dedigine gore fistan mintan normal elbise falan degil de omuzlari acik, gogus dekolteli, yirtmacli falan anliyor sanirim. Kabe ziyaretinde bile kadinlarin giydigi elbise degil mi? Nasil bir zihniyete donusmusuz anlamadim. Biz ne ara boyle kotu kalpli olduk ya?patolonun düğmesini açıp indirmek falan zaman alıyor elbise pratik hop kaldır eteği oldu bitti dolayısıyla sevişmeye hazır kadın anlıyor zaar
başka ihtimal aklıma gelmedi..
Merhaba
Belki tepki toplıycam ama evli bir bayanin elbise giymesini (özel bir gün disinsa) fazla doğru bulmuyorum. Çünkü evlilere bile asılan erkekler var. Maalesef durum böyle olunca biraz giyime ayar vermek gerekiyor.
Kapalı değiliz ama bizde de genelde herkes acıktır ama evli bayanın fazla abartili giyinmesi falan acaip karşılanır cevremde
Senin cevren dedigin 2019 arabistan cevresi mi?Neden yuh öncelikle bu laf size iade
Kusura bakmayın da yaşadığımız ortamda neler görüyoruz
Aşırı açıklık ve dekolte giyinen bir bayan evliyse dogru davranmıyordur
Bu fikrimin arkasindayim
Resmen aranır gibi bir tavır...üzgünüm benim ve çevremin düşüncesi bu
SEN NE BOŞ YAPIYORSUN YA ? Kafan yerinde mi ? Şunu gördüm şuan çıldırdım. Sen ne diyorsun ?Zihniyet falan demeyelim lütfen hakeret etmeye çalışmayalım
Evet evli bir kadın cok açık giyiniyorsa bir derdi vardir
Bu arada lafim konuyu açan arkadaşa değil
Genel olarak görüşümü soyluyorum
Merhaba
elbise giyen kadın aranıyordur demek istemiş heralde.Elbise giymenin neresi yanlis? Elbise deyince siz ne anliyorsunuz?
Herkesin zihniyeti kendine
Bir kadın evliyken çok dekolte giyiyor bizde derdi ne derler üzgünüm
Görüşleriniz de size ait tabi
Bizimki de bize ait hiç de tecavüze davwtiye fln değil ayrıca
Son derece modern bir semtteyiz ama hala altını çiziyorum evli bir kadının aşırı dekolte giyinmesi acaip bir durum
Herkesin zihniyeti kendine
Bir kadın evliyken çok dekolte giyiyor bizde derdi ne derler üzgünüm
Görüşleriniz de size ait tabi
Bizimki de bize ait hiç de tecavüze davwtiye fln değil ayrıca
Son derece modern bir semtteyiz ama hala altını çiziyorum evli bir kadının aşırı dekolte giyinmesi acaip bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?