- Konu Sahibi gxoxxgxebakan
-
hadi güzelim sevinmelisin baksana adam tutumlu.
benimde var gizli hesabım.
dara düşünce kullanıyorum.
bence sende bunu yap eşim sıkışıncada veriyorum. borç aldım falan deyip.
Öyle olsa inan sevinirdi
Arkadaşın eşi evi elindeki şeyleri sattırmaya yada kendi üstüne almaya çalışıyor
Ve tabiri caizse zimmetine geçiriyor :bbo:
bu adam iki sene önce senin paranla sormadaN 43bınlık araba almış vekaleti alır almaz...
ve sen bu adamla hala evlisin.....
bütün mesajlarını okudum. diğerlerine değinmiyorum bile.. o koca o an bitmiş zaten...
ferhunde gibi :hulya:
kızı bırak sen git diyor ben çocuğumu nasıl bırakırım hep düzelir diyorum ama beni çocuğu vermemekle tehdit ediyo du ayrılalım dediğimde
valla benim aklıma kötü şeyler geliyor,bu adam bütün paraları,malı mülkü üstüne geçirip sonra da (bence sevgilisi var)sevgilisiyle kaçacak,kusura bakmayın ama bana öyle geldi.
sanırım eşim benden para falan saklıyamaz,isviçrede hesabı yoksa eger :) Türkiyedeki bankaların hepsinin yöneticileriyle calışıyorum zaten.
sıradaki iki banka ve ondan sonra yüzleşme zaten zor tutuyorum kendimi patlamamak için yalan herşey yalan ve ben yalanlardan bıktım artık doğruları söylemek bu kadarmı zor arkadaşlar.
sizden gizli hesap açtıysa;
1..para biriktiriyor ve kısa zamanda sizden ayrılmayı planlıyor
2.. size güvenmiyor, heran onu terkedeceğinizden korkuyor ve geleceğini maddi anlamda rahatlatmayı amaçlıyor olabilir..
her halükarda sinsice yapılan bir iş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?