- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Tahmin etmiştim hahahhahGöğüs.
korkunç bir zihniyet.tecavüzü haklı çıkartır bu zihniyet.sen kızını baskılamayacaksın oğluna tecavüz etmemeyi öğreteceksin diye bir laf vardır duydunuz mu bilmem.ama duyun.allah korusun bu zihniyetle çocuk yetiştirmeye kalkarsınız falan.
Niye ayol ? Kendimize ikinci kocayı mı arıyoruz yoksa biz dekolte giyinceHerkesin zihniyeti kendine
Bir kadın evliyken çok dekolte giyiyor bizde derdi ne derler üzgünüm
Görüşleriniz de size ait tabi
Bizimki de bize ait hiç de tecavüze davwtiye fln değil ayrıca
Son derece modern bir semtteyiz ama hala altını çiziyorum evli bir kadının aşırı dekolte giyinmesi acaip bir durum
Herkesin zihniyeti kendine
Son derece modern bir semtteyiz ama hala altını çiziyorum evli bir kadının aşırı dekolte giyinmesi acaip bir durum
yuh ya.
öncelikle bayan değil KADIN bu bir.
erkek kısmı uçkuruna sahip çıkamayıp her gördüğü iki santimlik et parçası için kadına asılacaksa ben de tutar onun uçkurunu asarım bi dala herkes görsün ibret alsın diye.
siz kendinizi insan yerine koymuyorsanız ne erkek ne başka bir kadının insan yerine koymasını nasıl beklersiniz??
kadın istediğini giyer. diğerleri ona bakmamayı öğrenmek zorundalar.
evli kadın ayrımı nedir ya? evlenene kadar koca bulmak için açalım evlendikten sonra kapanalım mı nedir?
kimse kimseye ne giyeceği konusunda karışamaz.
evlilik kurumunda orta yol esastır evet ama evlenene kadar karısına ses çıkarmayan erkek evlendikten sonra da sesini çıkarmayacak. birbirlerini nasıl kabul edip evleniyorlarsa öyle de devam eder.
gerisi iki tarafın da karaktersizliğidir.
Modern semtte yaşıyor olmanız kafa yapinizi pek değiştirmemiş anlaşılan . Evli kadının çok açık giyinmesi, size ne gibi bir derdi olduğunu düşündürüyor? Bayağı bayağı tecavüze uğrarsa adamı haklı görüyor bu düşünce üstü kapalı da olsa.
Neden yuh öncelikle bu laf size iade
Kusura bakmayın da yaşadığımız ortamda neler görüyoruz
Aşırı açıklık ve dekolte giyinen bir bayan evliyse dogru davranmıyordur
Bu fikrimin arkasindayim
Resmen aranır gibi bir tavır...üzgünüm benim ve çevremin düşüncesi bu
hanımefendi sizin kendinize saygınız olmayabilir ama başka kadınlara saygı göstermek zorundasınız. evliyim mini de giyeriz dekolte de buna kimse karışamaz da kimse bakamaz da. ne aranıyoruz ne yanlış davranıyoruz. haddinizi aşmayın böyle giyinenler için aranır tavır felan lafları resmen terbiyesizlik. erkek milleti uçkuruna sahip çıkamıyor diye kadınlar neden sıkıntı çekiyor?? o sizin çevrenizin ve sizin dar görüşlülüğünüz. burada polemik çıkarma amaçlı da kışkırtıcı kelimelerden vazgeçin.
Zihniyet falan demeyelim lütfen hakeret etmeye çalışmayalım
Evet evli bir kadın cok açık giyiniyorsa bir derdi vardir
Bu arada lafim konuyu açan arkadaşa değil
Genel olarak görüşümü soyluyorum
Herkesin zihniyeti kendine
Dekoltesi olmayan kadın da canı isterse oyle bir aranır ki ruhunuz duymazNeden yuh öncelikle bu laf size iade
Kusura bakmayın da yaşadığımız ortamda neler görüyoruz
Aşırı açıklık ve dekolte giyinen bir bayan evliyse dogru davranmıyordur
Bu fikrimin arkasindayim
Resmen aranır gibi bir tavır...üzgünüm benim ve çevremin düşüncesi bu
Hayır hiç de çocuk oyuncağı sanmıyorum. Ben bana küfür eden bir insanla aynı evde yaşayamam. Sizin görüşünüzü bilemem. Bu benim görüşüm. İyi günler.Siz bosanmayi cocuk oyuncagi saniyorsunuz sanirim. Her kavgada surekli bosanma konusu acilirsa saglikli bir evlilik surduremez bireyler.
Zihniyet falan demeyelim lütfen hakeret etmeye çalışmayalım
Evet evli bir kadın cok açık giyiniyorsa bir derdi vardir
Bu arada lafim konuyu açan arkadaşa değil
Genel olarak görüşümü soyluyorum
Hanımefendi kandırıldım diyorum, dışarıda gayet beyfendi gibi konuşur gözükür, sevgiliyken giydiklerime ne yan gözle baktı ne kıyafetim hakkında konuştu, gel gelelim evlendik giymesen olmazmı demeye başladı bende tamam dedim evlendim diye ayıkladım dolabı fakat isteklerin sonu yok
Erkeklerden cok kadinlarin kafa yapisi degismeli yorumlardan anladigim kadariyla bende mini veya dekolte giymiyorum uzun zamandir tercih etmiyorum ben giymiyorum diye giyen kadina neden laf soyliyeyim ya esleri bakacak diye korkuyorlar ya da kendileri giyemedigi icin uhte kalmis baska bir aciklamasi yok bana uymaz ben tercih etmem diyip susmak varken neden oyle giyinmeyi tercih eden kadinlara karsi suclayici konusuyorlar
Duzgunce konusmadan,rahatsizliklar dile getirilmeden hemen bosanmaya calismak cocuk oyuncagi sandiginizi dusundurdu uzgunum. Yaptigi elbette guzel birsey degil ancak bosanmadan once oturup konusarak problemler cozulmeye calisilmali. Bosanmak son asama. Ne diyeyim evlenince gorursunuz diyelim. Bekara bosanmak kolay derler :)Hayır hiç de çocuk oyuncağı sanmıyorum. Ben bana küfür eden bir insanla aynı evde yaşayamam. Sizin görüşünüzü bilemem. Bu benim görüşüm. İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?