Eşimin giyimime karışması

Herkesin zihniyeti kendine
Bir kadın evliyken çok dekolte giyiyor bizde derdi ne derler üzgünüm
Görüşleriniz de size ait tabi
Bizimki de bize ait hiç de tecavüze davwtiye fln değil ayrıca
Son derece modern bir semtteyiz ama hala altını çiziyorum evli bir kadının aşırı dekolte giyinmesi acaip bir durum

Niye ayol ? Kendimize ikinci kocayı mı arıyoruz yoksa biz dekolte giyince

Modern semtte yaşıyor olmanız kafa yapinizi pek değiştirmemiş anlaşılan . Evli kadının çok açık giyinmesi, size ne gibi bir derdi olduğunu düşündürüyor? Bayağı bayağı tecavüze uğrarsa adamı haklı görüyor bu düşünce üstü kapalı da olsa.

Neden yuh öncelikle bu laf size iade
Kusura bakmayın da yaşadığımız ortamda neler görüyoruz
Aşırı açıklık ve dekolte giyinen bir bayan evliyse dogru davranmıyordur
Bu fikrimin arkasindayim
Resmen aranır gibi bir tavır...üzgünüm benim ve çevremin düşüncesi bu

Zihniyet falan demeyelim lütfen hakeret etmeye çalışmayalım
Evet evli bir kadın cok açık giyiniyorsa bir derdi vardir
Bu arada lafim konuyu açan arkadaşa değil
Genel olarak görüşümü soyluyorum

hanımefendi sizin kendinize saygınız olmayabilir ama başka kadınlara saygı göstermek zorundasınız. evliyim mini de giyeriz dekolte de buna kimse karışamaz da kimse bakamaz da. ne aranıyoruz ne yanlış davranıyoruz. haddinizi aşmayın böyle giyinenler için aranır tavır felan lafları resmen terbiyesizlik. erkek milleti uçkuruna sahip çıkamıyor diye kadınlar neden sıkıntı çekiyor?? o sizin çevrenizin ve sizin dar görüşlülüğünüz. burada polemik çıkarma amaçlı da kışkırtıcı kelimelerden vazgeçin.

Niye kışkırtmaya çalışayım ki
Herkes kendi görüşünü dile getiriyor
Bana yuh diyen de oldu çizgimden çıkmadım
Düşüncemin de arkasindayim kusura bakmayın

Zihniyet falan demeyelim lütfen hakeret etmeye çalışmayalım
Evet evli bir kadın cok açık giyiniyorsa bir derdi vardir
Bu arada lafim konuyu açan arkadaşa değil
Genel olarak görüşümü soyluyorum

Ben size hakaret etmedim etmiyorum da modern yerde oturduğunuzu kendiniz söylediniz bende kafa yapınız pek değişmemiş dedim neyse konu bu değil ama, gerçekten bir kadın olarak Allah sizin gibi düşünenleri bizlerden uzak tutsun .

Siz evli olduğunuz için bir "derdiniz" var sanılmasın diye dekolte giymiyorsunuz.
Aynı şekilde yakınlarınız ve çevrenizdeki aynı zihniyete sahip erkekler (eşleriniz, babalarınız, erkek kardeşleriniz vs) dekolte giyen evli kadınların bir derdi olduğunu düşünüyor.
Siz kendi içinizde, kendinizi birbirinizden korumak için böyle bir yol geliştirmiş olabilirsiniz.

Ama mesela benim çevremde kimse dekolte giyen evli kadınlara "derdi var, aranıyor" gözüyle bakmadığı için kimse kimseyi rahatsız etmiyor. Kendimizi, kendi içimizde birbirimize karşı korumak zorunda kalmıyoruz bu yüzden.

Ama bilin bakalım kime karşı korumak zorunda kalıyoruz?
Tabii ki bir derdimiz olduğunu düşünenlere karşı.

"Herkesin zihniyeti kendisine" diyorsunuz ama sizin zihniyetin ucu bize dokunuyor. O yüzden o kadar kolay görmezden gelemiyoruz bu kafa yapısını, kusura bakmazsınız artık.

Ek: Bu "siz-biz" ayrımını siz yaptığınız için bu şekilde yazdım.
"Siz" (artık her kimseniz) yıldırdınız insanları.
Mahalle baskınızı, sizin tabirinizle "modern semtlerde" değil de aile apartmanlarınızda yaparsanız hepimiz çoluk çocuk rahat edeceğiz.

Dekoltesi olmayan kadın da canı isterse oyle bir aranır ki ruhunuz duymaz
Dekolteye bakıyor sanki karakter
Offf daha neler diyesim var da....işte

Siz bosanmayi cocuk oyuncagi saniyorsunuz sanirim. Her kavgada surekli bosanma konusu acilirsa saglikli bir evlilik surduremez bireyler.
Hayır hiç de çocuk oyuncağı sanmıyorum. Ben bana küfür eden bir insanla aynı evde yaşayamam. Sizin görüşünüzü bilemem. Bu benim görüşüm. İyi günler.

esimde bazen kiyafetimle ilgili rahatsiz oldugu seyi soyler ama uygun bir dil ile kufur ne demektir ya ben karisi mini etek giymise degil kufur edene nasil adam bu derim

Erkeklerden cok kadinlarin kafa yapisi degismeli yorumlardan anladigim kadariyla bende mini veya dekolte giymiyorum uzun zamandir tercih etmiyorum ben giymiyorum diye giyen kadina neden laf soyliyeyim ya esleri bakacak diye korkuyorlar ya da kendileri giyemedigi icin uhte kalmis baska bir aciklamasi yok bana uymaz ben tercih etmem diyip susmak varken neden oyle giyinmeyi tercih eden kadinlara karsi suclayici konusuyorlar

ilk mesajınızda kendi insiyatifinizle öyle bir elemede bulunmuşsunuz gibi anlaşılıyor.
dediğiniz gibiyse haklısınız.

Aynen ya kadın düşmanı kadın çok etrafta ne yazık ki

Hayır hiç de çocuk oyuncağı sanmıyorum. Ben bana küfür eden bir insanla aynı evde yaşayamam. Sizin görüşünüzü bilemem. Bu benim görüşüm. İyi günler.
Duzgunce konusmadan,rahatsizliklar dile getirilmeden hemen bosanmaya calismak cocuk oyuncagi sandiginizi dusundurdu uzgunum. Yaptigi elbette guzel birsey degil ancak bosanmadan once oturup konusarak problemler cozulmeye calisilmali. Bosanmak son asama. Ne diyeyim evlenince gorursunuz diyelim. Bekara bosanmak kolay derler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…