Eşimin giyimime karışması

ne güzel ifade ettiniz.
Evlilik ortak bir hayat demektir. 'karışmak' var 'karışmak' var. (bakınız: üst paragraf)
Bende küfür kısmına takılmıştım.
Konuya bir cevap verecek olursam, yukardaki başarılı yoruma aynen katılıyorum.

Şahsen bende eşime sorarım, dolabın karşısında dikilirken, 'ben ne giyeyim' diye.
Ve gerçekten işe yarıyor bayanlar.
Çünkü evi toparla, çocuğu hazırla, kıyafeti maması, ütüsü filan derken, beynim duruyor
resmen o kafayla bir 'deli kızın çeyizi' kombiniyle çıkabilirim dışarıya.

Eşlerimizden faydalanmayı öğrenmeliyiz.

Teşekkür ederim, zayıf noktasını düşüneceğim, ben onu denediğim zaman biz herkes miyiz diyor

Ölçülü olmak kaydiyla bence esler birbirine bir yere kadar karisabilir. Ama kufur etme kismi hic normal gelmedi bana.

Bu konularda sıkıntım yok benim Allahtan Kaynanam bu konularda tıngırdırıyor arada. Bende eşime tıngırdırıyorum

Açıksin ama hürmet, saygi tam gaz. Neyse ögrenmis olur kapali yada acık olmanin insan olduğunu değiştirmediğini. Hoş begenmese aylardır yanına çöreklenmezlerdi. Sizde durumlar hala aynı mi?
Eşimle ıyiyiz de kaynanam bende hala :) degisik ve absürt bir durum yok şimdilik

Benim için en büyük sorun istediği olmayınca küfür etmesi. Ne kadar aciz bir duruma düşürüyor kendini..
Kıyafet konusunda tavizler vermişsiniz. Bundan sonra tam gaz ilerleyin. O düşünsün bakalım sizi istiyor mu???

erkekler bana asılacak diye kılık kıyafetime sınır koyamam. onlar terbiyesizlik yapmasın ben kadınım insanım önce beni insan olarak görsünler

Allahım neler duyacağız dahaa
İslerinde napcaz?Kalem etek,stiletto zorunlu gibi bisey,
Ne allaka evli insan elbise giymesin.
Sacmalamıssınz.

ben giyiyorum evlenmeden önce de evlendikten sonra da. giyerim de. eşim karışır ben izin verirsem ama izin vermiyorum. ayrıca çok saçma yorumlar okuyorum burada. yok evli kadınlar giymesin vs diye. erkekler evli kadına bakmasın diyelim bence.

korkunç bir zihniyet.tecavüzü haklı çıkartır bu zihniyet.sen kızını baskılamayacaksın oğluna tecavüz etmemeyi öğreteceksin diye bir laf vardır duydunuz mu bilmem.ama duyun.allah korusun bu zihniyetle çocuk yetiştirmeye kalkarsınız falan.

Bence o bluzu ilk giymende farketmedi ikincide dikkatli bakınca gözleri açıldı birden adamın
Kiz yoook hani sifon gomlek tarzi bluzlar var ya boyun kismi kurdelali beyazz renk,icine siyah sutyen giydim ve sordum dedi ki tamam giy boyle. Yemege cikiyorduk ama kiskancliktan catladi basak burcu gizliyor duygularini sonra baska gun tshort giydim su yeşili belli etti oda bu ne cikar bunu dedi uzerine hirka giy dior serseri

Kocana birdenbire bir aydınlanma gelmiş canım demek ki Benimki karışmıyor Allahtan bari o konuda rahatım .

kesinlikle katiliyorum acik giyinmeyi kendine bakim zannediyo kocasi demekki o arkadasini ne oldugunu biliyor seviyor kiskaniyor küfür konusu baska tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…